2015

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jag köpte häst! 

Hur har ditt 2015 varit?

Det har varit bra! Gick från en mindre deppresion till världens lyckligaste person när Harry kom ner till Skåne!

Blev du kär i år?

I en människa: nope. Men blev ju småkär i Harry när mamma ringde och frågade om Sörens tvååringar fortfarande var kvar och jag hälsade på honom första gången på två år.

Vilket datum från 2015kommer du aldrig glömma?

Trettionde i sjunde tvåtusenfemton. - Köpte Harry

Vad är din största framgång 2015?

Mina betyg! Riktigt bra blev dem denna termin! Sen att jag redan travat på Harry!

Bästa köpet?

Harry!

Vad spenderade du mest pengar på?

Harry, hahah (alla frågor kommer ju handla om honom) 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Jag köpte Harry, fick nya vänner, går bara bättre och bättre i skolan.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2015?

Perfect - One Direction

Vem har du umgåtts med mest?

Natalie eftersom vi bor tillsammans, annars alla i min klass. Jossan första halvåret och Elin andra när jag har varit hemma!

Har du haft ett förhållande under 2015?

Nope!

Vart reste du under 2015?

Lysekil och Skåne förutom Väddö.

Är det något du saknar år 2015 och vill ha 2016?

En pojkvän skulle inte sitta fel, och treårsresultatet!

Vad gjorde du på din födelsedag?

Firade den dagen innan med min familj och vänner, sen dagen jag fyllde år satt jag på buss/taxi/tåg och flyg för det mesta.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Om jag fick Harry tidigare.

Vem saknade du?

Jossan.

De bästa nya människorna du träffade?

Frida och Emelie, helt klart! 

Vad vill du säga till dig själv inför 2016?

Stå upp för dig själv, låt ingen trycka ner dig och lev livet! Och sist men absolut inte minst; Harry går före allt, som han alltid gjort. 

Fem favoritbilder från 2015:

 
 


150 days

Hej!
Idag har jag bokstavligen inte gjort ett dugg förutom åkt till stallet och plockat in alla hästar. Annars har jag legat i min ascoola Onepiece jag köpte igår på rean och slappat med mormor, haha! 
 
Skulle precis gå in på min countdown app och lägga in hur många dagar det är kvar tills treårstestet, då ser jag att jag har ägt Harry hela 150 dagar idag! Och 1902 dagar sen jag fick hem Baileys?? Sjukt. Dessutom 490 dagar sen Morado gick bort. 
 
Iallafall, det är 147 dagar kvar (eller 148 beroende på om jag tar den 22 eller 23 maj)! Shit. Harry har varit här nere i 88 dagar endast och nu är det snart dags fö treårs. Gaaaah! 
Tänkte försöka mig på att lägga upp imorgon allting jag köpte + julklapparna. Dessutom ska jag åka till Lina i hennes salong och ta ut hårförlängningen och leka lite med håret så det är snyggt innan nyår... ;) 
Bild på min bror och mig från min födelsedag.


Mellandagsrea!

 
usch vilken dålig bloggning det börjar bli... Men har ju aldrig datorn uppe. Men nu är iallafall jag och Elin på väg in till Täby för att handla nu när vi blivit rika efter jul och födelsedag ;) 


Julafton

God jul! Taggade inför imorgon? Då är det äntligen julafton!
Första julen jag äger Harry och jag är 78mil bort.. Känns ganska surt. 
 
Men har precis varit och firat jul hos pappa med farmor och farfar. Fick några lotter och pengar till mellandagsrean! 
Imorgon blir det att fixa hemma inför jul, sen kolla på Kalle som vanligt och därefter öppna julklappar! Är så nyfiken på vad jag ska få! 
Ska även försöka mig på att rida Baileys så snart som möjligt. Någon dag av mellandags reorna kanske. Under nyår blir det att åka till Västerås med Elin och vara där med hennes kompisar. 
 
Nej, nu är det snart Bingolotto och jag hoppas på bil-, reso- och pengavinsterna! ;) 
 


En veckas ledighet

Nu har uppdateringen varit urkass i nästan prick en veckas tid. Jag hann aldrig fota mina presenter innan jag slet upp kartongerna och släpade med det mesta till stallet! Fick iallafall ett Playstation 4, Assassin's Creed Syndicate (spel), ulltäcke, godis och benskydd till Harry, pengar och presentkort. (Har säkert glömt något.) Sen tog jag också med ett Sprenger bett från Lia som jag testade för att köpa. Harry verkar trivas superbra i det, så efter jul ska jag betala för det också! :) 
 
Harry har fått en lugn vecka, i onsdags red jag Harry. Gick superbra! Övade på start, stopp, svänga och trava. Laddar upp film sen. Sen lekte vi bara lätt ca 15min i fredags, tömkörde kanske 15-20minuter igår och idag ska jag löshoppa honom med Stina och hennes häst. Dem ska förhoppningsvis bli hagkompisar, så vi ville släppa dem i ridhuset tillsammans och passar på att löshoppa på en gång. Så ska filma lite då också. 
 
Annars har det varit som vanligt. Skola, inämningar och julavslutning. Suupergott julbord fick vi! Namnam!
Bild från när jag och Felicia släppte honom i söndags efter jag kommit ner till Skåne igen. 


På hemväg

Har varit henna under helgen och firat min födelsedag idag. Äääntligen 17år jag också! Sitter iallafall på flygplanet nu på väg ner till Skåne igen. 
Har fått underbara födelsedagspresenter och haft fina släktingar och kompisar hos mig igår. Och idag har jag ditt väldigt många grattis- sms, meddelanden och Facebook inlägg! 

