Puma - 30 oktober

Red dressyr idag i riduset för det regnade jättejättemycket ute och Amy var med och filmade + fotade.
Puma var iaf superduktig idag! Första gången jag red ett dressyrpass på henne, övade mest bara på att hon skulle slappna av och inte bli rädd för allt. Det började bra på en gång och hon gick skitbra i skritten som annars brukar vara den jobbigaste gångarten att jobba henne i! Sen gick hon som en klocka resten av passet också :)
Bilder kommer upp men ni får en film från dagen nu iaf, första dressyrpasset och jag tycker hon är superfin♥
Ska bli spännande att se hur långt vi kan komma tillsammans i både hoppning och dressyr.
 
 
 


Hästar som betytt mycket för mig

Pongo min första medryttar häst <3
 
Emma hästen jag lärde mig rida på <3 
 
Baileys min första ponny. Ganska uppenbart <3
 
Det här är dom 3 hästarna som betydigt allra mest. Och jo, Morado har också betytt en hel del. Men inget slår dom här 3. 
 


Har varit iväg sen 1..

Vi satte oss i bilen omkring 1:15, inte framme än. Men snart så! 
/LINN


Märkesutrustning SÄLJES

ALLA mina beskydd är tyvärr för stora för Puma så därför måste jag sälja av dom eller möjligtvis om någon vill byta mot likadana fast i storlek S.. Har säkert några täcken tillsalu också ifall någon är intresserad!
 
  • Vita benskydd från Catago, storlek FULL, använda endast 2 ggr i somras! 150 kr

 

  • "tillhörande" vita bakskydd, fast från Eskadron, ALDRIG använda! storlek full 200 kr

 

  • Bruna Eskadron FlexiSoft senskydd storlek full fint skick + tillhörande bakskydd 250 kr

 

  • Bruna Protector senskydd, ser ut som veredusskydden, fint skick, storlek full 200 kr

 

  • Kingsland regnridtäcke storlek 145 aldrig användt, 500 kr eller bud, nypris 799 kr
 
 


Rider "min" prinsessa


/LINN 


Tillbaka.

Jag har ju varit borta igår ifrån bloggen. Pallade inte bara. 
 
Igår så åkte Amanda hem vid 12. Mamma och Hasse kom hem vid 11 ungefär!
Elin åkte hem dagen innan
 

Så jag gjorde inget speciellt, red Morado och övade på öppnor och skänkelvikningar på grusvägen. Han var verkligen superduktig! 
 
Idag så åkte jag först till Norrtälje och köpte en ny eyeliner och regnställ. Sen gick jag runt i affärer, ensam.. Haha! 
Sen när jag kom hem så åkte jag till pappa och åt middag. Inte gjort det på ett tag nu.. 
 


Veckoplanering Puma

Idag är det ju måndag, alltså en ny vecka. Så här har ni Pumas schema för den här veckan :)
 
Måndag: Hoppning
 
Tisdag: Vila (kommer promenera med henne så hon får skritta efter hoppningen)
 
Onsdag: Dressyr
 
Torsdag: Skritt ute
 
Fredag: Longera
 
Lördag: Vila
 
Söndag: Rida ut
 
Tanken är att hon ska gå 3 dagar i rad och sen vila en och sen 3 dagar, vila en osv, i en period. Sen kommer hon få en hel veckas vila och så kör man på det här 3 dagar, en dag vila osv.
En annan period kanske hon går 2 dagar i rad, vila en, man får variera lite. Ska planera in också när hon ska få sin långtidsvila på nästan en månad. Unghästar bör ha det 3-4 ggr om året nämligen :)
 


Puma - 28 oktober

Hoppade henne för första gången hemma idag! Jag hade lagt fram 3 travbommar på kortsidan fast mellan B och E. Sen hade jag bara ett räcke snett igenom som från början låg som en upphöjd bom. Så vet inte om man ska kalla det hoppning menmen ! :) Hon var iaf jätteduktig och tyckte det var superkul! Travbommarna gick super och då började jag trava över den upphöjda bommen 2 ggr i varje varv, sen 2 ggr i varje varv i galopp.
Efter det så höjde vi upp hindret så att det låg på 70 cm och så hoppade jag det 5 ggr. Först red jag skitdåligt och lät henne bara springa, men jag har ju inte hittat knapparna än så.. Men iaf det resulterade till rivning men sen skärpte jag mig och tog tillbaka henne och satte lite mer tryck i henne istället för fart och då taggade hon till som bara den och hoppade SUPERBRA! Travade av lite på travbommarna och sen skrittade jag av henne för hand.
 
