Bocken och rida med revbensbrott

Hej!
Igår så hade jag stalltjänst på morgonen och eximination i ridning (två och trepunktsits) på sista lektionen. Det kan jag inte direkt säga var bra för mitt revben som förmodligen har en spricka i sig. Menmen. Sa inget till ridlärarna men började storgråta under lektionen för det gjorde såå ont. Så red bara några varv till i galopp efter det (då jag vägrade hoppa av hästen) innan jag hoppade av och ledde in Hot Stuff i stallet igen. 
Rida en het häst med ett sprucket revben var inte att rekommendera. 
 
Iallafall. Idag fick jag veta vart vi skulle bo i tvåan. Det blir Bocken med Nathalie och två andra. Hade hoppats på att det bara var vi två, menmen. Man får inte alltid som man önskar och jag får väl "stå ut" - nä skämtosido, de andra två är ganska sjysta det jag märkt av de korta stunderna vi har pratat. 
 
Har snart engelska, sista lektionen och sen slutar jag 14:30. Ska bli såå skönt. Måste verkligen plugga till Naturkunskapsprovet jag har ikväll. Gårdagen var så händelserik av känslor från både mig, vänner och intelikamycket vänner. Så blev inte så mycket att plugga om.
 


Gummibåtsrace

Hej!
Idag så har jag haft skola. Avslutar snart med engelska vid tre. Sen blir det middag och vid sex är det gummibåtsrace! Tänkte fota lite, kan bli kul! 
Skulle egentligen åka in till tomelilla och handla flyttlådor, men gör det på fredag istället. Har ändå en vecka på mig att handla! 
Det är även studentfest på fredag, vet inte om jag vill gå ännu. Får se om Lisa ska dit och vi kan fixa någon slags skjuts, annars skiter jag nog i det. - Men vi hörs sen! 
 


Bästa övertalningsmetoden och navelpiercing

Hej!
Vaknade vid åtta idag, fixade i ordning mig och gick till matsalen där jag åt frukost. Idag blir planerna att jag först har svenska, sen går till skolsyster och kollar upp då jag har ont mellan/på revbenen efter ett knak igår... Så får se vad det är. 
Sen är det iallafall entreprenörskap och sist körning.Får hoppas jag får veta mitt betyg på provet förra veckan! 
När jag kommer hem ska jag sen skypa lite med Axel och plugga till naturkunskapsprovet på torsdag. Och dessutom skriva lite på min uppsats som ska vara klar senast på fredag.. - Kul sista vecka. 
 
På tisdag eller fredag måste jag också in till tomelilla och köpa flyttlådor, så jag har det klart innan nästa fredag. 
 
Och vet ni vad jag fick reda på igårkväll? Jo - jag ska få en navelpiercing efter att jag tjatat i flera år på det! Är sååå taggad!
Bästa övertalningsmetoden. 
 


Typ samma sak

 


Sola

Hej!
Vaknade vid kvart i elva ca efter att ha vaknat sjuhundra gånger inatt. Har fortfarande dock inte ens klivit upp ur sängen, haha!
Har endast planer på att sola och skriva på min naturkunskapsinlämning idag. - Annars är det inga planer överhuvudtaget. Vad ska ni göra idag?
 Hösten 2013(?) 


Sol, sol, underbara sol.

Har varit strålande sol hela dagen sen jag vaknade. Gick upp vid halv 11 och åt frukost/lunch innan jag gick strax efter 12 till paddocken där Amanda skulle rida. Hon bad mig att jag skulle fota och självklart ställde jag upp! Hon hoppade lite och det blev underbara bilder tack vare vädret, fin häst och duktig ryttare! 
 
Jag och Corre hjälpte till med banan osv och sen gick vi upp till stallet där Amanda fixade Constansias ben då hon markerade lite efter passet och hade trampat sig på ena framhoven. 
När vi gick tillbaka till Äpplet vid tre/halv fyra år vi lite lunch innan jag och Corre gick ut och solade i en timme - såå skönt! Första gången jag solar för året - måste bli liiite brunare innan sommaren, - så imorgon ska jag sola i 1-2 timmar också, haha!
Oooooch så förstör blogg.se alltid kvalitén - Tack.