Är tillbaka på skolan vid 21:45 ca, så då lägger jag upp bilder på vad jag fått! 




Shopping

Hej! 
Kände mig sjuk imorseoch gör fortfarande det. Mår illa och huvudet håller på att sprängas.. Så Natalie var en ängel och fixade Harry idag. Imorgon har jag dock morgonfodring i stallet så får gå upp vid 5:15 och fixa. Får se efter det hur jag mår, hoppas det blivit bättre. 
Ska iallafall ta en dusch snart och sen sova. Är sååå trött!

Har dock ändå kommit på att jag inte hunnit köpa klart alla julklappar. Så det blev lite små till Jossan och lite smink och smycken jag beställde hem till mig själv. Blandannat ett härmskrikehalsband (bara lite hungergames fan). 
Nej, tänkte bara uppdatera att jag lever. Om jag är frisk imorgon ska jag och Frida göra något mer Harry om hon hann. Vi hörs imorgon! 
 


Helg, helg, helg

Hej, har ni haft en bra helg? 
 
Igår så red Frida Harry och det gick sååå bra! Iallafall i vänstervarvet. Där var galoppen superbra! I högervarv var den inte lika stark. Men vi får träna upp den! 
Det blåste även som tusan. Men det är väl bra miljöträning när man tror att ridhuset ska rasa ihop, haha!
 
Idag så löshoppade vi. Startade lågt två språng sen höjde till 90 - 105 - 115. Han hoppade sååå bra! Man ser verkligen skillnad från idag och de tidigare gångerna. Han har mycket mer muskler på ryggen och hoppar upp sig bättre! Bara att fortsätta träna sen kommer det bli grymt! 
 
Han fick tyvärr gå in lite tidigare idag än jag tänkt. Gick till stallet vid tre för att mocka och fixa, trodde han hade skitat ner mer än vad han gjort, så vid tjugo fyra i var jag helt klar i stallet och hade inget mer att göra, så jag kände att istället för att gå hem de där 700metrarna i tjugo minuter och sen gå tillbaka, så sölade jag mig ut till hagen, sölade när jag hämtade Harry och sölade mig tillbaka till stallet. Så han fick komma in strax innan fyra, och jag som annars vill ha honom ute så länge det bara går...  
Men han överlevde nog. Det såg ut som det ;) 
 


Gårdagens Harry

 


Lördag

Hej! 
Tog två dagar ledigt från bloggen, kände att jag behövde det :) 
Igår var jag iallafall i ridhuset med Harry och lekte lite med trix och galopperade lite löst. Filmade lite så det kommer upp sen. 
Köpte även en nyårsklänning, är sååå nöjd. Dock råkade jag skriva in min rabattkod på 40%, men mejlade Nelly och frågade om det gick att lösa..
Köpte även ett nytt par klackskor. Allt detta ska has på nyår om jag hittar på något att göra, just nu är det tomt på min kalender där, men det går nog bra. Jag och Jossan skulle eventuellt hitta på något, men vi får se. 
 
Just nu väntar jag på att Frida ska komma hit, jag tror hon skulle försöka sig på att galoppera på Harry igen! Hoppas det går bra! 
Min nyårsklänning, visst är den fin? Den finns här
Dessa skor finns här


I still feel empty

24 augusti 2014, värsta dagen i hela mitt liv. 


Markträning

Som ni såg igår på filmen försökte jag göra lite markträning. Det gick väl både bra och dåligt. Han tappar ju fokus såååå snabbt.. Men jaja. Det gick bättre än förväntat! Försökte mig också på att börja bugning. Det var han väääldigt duktig med! Sen såg ni ju resten på filmen vad vi gjorde.
 
Idag har jag haft så sjukt ont i min handled. Bröt den 2012, och efter det har jag alltid haft lite småproblem med den, men jag gick till skolläkaren på kvällen och han fixade en remiss till mig för att se om det är något som kan göras åt det. Hoppas det. 
 
Harry fick vila idag. Han ska vila imorgon också, sen ska jag höra av mig till Frida/Emelie och se om vi hittar på något i helgen. Hoppas!
Kolla vad fin han börjar bli i kroppen! Nu står han lite konstigt, men han börjar få mycket mer muskler på överlinjen vilket jag är vääldigt glad över! Lite mer rumpa, nacke och rygg, sen börjar han bli riktigt fin! Skulle säkert kunna ta bort lite mage också, men eftersom han är svårfödd ser jag hellre honom lite för fet än för smal.. :) 


Min bäbis!

Extra lång video. Text kommer imorgon! 


Senskador, uppgifter och prov.

Hej!
 
Sitter just nu och letar fakta till min uppgift om senskador. Harry fick gå ut vid tjugo över sju imorse, hamnade själv i hagen då grannarna inte kommit ut, men tog bara några minuter innan nästa häst kom så han lugnade ner sig ganska mycket (stressboll när han blir ensam hade nog inte varit fel).
 
Vi får se om Frida skulle hinna komma ut idag. Pga stormen var det ganska många strömlösa kunder som behövde hjälp (hon är elektriker), och Emelie ska flytta så Frida ska hjälpa henne med det! Men jag har iallafall fått uppdrag att Harry ska springa lite i ridhuset annars. Få honom att galoppera av sig (vilket jag tror kommer vara ganska lätt då han står länge inne i boxen och sen ute i en liten hage).
Får se om jag får hjälp av Lisa eller Natalie iallafall. Sen måste jag plugga till provet jag har imorgon, suuuck. Så mycket att göra på så lite tid. 
Ska försöka mig på att filma lite idag också iallafall. 
Morado ♥


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se