Så idag hittade jag fler knappar inte bara i hoppningen, hon var hur fin som helst när jag bara travade, skrittade och galopperade också! :) Hoppade som sagt bara 5 ggr på räcket, tyckte det räckte eftersom hon skötte sig så himlans bra och man ska ju sluta när det går bra och fortfarande är roligt och inte fortsätta traggla tills hästen blir trött! 
 
Men är verkligen supernöjd över min prinsessa idag och hon var som hon brukar, tvekade inte på ett enda hinder trots nytt ställe, ridhus + speglar!
Himla cool är hon för att va en bebis ;)
 
Kan passa på och säga också att jag tänkte ta min mobil och filma så ni kunde få se, men det får nog bli en annan gång .. för när jag tog upp mobilen ur fickan tappade jag den rätt ner i ridhussanden och eftersom jag inte kan hoppa av och på min häst själv utan medhjälpare än så fick den ligga där tills jag var klar! hahaha..
 


Puma - 27 oktober

Red ut med nästan hela privatstallet + stallchefen. Vi skrittade ut en sväng i skogen och hästarna fick klättra lite och verkligen lyfta på benen. Det var ju första gången jag red ut på Puma så det var väldigt spännande men hon var jättecool och snäll! :) Jag varierade lite mellan att ligga långt fram och längst bak i "ledet" och det spelade ingen roll för henne hon skötte sig precis lika bra hur långt fram eller bak hon än låg.
Hade det varit Shatte hade det varit kaos, jag hade inte ens kunnat följa med då .. HAHA.
 
Måste verkligen försöka få bilder på henne med kameran för har inga bilder alls nu förutom på mobilen och dom är inte speciellt bra..!
 


Första ridpasset!

Mamma och pappa kom ju ut hit igår, dom ville hälsa på hästen och se när jag red henne för första gången hemma! Började med att skritta henne för hand och sedan longera henne i trav ett par varv i båda varven. Hon var så himla lugn trots att hon har vilat så jag satt upp ganska så snart.
 
Tränade inte på något speciellt eftersom det var första passet, utan det var lite mer så att känna igenom henne. Så skrittade, travade och tog sen en galopp i båda varven. Hon gick för det mesta fint men kände igår att det är mycket jobb med den här hästen i dressyren. Hon kan ju endast grunderna så jag hade inte förväntat mig annat heller, detta är vad jag vill ha och jag ser fram emot att få börja jobba med ett nytt "projekt" :)
 
Men hon är verkligen helt underbar!! ♥♥♥
 
 


Besviken.

Besviken på en av dom som stod mig närmast. Vet inte om jag kommer palla blogga imorgon, vi får se. 
 


Med bästa vännerna

Igrå åkte jag hem till Amanda. Hon har flyttat, så hon bor bara 10 minuter bort med cykel (!!). Så igår åkte jag hem till henne och Elin kom också. 
 
Vi hade supermycigt, spelade lite wii och bara snackade. 
Dock skulle hennes lillebror, låtsaslillebror och hans två kompisar störa oss.. Knacka i våran dörr, dunka, stå utanför fönstret, kasta kuddar på oss osv. SÅ vi fick ju börja hota dom med tjej-parfym och så ritade vi lite på dom med permanentpennor ;)
 
Jaja, sjukt rolig kväll! 
 
Idag så ska dom komma till mig. Vi ska bara ha det bäst! Ska rida när dom kommer, Elin ville rida lite. 
Så ska strax upp och mocka smat ge dom lunch. Måste bara få i mig lite mat jag också. 
Världens finaste 
 


Nya hästprylar

Var på lillhästen i Stav igår och handlade lite nödvändiga saker till nya hästen och med mig hem fick jag, en lick-it godissten med Cherry-smak, ett Gallop hästschampoo för bruna hästar, en babyrosa grimma från Tattini med ljusblåa kanter, som dock var felmärkt så det var storlek PONNY istället för COB men det gick bra ändå, bara liiite tight.. och sen ett passande grimskaft till grimman.
 