Dagens låt

Denna spelas i mina hörlurar hela dagarna nu. Shit.
 


Slutat

Hej! 
Slutade första lektionen för ca 10 minuter sen. Skulle egentligen ha Naturbruk både första och andra lektionen, men den andra är bara för de som missade provet förr-förra veckan, så nu har jag bara en timmes mattelektion vid 13.
 
Igår tittade jag på tre filmer, expelled, the boy next door och thinspiration. En komedi, en thriller och en drama-ish. Så idag blir det titta på några fler om jag inte väljer att titta på supernatural eller terra nova (serier). 
 
Täkte gymma lite ikväll också. Men vi hörs senare!
Världens finaste tvååring 


Har inga ord



Tore

Melinda fick sitt körkort idag, så jag, Melinda, Julia och Linnea åkte till hennes ettåring vid halv sex och kom precis hem. Ikväll ska vi också till donken och fira ♥
 
 


Prov, gymmet, ridning

I måndags red jag Belle. Trots att de senaste hundra gångerna varit sämst och gått superdåligt, var hon helt underbar under hela ridpasset. Lite småstark sådär, men inget "stort". 
 
Igår efter skolans nationella prov och idrottsprov åkte vi först till tomelilla och handlade, sen gick jag och Corre till gymmet. Jag gjorde några rump och benövningar som jag fått utav en internetkompis, och snacka om jobbigt det var! Och idag känns det verkligen inte bättre. 
 
Idag var det iallafall först körning då jag gjorde provet jag missade förra veckan, sen ridning. Jag red en ny häst som heter Hot Stuff. Superfint mörkbrunt sto på 8 eller 9 år. Det gick superbra förutom att hon hade någon rörelsestörning i skritten som gjorde att hon gick väldigt sidleds. Så det blev inget hårt pass och jag avslutade när hon gick som bäst. Vi red på terrängbanan (fast vi hoppade inte) och gud vad mysigt det var där! - Längtar så tills jag kan hoppa med Potter där!
En bild på Mysko som jag tog när jag var hemma hos Natalie för några veckor sen. Visst är han söt?


Jag är med!

Jag är med på Annas tävling om en brun lädergrimma från hööks! - Var med du också! 
Annas blogg hittar ni HÄR
 


Stoppad av polisen

Juste! - Glömde ju berätta för er om en sak som hände i helgen. 
Jag och Jossan hade precis varit på ica, köpt glass och chips för att sen åka till Jossan. 
 
När jag satt på moppen så var det sååå kallt, så jag hade tagit på min sjal för att det dämpade lite. Plötsligt hör jag Jossan säga "oj där var polisen!" (vi mötte dem) och då tog jag av min sjal och för att titta, jo där åkte polisen förbi. 
Efter typ 30sekunder sa Jossan bara "eh Linn... Polisen vände och åkte efter oss...", jag tittar bak. Men jag ser varken blåljus eller att de försöker vinka in oss, så vi svängde in på en annan väg för att se om de var oss de ville. Men precis när vi svänger in så tutar de jättehögt och sätter på blåljus så vi måste stanna. 
 
Anledningen? Jo - de trodde inte jag hade hjälm på mig p.g.a sjalen (trots att jag tog av den när de började åka efter oss). Så Jossan fick blåsa i alkoholmätaren, visa körkort och berätta vem som stod på moppen. 
 


Kråkan lördag



Skåneland

Är tillbaka i Skåne sen igår. Skulle egentligen åkt tåg, men det blev inställt så fick flyga istället. Kom hem vid kvart i åtta och gjorde väl inte ett dugg, har inte ens packat upp ännu, haha!
 
Red Kråkan i lördags igen. Gick såå bra! Carro var där och hjälpte mig med olika hjälper som han lyssnade på så jag skulle hitta fler knappar och det gick verkligen super!
 
