Hata hata hata

Avskyr valborg, alla är ute och super och jag sitter hemma med min cola som snart är slut. 

Ska iallafall upp till stallet och rida snart. Tänkte rida båda runt byn. 

Så tråkigt att sitta ensam hemma och inte göra ett dugg.. Aja får väl ta lite ego bilder på mig själv så jag kan ha en ny profilbild på facebook eller nått...

Shattelatte ❤️


Ingen dator och blåspray

Idag tog skolan tillbaka skoldatornerna så just nu har jag bara min andra (världens segaste) dator och telefonen. Så uppdateringen kommer bli lite uppochner. 

Igår så hade jag iallafall moppekörning i trafiken. Det gick bättre än förväntat och min lärare var nöjd. 
Sen träffade jag Annika, Eric och Amanda i ungefär 10 minuter innan jag gick för att träffa Simon!

Vid 18:20 åkte jag hem och red Morado runt Slingan. 
När jag kom tillbaka ser jag att han har på något mystiskt sätt fått skav där sadelgjorden ska sitta. Dock är det underligt då varken sadelgjorden eller något annat låg på..

Så jag sprayade på med blåspray och mockade efter det. Vid halv 9 så var jag klar och gav dom kvällsmaten!

Idag är det samma sak förutom att jag ska städa rummet också! 




Godmorgon!

Godmorgon alla!
Idag så ska jag..
.. Gå tillbaka till skolan - Har ju haft ett sååånt skönt lov..
.. Åka moppe ute i trafiken - Kommer dö.
.. Gå en promenad med Cassie.
.. Om jag hinner ska jag rida Morado.


Vad ska ni göra idag?


-





Norrtälje

Var i Norrtälje idag. Mockade och gjorde klart på morgonen som sagt, sen åkte jag in till Norrtälje och träffade kompisar. Herman och Simon lärde mig dessutom åka longboard, eller ja.. Jag skrek och trodde jag skulle dö så dom fick gå med mig haha! 
Åkte hem med 18:20 bussen, sen red jag Morado. Pigg som tusan, men inte så han blev jobbig. Bara när han var rädd för allt.
Nu ska jag försöka läsa ut sista boken av Hunger Games serien. Världens bästa böcker!
 
 


Godmorgon!

Gick upp nyss. Har varit vaken ett bra tag, men inte kännt mig manad att gå upp innan jag kom på att jag har stallet själv idag. 
Ska strax gå upp, tänkte bara mocka och göra klart. Sen tänkte jag ta en tur till norrtälje. Sen komma hem runt 6-7 och rida! 

Första bilden helt på mig på länge, oups. 


Ny header

 
 
 


Hoppträningen

I tisdags hopptränade jag Morado (ingen film för mamma hjälpte till på Edsbros städdag). Det gick super, varken vägrade eller rev. Ibland blev det att jag jagade iväg honom, det är dock för jag har vant mig med en häst som hellre galopperar än travar emot hindrerna, och Morado är tvärtom. 
 
Efter träningen så gav mamma mig halsringen och jag red igenom LB:1 programmet med hjälp av endast den. Gick såååå bra!
Sen när alla andra var klara så gick jag in på banan och bad Micke ta av hackamoret så red jag medans Frances red och hoppade sin andra häst, för att se hur Morado reagerade när någon annan sprang runt och han var tvungen att stå still. 
Han var coollugn, superskönt! 
första gången vi hoppade i endast halring. Världens sämsta kvalité, usch. 
 


Bloggar ifrån hästryggen






Långtur

Jossan ligger fortfarande och sover. Jag har plockat undan i huset och tagit ut hästarna. Idag tänkte vi ta en långtur med hästarna innan hon åker hem. 
Jag vet inte vad jag ska göra resten av dagen, åker eventuellt till norrtälje, men det får vi se. Jag måste iallafall rida Cassie idag! 
 
Nästa helg ska vi tävla i märsta, såå taggad! 100 & 110. Sen är det bara två helger kvar innan sista omgången i Allsvenskan. Då hoppar jag 110 och finalen som ligger på 115. 
Sämst bild, men finaste på senaste tävlingen! 
 


Jossan är här

Mötte upp Jossan igår, hon ska sova hos mig tills imorgon.
Mamma och Hasse är borta, så det blir väl festa hela dagen ;) Skämt osido. Vi ska till norrtälje och köpa tårtingredienser och därefter hem till mig och rida + göra tårta. Taco kväll och sen får vi se vad vi hittar på! 




Med min älskling


Mina ritkunskaper asso



Tredje gången



Hämta klänning

Mamma ska hämta min skolavslutningsklänning idag. Kommer vara lite .. Unik, och eftersom mina klasskompisar läser min blogg kommer ni inte få se förrän det är dags! ;)

Ska rida båda hästarna idag. Morado ska jag rida med endast halsring när mamma kommer (16) och Baileys ska jag rida en tur runt byn. Tror inte det blir två, får se hur mörkt det är först. 

Ska ut på en powerwalk strax också. Tror det blir 4km rundan, men vi får se! Skönt ska det iallafall bli i solen.




Skickat mejl

Skickade iväg lite mejl idag, och hoppas på positiva svar. 
Firade extra påsk idag när min bror var här, åt god mat och gick upp sen till stallet och mockade och nattade hästarna. Imorgon ska jag ta en sväng och rida i bara halsringen. Ska även ut med Baileys på två varv runt byn om jag hinner det eftersom hon stått i några dagar och behöver komma igång bättre igen.
 
Men pratar med Filip, William och Marcus, sen ska jag sova! Godnatt
 


Ut och rida.