Upptäckte dock när jag tog ut henne imorse att tillochmed mitt 135 täcke var stort på henne så det betyder antagligen att mina andra täcken är förstora, *gråter*
Men hon kommer ju växa på sig en del så jag har kvar dom så länge.
Hoppas alla benskydd passar bara..
 
Gick iaf upp 07:00 idag och släppte ut prinsessan och mockade, fixade vatten, höpåsar osv på en gång.
Så nu väntar jag bara på att mamma och pappa ska komma så ska jag nog pröva att rida en stund! Mamma var inte här igår när Puma kom så hon ville ju självklart också se hästen så då åker dom ut hit idag igen :)
 


NY HÄST

Igår kom min nya häst hit till Berga! Jag har velat hålla det borta och "hemligt" på bloggen tills besiktningen och allt var klart vilket hon gick igenom utan några som helst problem!
 
Nya hästen är ett då ett sto, 4 år, hopphäst och halvblodskorsning. Hon är superfin och hoppar som en liten katt! En riktigt härlig känsla att sitta på henne när man ska hoppa för hon e så himla pigg och så fort hon ser ett hinder tar hon tag i saken med egna hovar.
 
Alltid lika svårt att skriva en presentation tycker jag, undrar ni något så är det bara att fråga! :)
Men hon är jättesnäll i hantering m.m  så detta ska bli jättespännande och kul och hoppas ni också tycker det ska bli kul att följa vår resa tillsammans!
 
Välkommen till ditt nya hem, PUMA ^^
 


Mitt rum. Före | Efter

Kom på att jag städade mitt rum förra (?) veckan. 
Det var ungefär när jag städat klart "Oj, jag hade visst en matta där." 
 
Ja jo, det är inte så att jag inte är bra på att städa, utan det är mer att jag är lat. 
Dett atog dock 3-4 timmar.. 
 


Drar till andra sidan Sverige

Höstlovet var det ja.. 
 
Fredagen: 
Fredagen ska jag försöka få hit Elin och Amanda, mysa och bara ha det bäst.
 
Lördag: 
FF!!!! Så då blir det väl röja runt! Nej men ska väl rida och inget speciellt. 
 
Söndagen: 
Elin (och kanske Amanda) åker hem. Jag ska väl göra något tråkigt </3 
 
Måndagen: 
Inga planer, förmodligen packa!
 
Tisdagen:
Inga planer under kvällen, åker ner emot kära Plönninge Naturbruksgymnasium på kvällen (!!!!!). Ska hälsa på för dom har en prova-på-dags-grej med ridning och sånt på torsdagen!
 
Onsdagen: 
Vara på Plönninge, och sedan till Borås för att spendera dyrbar tid med Mari!
 
Torsdagen:
Jag och Mari ska få med hennes kompis Emma till Göteborg och shoppa, ska även gå in i den efterlängtade One Direction buktiken! Sen ska jag försöka få med Mari att vi ska göra något roligt på kvällen också eftersom det är Halloween! 
 
Fredagen:
Spendera tid med Mari, och börja packa till hemresan!
 
Lördagen: 
Göra det bästa av dom sista timmarna, sen sätta mig på bussen för en 5½timmes resa emot T-Centralen där mamma och Hasse hämtar mig ♥
 
Söndagen: Rida mina goingar och tänka ut hur jag ska klara mig tills jag börjar på Plönninge! 
 


Godmorgon!

Sovit gott? 

Dagens planer är väl inga speciella, har prov i tyska, ska rida B och M och sen ska jag inte göra så mycket mer, förmodligen prata med Nex eller Mari ikväll! :) 
/LINN



Anledning.

Jag har inte bloggat p.g.a att jag tycker det har blivit tråkigt med bloggningen just nu, känner mig lite tvingad till att blogga. Och mindre motivation får man när Sofia bloggar nääästan lika dåligt som jag. 
 
Men iallafall. 
Dressyrtävlingen gick jäääättebra, red LB:1 och fick 191 av 290p. Även om hon inte gick i form hela tiden är jag supernöjd (: 
 
Sen så hopptränade jag igår. Bästa hoppträningen på länge! Det regnade lite, hoppade inga höjder alls, men hon var superduktig! 
 