Efter det åkte vi till Sören då hans ena har precis fått en föl, så hälsade på min bäbis och den nya lite. Och snacka om att fölet är vackert! Underbar teckning! - Får försöka ta kort på det när de är ute nästa gång jag åker till Väddö. 
 
Har haft svenska och ska snart till ridhus-lektionsalen och ha entreprenörskap och efter det ska jag ha ridning. - Taggaa!
Han är såååå snygg - min fina!


Kråkan ♥



Rida, rida, rida

Åkte hem till Väddö igår. Var sjuk i tidags och ville hem... Sååå - nu sitter jag och ska kolla bussar till Baileys. Ska försöka vara klar till 16, då slutar mamma jobbet och ska köra upp mig till Kråkan. Carro skrev ett meddelande imorse och sa att hon hade hängt ut sadel och träns i stallet ifall jag ville rida, så då gör jag det nu när jag ändå är hemma! Tänkte försöka få honom mer till mig. - Vi måste ju lära känna varandra lite bättre om vi ska komma ut på tävlingsbanorna!
 
Åker ner på söndag igen. Nästa vecka tänkte jag ta igen på de provet jag fick F på för några veckor sen och de två proven jag missade förra veckan när jag var sjuk, och skriva en uppsats. Hatar att alla prov och uppsatser kommer i slutet utav året...
Igår skulle hon fyllt 13år. ♥
 


Två stycken

Satt och hade väl väldigt tråkigt, så lekte lite snabbt med mitt photoshop och klurade på hur det skulle se ut med de tatueringar jag vill ha.
En anti-possession symbol och texten "Don't let anyone change you" i nacken (hade ingen bättre bild så de får bli denna).
 
På högra underarmen vill jag skriva "74587S" vilket är Morados frysmärkning. Och under bröstet vill jag skriva "Believe in magic".
 
Så dessa tre är jag nästan säker på att jag tänker göra när jag fyller 18år (då mamma inte låter mig tatuera mig innan). Iallafall Morados nummer och så ska jag ha en text i nacken och en text under bröstet, och de är dessa jag velat ha väldigt länge nu såå.. 


Godmorgon!

Igår vaknade jag och Louise vid halv nio ungefär. Åt frukost och sen satt mest och pratade tills vi skulle åka till stallet. Där tömkörde Louise sin häst Alice innan vi åkte hem för att titta på en film. 
Vid 18 åkte jag till Tomelilla för att sen åka med Nanna som körde hem mig - Taaack! ♥
 
Idag har jag inga planer som helst, har lektion vid tio, Svenska, sen har jag entreprenörskap och stalltjänst. Har världens halsont från allt sjungande (skrikande) på vårfesten, så vi får se hur det slutar idag. Ska iallafall dricka en kopp te innan entreprenörskapen! 
 


Huvudvärk och öppethus

Hej, vääldigt längesen nu!
Har varit hemma ifrån skolan från onsdag till fredag eftersom jag har haft världens huvudvärk, så har inte känt för att plocka upp datan och blogga - ledsen för det!
Idag är det iallafall öppethus. Står med Natalie och ska vid 13 gå till idrottshallen för att sedan visa runt. Shit om 6 dagar är det ett helt år sedan jag var här på öppethus - Gud vad jag var rädd då! 
 
Ikväll blir det även vårfest för Bollerups elever och "utomstående". Louise ville att jag skulle sova hos henne i Malmö också, så vi kör på en filmdag imorgon innan vi åker tillbaka till Bollerup - myys! 
Världens finaste tvååring ♥


Jobbnarkoman


Ska jobba nästintill hela sommaren. TAGGA


Harry - lördag

 
Julia och Mia var här igår och hjälpte mig med Harry. Så han fick faktiskt gå in i transporten två gånger också! - Stolt! 
Dem ska hålla på med honom varje gång de hjälper Sören med hans andra unghästar, så han lugnar ner sig lite innan sommarbetet. 


We are all born crazy. Some of us remain that way.

 


❤️





RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se