Sov hos Jossan i torsdags och föjde med henne till tävling igår. Hon vann båda klasserna (L:C & L:B). Tack vare mig, jag ger ju tur trots allt ;) 
 
Åkte hem, fick gå i 10 minuter i spöregn för att komma till bussen... När jag kom hem så gick jag upp och mockade och nattade hästarna. Idag så ska jag strax gå upp till stallet, rida Morado och eventuellt Baileys.
 
Imorgon tänkte jag att jag ska försöka hoppa lite med Morado i halsringen om mamma inte jobbar (säkerhet). Ska bli kul att se hur han reagerar då! 
 
Nej nu har jag slappat för länge! Måste ju vara klar tills mormor kommer och firar påsk med oss!
 


Andra gången

 


Var med du också!

Tävlingen hittar du HÄR
 


I'm very hard to catch, and if they can't catch me, they can't kill me. So don't count me out.

 


Min finaste

Red morado igår runt byn. Använde bara halsringen (men hade hackamore också). Övade på att göra lite snävare volter och har börjat lära honom att gå i skänkelvikning med bara halsringen. Går bra, men han tyker det är lite konstigt! 
Svängarna går bra, han lägger gärna in en liten bock när han tycker det blir tråkigt, men både galoppen och traven funkar superbra just nu!

Longerade också Cassie igår. Fick tag på henne för första gången på 1 vecka. Dock tog det 20 minuter, så dårför hann jag bara longera. 




Min fis

 


Filmen från idag

 


Får man rida dressyr utan träns?

Världens finaste travare! 
 


Första dagen utan träns

Ska rida Morado idag, för första gången helt utan träns, i endast halsring. Kommer dö. 
Han var varit pigg senaste gången jag red och ville bara bocka. Så kommer börja att ha lite smått med hacket, sen ta bort det när jag ska börja trava och galoppera. Mamma ska filma, kommer ramla av! 


Bra så ni vet





Will you Marry Me?

And you know one of these days when I get my money right
Buy you everything and show you all the finer things in life
We'll forever be in love, so there ain't no need to rush
But one day I won't be able to ask you loud enough
 


Jag vill också göra det här

 


Kört moppe för första gången

Hann inte uppdatera igår, massor kom ivägen och jag kom hem sent. 


Men iallafall, jag körde moppe igår för första gången i mitt liv. Ska ju ta moppekort och hade övningskörning. Det gick superbra och jag kom tillochmed upp i 43km/h (!!).

Sen åkte jagtillbaka till skolan och hae två sista lektioner innan jag åkte hem och red Morado och mockade. 
Morado var pain in the ass och bockase endast i galoppen så fick ta tag i honom med tyglarna några gånger, annars gick det bra. 

Fixadw även en ny design+ header. Inte 100% nöjd med headern, så ska fixa den någon dag. 


Kommer utvärdering senare om vad jag tyckte om Södertälje. 


Dagens låt.

Jason Derulo - Marry Me
 
 
 


Gårdagens tävling

Kanske inte dom mest grasiösa ritterna. 
 
I 100cm fick vi 10 fel, en rivning, en vägran och 2 tidsfel. Sjukt, mitt andra tidsfel.. Ever? 
Kändes riktigt bra, hon kändes fin och allt var bara bäst! 
 
Micke missade mig med 30sekunder.. När han kom hade jag precis gått ut. Jaja, visade honom film sen och han sa att det såg bra ut. 
 
I laget (110cm) fick jag samma problem dock med ett till tidsfel. Cassie trampade på sig efter 3an (man ser det om man kollar nogrannt på filmen) och man hör hur skon lossnar i kombinationen. Jag trodde det var ett hinderstöd som lät, därför fortsatte jag. Hon galopperade och hoppade också som vanligt. 
 
Sophie och Jonna kom felfria och Emma fick en rivning, så laget placerade sig på en tredje plats. Finns inget mer än att säga att vi är bäst! På finalen som är på hemmaplan, där tar vi dom! 
                   
 


Fortfarande inte hemma

Men kan uppdatera ändå!


Världens duktigaste, hoppar mer än halva banan med bara 3 skor. 

/LINN


Lyx

Påväg till andra omgången med Cassie nu. Micke smsade och frågade om vi skulle hoppa förklassen, vi svarade ja och då sa han att han skulle komma och hjälpa mig innan. Sjukt underbar tränare! Kommer gråta floder sista träningen..

Älskling

/LINN


Friday





Halsring, halsring, halsring.

Övar att rida med halsring på Morado. I måndags så hoppade jag tillochmed med att bara använda den, helt utan tyglarna. 
Det börjar faktiskt gå superbra! Morado är superduktig och lär sig otroligt snabbt.
Idag övade vi på att trava slalom mellan hindrerna, han sög som tusan emot dom, så vi hoppade ett sen blev det bara trav över bommar. I varje galopp så bockade/studsade han, men tillslut gick det superbra. 
 
Hade tänk testa att rida med bara halsring på fredag, mamma filmar. Blir en tur i hagen.
 
Igår på hoppträningen (med Cassie) så slog jag vad med Micke.. Han är skyldig mig en tårta sen 2012 när jag bröt armen, så jag ska få den om jag kommer med Morado, barbacka, och hoppar i endast halsring! Men inte innan 18 maj. Får ju inte bryta ryggen innan finalen i allsvenskan! 
Så nu är det 1 månad och 18 dagar innan den träningen kommer. Innan det ska jag ha ridit ut med Morado i endast halsring, önska mig lycka till! 
 

April april föresten, jag är singel. Roligt att man fick både meddelanden på facebook, kik och på sms där caps var mycket användbart och många frågetecken ;) 
 
 


Dags att erkänna...

Guys, jag har en pojkvän. 
Världens finaste ❤️


Äckliga Sverige

 


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se