Aja, jag ska inte tråka ut er med tråkiga rid-inlägg. 
Ska berätta imorgon om skolan, höstlovet och kanske göra något mer roligt! Vi får se ;) 
 
Puss
 


Täby Galopp

Har varit på Täby Galopp idag med klassen. Det var lite regnigt men det var ändå helt okej! Iaf så kollade vi på ett lopp och sen fick vi prata med en jockey, ställa lite frågor, kolla på utrustningen som han använde osv. Han berättade även att han för ett par år sedan hade gått omkull i ett löp med sin häst och bröt 3 ställen i ryggen. Hans häst bröt benet och fick tyvärr avlivas.. Det var jättehemskt att höra men tyckte ändå det var helt otroligt att han satt i sadeln igen och tävlar! Vi gick en liten rundvandring och kollade på allt och fick lära oss massor. Tycker det var superkul verkligen!
 
Vi fortsatte sedan att kolla på fler lopp innan vi åkte hem och i bilen på vägen hem däckade typ alla haha! :)
 
 


Hoppträning strax

Uppdaterar sen varför jag inte uppdaterat och vad som hänt under helgen. 

/LINN


Gästinlägg by den bästa!

Hej hej, Elin här!

Jag våldgästar Linn's blogg, medans hon sitter och spelar "Draw My Thing" med några kompisar online! Hohoho, jag kollar på för min dator dog nyligen så jag lånade hennes skoldator :D

Jag är då en av Linns bestfriendsforever och jag är 16 år, bor i gåsvik (rätt så nära Linn) och vi lärde känna varandra genom skolan.
Hihihi, tillsammans så är vi ganska störda, som ni kanske har märkt.. rätt så.. speciella! <3

Jag är flummig, så det här blir ett konstigt gästinlägg.
Puss & kram, skumbanan! Mvh Elin Persson


Stallmöte

Har nyss varit på stallmöte, hände inget speciellt och allt flöt på bra, skönt!
 
Har lagt in alla mina saker i boxen jag ska ha också och sen fodret i foderkammaren osv. Är tillbaka på rummet nu och vet inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt. Möttes av en sovande Emelie så ja, hon vaknar inte heller..haha.
 


Skulle inte det vara grymt?


/LINN


Vill ha

Dessa sakerna står typ högst upp på min önskelista just nu, pannbandet iaf! Det är så sjukt jävla snyggt, ursäkta språket!
 


Till salu - Kingsland täcke!

Säljer mitt oanvända Kingsland regntäcke eftersom jag inte har någon användning för det och kommer inte att ha heller! Man ska ha det när man rider och det täcker hela halsen och sadel osv.
 
Det är i storlek 145, nypris 799, mitt pris 500 kr, eller bud.
Kan skickas mot fraktkostnad.
Är du intresserad så mejla mig: [email protected]
 


Försöka vara som alla andra


/LINN


Glad

Allting gick jättebra igår och jag har hittat min drömhäst!
 
Idag ska jag bara vara hemma hela dagen och ta hand om hunden då både mamma och pappa jobbar, ska typ leta lite hästgrejer att köpa och sen se om jag har något att sälja också! Tror jag har massor faktiskt, någon som söker något? Kanske har jag just det. Om ni vill kan jag lägga upp som en liten bloppis här sen :)
 


Dagens låt

 
5SOS - Beside You ♥
 


UppochNer

Började dagen med att försova mig 10 min, hade ändå sovmorgon så fattar inte varför jag skulle lyckas med det?
Jaja, gjorde inte så mycket, hade bara 2 lektioner idag så jag slutade innan lunch! Sjukt härlig dag, nu sitter jag och väntar på mami och papi för ska åka och PROVRIDA en häst ikväll! Sjukt taggad för den är så satans fin!
 
Har vänt upp och ner på hela rummet för att leta efter ett par nycklar så ska städa upp här snart igen innan jag åker, hehe.. Har varit envis och brottats med internet också för det ville verkligen inte ge med sig men NU har jag hittat felet och äntligen har jag internet igen vilket gör att jag kan börja blogga även på vardagarna när jag är i skolan :)
 


Update när jag är hemma


/LINN


Dagens låt

Vet inte om jag lagt upp denna, men jag ska iallafall gifta mig till den här ♥
 


Mer än 3år sedan

Min första medryttarhäst! <3
 
 


Tävling

Sofia kan inte blogga just nu pga att hon inte har något internet och jag har inte haft något at skriva om.
 

