Treårstestet närmar sig med stormsteg.

Nu har jag fått sååå mycket klagomål från sååå många människor att jag inte bloggar. Så nu tänkte jag faktiskt ta tag i det. Iallafall försöka. Men jag har inte mått så jättebra psykiskt då det hänt lite inom familjen och sen är det nu i slutspurten av skolan, så det är väldigt mycket läxor och prov osv. 
 
Iallafall. Treårstestet. Det kommer närmare och närmare och Harry börjar komma i tipptopp. Förutom att igår när jag skulle longera snubblade han ner så han lyckades trampa på inspänningarna och så fick han lite ont. Men på med kyllera, ut i hagen, in till stallet vid nio och då på med lindor. Idag varken markerade han, ömmade, var svullen. Han var något varm, men tror det beror på att han hade tjocka stallpaddar jag lånade från Amanda. 
Så idag blir det bara en promenad för honom. Jag tänkte gå trean och springa lite intervaller för att både öka hans och min kondition inför treårs som är om knappa två veckor. 
Imorgon blir det förmodligen löshoppning på låga hinder och sedan blir det ridning på torsdag om allt går som planerat. Jag kan lägga upp planeringen senare inför de två sista veckorna. 
 
Jag är helt ledig från skolan nu denna vecka och var det även förra då hela min klass är ute på APL förutom jag då jag gjorde den på påsklovet och veckan efter. Det var då jag var i Spanien, och nej. Jag vill inte prata om hur det var där då det var kasst och jag önskar jag aldrig åkte då det bara var slöseri med pengar och jag grät varje kväll för jag ville hem.... 
 
Ska göra om ett omprov idag jag har i djurens biologi med fysiologi, mycket om muskler och olika kroppsdelar. Så drygt när jag vet att jag kan få A i allt och jag har det hittills i det ämnet förutom två moment, och ena kommer jag komplettera nu när jag är ledig. Har dock omprov i Djurhållning om djurens tarmsystem osv som jag ska försöka ta tag i antingen på fredag eller på måndag. GAAAH hatar omprov. Värsta som finns. 
 
Beställde hem en ny hjälm idag också. En Charles Owen Sparkly, eftersom de nya reglerna säger att man måste ha en VG-1 märkt hjälm och jag vill ha en ny hjälm inför treårstestet, så fick det bli den. 
 
Foto: Malou Svensson
Jag och Malou var ute och fotade i lördags. Så här har ni ett litet smakprov! 


Postat av: mormor

Linn jag är så imponerad av dig, tycker du är så duktig, kommer att hålla både fingrar och tår för dig och Harry.... Snart är det sommarlov och du kommer hem. Då ska vi ta en dag i Sthlm.längtar..
Ha det så bra puss puss....

2016-05-10 @ 10:43:01

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se