Men nu är jag tillbaka! (Igen) Red igenom LB:1 programmet med Cassie för någon dag sen. Sen har jag ridit Baileys med sadelkappa, en liten rodeo blev det, haha!
 
Ska ju tävla på lördag, så jag ska försöka komma igång med min bloggning och sen så ska jag också lägga ut lite gamla bilder.
 


Biffkrim

Sitter på rummet nu med Emelie och letar hästar. Har gymmat, tagit en lång dusch och bastat. Annars har det inte hänt sp mycket idag faktiskt, imorgon har vi idrottsdag och jah ska typ va ute i skogen hahaha dör va trökigt!
 
//Sofia <3


Halsband

Random fakta om mig
Jag använder ALLTID halsband, mår typ dåligt av att inte ha dom på mig. Känner mig naken. 
 


Dressyrträning.

Som sagt tränade jag Cassie idag, gick faktiskt riktigt bra! Hon var så himla mjuk och fin, satt ner i traven nästan hela tiden. Dock fick jag jääätte ont i axeln/bröstkorgen/nyckelbenet, så kunde inte hålla på att göra öppnor/slutor så mycket. 
 
Vi har iallafall att nästa lördag åker jag och Cassie på en Clear Round i dressyr! En LB:1 ska vi köra.
Så imorgon ska vi trimma lite på det! 
 
Myyyyys
 
 


Statistiken stiger.

Är ni glada över att Sofia är tillbaka och det är bra uppdatering? ;) 
Nej men satistiken steg väldigt mycket igår, roligt att se! :) 
 
Idag ska jag träna dressyr med Cassie, får se hur det går. Har träningsverk från igår (red ju Baileys då) även fast jag inte gjorde något speciellt. 
 
Morado har sår på ansiktet och halsen, vi tror (och jag hoppas) att det var genom att han kanske fastnade när han låg ner i boxen. Han har gjort det förut, så jag hoppas att det är det och inte att någon har gjort illa honom. 
 
Så vi går upp varje timme, kollar till honom och smörjer in. 
 
Aja, tagga träning vid fem ikväll! (: 
Längtar tills nästa tävling, har redan börjat kolla in några ;) 
 


Fölbilder del 2

 


Tre års filmen ♥

 
 
 
Världens finaste ponny ♥
 


Fölisar

Här är några bilder på fölisarna på Bollerup, inte alla föl men några stycken fick vara med på bild iaf!
 
Fotograf: Sofia Ågren


Bilder Shatte del 1



Photoshoot

 
 
 
Var ute och fotade igår, vad tycks? (:
 
 


Borta bra men hemma bäst ♥

Kom hem 01:30 inatt så orkade självklart inte blogga då! Idag har vi varit och lämnat alla mina saker på Berga och nu är jag hemma igen. Så himla skönt med internet, vi hade ju inget nere i Skåne.. Så nu kan jag äntligen blogga som vanligt igen! Kändes bra att vara tillbaka på Berga, det var rätt liksom.
 
Men nu ska jag fixa med bilderna så ni får se och sen ska jag blondera mitt hår då jag fått världens fulaste utväxt,haha..!
 


Älskling ❤️





1095 dagar.

För nästan prick ett tusen, nittio fyra dagar satte jag mig i Cissis bil för att hämta hem min första ponny. 
En vit ponny ungefär 1 timme ifrån oss. 
 
Lastade, åkte hem, duschade henne i TVÅ timmar. Skitig ponny. 
 
Den ponnyn, har lärt mig allt. Det var henne som bockade med mig första gången, det var hon som stegrade med mig första gången, den första jag tävlade, den första jag tränade, den första jag hade. Min fösta ponny ♥
 
Baileys, fick henne som 21åring. Den äldsta hästen dom har mätt på Täbys klinik. Alltid den äldsta hästen på tävlingarna. 
 
På vår första tävling som var en clearround hoppade vi 40 och 50 cm, felfria! 
På vår första officiella på Märsta så kom vi 4a. Jag var nog den gladaste tjejen i världen då! 
 
Under dom här åren har jag lärt mig allt. Det var verkligen hon som fick mig att våga göra dom här sakerna! 
Jag minns att när jag hade tagit hem min  feta lilla ponny, och ridit henne ett tag, så skulle jag rida en ritur på en äng.
Det slutade med att jag ringde till min mamma och storgrät, Baileys hade blivit "galen", hon bockade och stegrade. Jag ville inte rida.. Haha, som tur är låter inte min mamma mig sluta!
 
Jag fortsatte, trots gråten i halsen dom första tio ridturerna. 
 
Jag tacka mig idag att jag aldrig gav upp, att jag inte gav tillbaka Baileys. Hon är min bästavän. 
 
Och hos mig stannar hon, tills dagen hon tar sitt sista andetag på denna jord.
 


Ingen motivation.

Jag får ingen motivation att blogga när Sofia inte gör det, men jag ska ge det ett försök. 
 
Jag red inte idag heller, har fortfarande skit ont sen i tisdags när jag ramlade in i hindret. Får se hur det blir på Söndag, ska rida åtminstone Baileys imorgon eftersom då firar vi ♥
 
Mer inlägg med bilder och text imorgon! 
Puss
 
 
 


Sjuk

Träningen i tisdags: 

Det gick sjukt bra, hon gick så himla lugnt och allt var bara jättebra! Förutom att vid ett hinder på kanske 1.10 (?) så stannar hon och jag flyger av, rakt in i hindret. Hon hinner nocka mig i fallet, så just nu har jag sjukt ont i rumpan, axeln, nyxelbenet, axeln, och sidan av nacken. Får se om jag ens kan rida imorgon. 
 
 
Jag hoppade allafall igen, och igår satte jag mig i massagestolen, ska göra det snart igen!
Igår mådde jag också jätte illa, kändes som att jag skulle spy.. Sen har jag haft ont i huvudet i 2 dagar, därav ingen bloggning. 
 
Så idag fick jag vara hemma och vila upp mig. Är ändå sjukt trött och har ont i hela kroppen. Kunde knappt komma upp ur sängen imorse. 
 
Får se om jag kan rida idag, tror inte det. Blir kanske en promenad iallafall med mitt hjärta ♥
Ska nog gå ut och fota dom också om det blir finare vänder, har regnat hela dagen.. 
 
Aja, puss!
Jag älskade dig då, 
jag älskar dig nu,
och jag kommer älska dig förevigt.
Edens Baileys ♥
 


Dagarna räknas ner

Ännu en skoldag avklarad. 3 dagar kvar tills jag får åka hem och jag har mer hemlängtan än någonsin nu!
Sitter och äter lite middag samtidigt som jag bloggar och ska strax gå ner till stallet och packa ner alla saker :)
 
Hade ridning nu sista lektionen och red en liten fuxvalack som heter Anton. Han kan allt typ och är väldigt välutbildad. Men inte riktigt min typ så därför kändes det lite sådär. Vi jobbade väldigt mycket med skänkelvikningar i både skritt och trav och sen mycket galopparbete. Ett helt okej pass ändå, det var absolut inte tråkigt men bättre kunde det ju ha gått! :)
 
Lilla Shatte, saknar han så .. ♥


Today

Igår så red jag Cassie, gick skit bra! Hon tog skänkeln  superbra. Gjorde lite skänkelvikningar och galoppombyten.

Idag taggar vi hoppträning! Kommer bli superkul! 

/LINN


Härliga måndag

Ny vecka, nya tag! Måndagarna har varit så sjukt härliga för mig här nere. Oftast ledig eller så har jag bara en lektion och det är ju entreprenörskap.! Vaknade halv 11 och pallrade mig iväg till mentorsträffen som vi hade idag men kom bara in genom dörren och så sa min mentor till mig att jag inte behövde vara där så då fick jag gå tillbaks till rummet och sova igen, haha.
 
Idag ska jag iallafall börja packa ner allt i stallet, så sjukt taggad på att få komma hem nu, bara 4 dagar kvar!
Kan förvarna er också om att i helgen kommer FETA bildbomber, gillar ni föl? Då ska ni kika in här på lördag!
Har tagit huuur mycket kort som helst på dom söta fölen här nere :)
Sen tog jag även lite sista bilder på Shatte när han galopperade runt och busade med sin kompis i hagen så det kommer också komma upp snarast!
 
 
 


Det tog mig....

Det tog mig över ett ÅR för att täna Baileys första gången.
Det tog TVÅ år för oss att göra en debut på officiell tävling. 
 
Det tog mig 2 månader att börja hoppträna Morado 
Och 1 år att tävla officiellt första gången. 
 
Det tog mig 0 dagar att börja hoppträna Cassie
Och två månader att tävla officiellt första gången. 
 
(Det jag menar med träning är för någon annna tränare)
'
Haha han ser ut som en ponny <3
 
 


Sofia is Back!

Yes ni läste rätt, finally va? Nejmen det har vart lite jobbigt just nu, mycket tankar fram och tillbaks men nu är det rätt okej så känner mig redo att börja blogga igen! Ännu mer motiverad blev man ju när man loggar in och ser att alla är kvar och läser, grymma är ni, verkligen! :)
 
Men iallafall, läget är som så att på fredag flyttar jag hem till Stockholm igen! Varför tänker ni säkert då? Jo, för att jag längtar hem alldeles för mycket och trivs inte riktigt 100 här nere.That´s all.
 
Shatte, han är såld. Har sålt tillbaka honom till uppfödaren, som jag köpte honom av för 1,5 år sen. Sjukt tufft beslut men tror det blir bäst så. Därav anledningen till att jag inte bloggat något.
Mockade ur boxen och fixade idag så nu är det bara att packa ner alla saker till flytten på fredag.
 
Så nu är vi på jakt efter en ny häst, men nu är jag iallafall tillbaka och kommer börja blogga som vanligt igen :) Åtminstonde när jag kommit hem för då har jag internet!
 
 


Tillbaka!

När ni läste rubriken, erkänn att ni trodde det var Sofia? 
 
Nej men hej! Nu ska jag börja blogga på riktigt igen! "heja linn"
 

Träningen i torsdags gick iallafall jättebra, dock var Cassie så jädrans stark. Men i slutet så gick det superbra och jag hoppade 1.15 bana. 
 
I Fredags så skulle jag egentligen ridit henne, men skon satt lös så jag struntade i det då. Hon fick en ny sko senare klockan 7 på kvällen.
Sen longerade jag mina hästar när jag kom hem.
 
I Lördags så tävlade jag, gick superbra! Cassie var verkligen jätte duktig, jag trodde verkligen inte att hon skulle hoppa muren! Men sen när hon vägrade i kombinationen så var det mitt fel, jag slappnade av då det var en lång väg till den efter muren som jag hade varit orolig över. 
 
Sen red jag Baileys och Morado runt byn, båda två var så himla pigga. Får börja rida dom så fort jag har tid. 
 
Idag så fixade jag och mamma hage nästan hela dagen. Är super trött och har massa rivsår efter alla tagbuskar jag rensade/fastnade i. Haha!
 
Imorgon ska jag rida Cassie. Får se hur det går, sen ska jag kanske rida mina egna om jag hinner.
 
Nej men ni får ha det bäst! Återkommer snart med tidsinställda inlägg och daglig uppdatering!
 


Filmen ifrån debuten.

 


Debut

Ska strax åka, taggaaaaaaaa!! 

/LINN


Ingen blogglust

Just nu har jag ingen blogglust. Sofia kommer inte blogga på ett tag och jag är bara allmänt trött hela tiden. Haha! 

Men hag ska försöka börja blogga, jag var på Hoppträning igår med Cassie, skriver om det senare! Vi hoppade iallafall 1.15 bana! :D 

I onsdags var jag på marknad och sov sen borta, så säger sen vad jag köpte osv snart också :) ska börja göra lite roligare tidsinställda också! Nu är ändå alla bild bomber slut tror jag. ;)




Bildbomb #6

Foto: Wanda Jansson
 


Bildbomb #5

Foto: Wanda Jansson
 
 
 
 


Två månader

Idag har jag ridit Cassie i tvååå hela månader! Gud vad kul vi har haft det under den här tiden, och hur kul vi kommer ha det resten av året! ♥
Så söt, haha!
 


Bildbomb #4

Foto: Matilda Jansson
 


Även Moa ville vara med på mig blogg


/LINN


Bildbomb #3

Foto: matilda Jansson
 


Tillägnat till Chanelle.

Jag har fått order att tillägna detta inlägg till Chanelle faktiskt! Jag glömde ju blogga igår, men tänkte bara säga att jag lever.

Hasse klippte mig igår och jag var trött, därför bloggade jag inte. Haha
Jag och Chanelle 

/LINN


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se