Min kämpe

Trots att jag red kasst så kämpar han igenom 80 och 90 utan att ha hoppat på två månader. Min stjärna.
I changed "I can't" to "I can" and pretty soon, I will say "I did it"


Hemma igen

Hade vääärldens roligaste dag på Gröna lund igår! Åkte tilt, jetline, blå tåget, kärlekstunneln, flygande mattan, eclipse, gick spökhuset och lustiga huset och säkert massa mer som jag glömt haha!
Vi blev faktiskt en mer än vi tänkt och visste om, Viktor kom och mötte oss efter ett tag, så han åkte några karuseller med oss!
Hade en grym dag och var hemma runt 22, tog ut hästarna och sen satt jag och Jossan och åt kakor, vattenmelon, chips och drack wolverine! Supermysig kväll och perfekt dag med underbara människor!
Idag så åkte vi till Jossan efter att vi mockat till mina hästar. Där spelade vi kort med hennes småsyskon + deras kompis. Började storma medans vi var där, så tillochmed parasollet blåste bort.. Haha!
Åkte iallafall hem vid 17:50 och red med Lisa. Gick superbra! Morado var dock liiite jobbig eftersom han blev rädd för ett par brevlådor och sprang ut på en åker + att några sköt softair gun emot VÄGEN?! På ett par burkar dock, men Morado blev superrädd och steppade fram resten av vägen.. Och inte nog med att dom sköt, dom slutade ju inte heller när dom ser att min häst blir rädd.... Typical icke-hästmänniskor... Jaja, det gick bra och jag lever ;)
Är hemma och ska äta vattenmelon snart! Mys!


Gröna lund

Ska snart åka emot Jossan. Innan ska jag bara en snabbis till Tobbe och ta tillbaka mitt busskort och sen bär det av! Imorgon åker vi runt 9 till Grönan, kommer bli såå kul! Inte varit där på ett år och inte ens varit i Stockholm på hela sommaren. Mamma rider Morado och Lisa ska rida Baileys idag. Så jag blir häst-ledig under dagen. Imorgon ska dom få vila och jag kommer hem senare på kvällen. Ska strax gå och duscha, sen packa det sista inför morgondagen. Ska ev. svänga förbi banken också och ta ut lite mer pengar så jag har tillräckligt tills imorgon. Så imorgon blir uppdateringen antingen på top eller i botten, beror på om jag har batteri på telefonen.. ;)


Jag kom med!

Står inte på reserv längre! Taggad som tusen! Dressyrdebuten på en officiell tävling med min galna häst! LB:2 och det kommer säkert gå skit, men kul kommer vi iallafall ha!
 


Jobba jobba jobba

Ska upp och jobba strax. Jobbade igår också i 2½ timmar. Idag vet jag inte hur långt tid det tar, förhoppningsvist inte såå långt eftersom jag gärna vill åka till Jossan och bada med henne och Casper... Varmt som sjutton ska det iallafall bli.
Ikväll kommer Baileys ev medryttare och ska rida en gång till.
Så efter att jag jobbat blir det bara tvätta kläder, ev åka till Jossan, annars hitta på något att göra innan Lisa kommer och sen får vi se. Imorgon sover jag hos Jossan och på lördag åker vi till grönan med Casper och Andreas! Jag tänker allt tvinga Jossan att gå spökhuset med mig, hon är liiite rädd för det ;) 
 
 


Dressyrträning

Japp, såhär ser jag ut när jag rider dressyr i 30 grader. Inte dom vackraste minerna, men absolut den vackraste hästen♥


Mot Jossan

Beger mig runt 19 till Jossan. Ska hämta henne i hallstavik innan vi fortsätter hem till henne, kanske köper med något gott också? Typical oss, haha!
Hästarna fick vila idag också. Tog in dom vid 13 för det var så mycket broms och varmt. Så tar nog ut dom innan jag åker. 
 
Har inte gjort ett dugg idag, funderar på att börja på en ny novell eller något... Vi får se! 
 


Badat

Åkte till Älmsta och badade med Chanelle (som endast satt på bryggan) och Matilda. Riktigt mysigt! 
Har redigerat över 300 bilder ifrån folk som bett att få köpa bilder ifrån tävlingarna i helgen nu, så inte riktigt känt att jag har haft tid att blogga. 
 
Hästarna får vila idag och jag ska väl hitta någon att prata i Skype med. 
Vacker bild ifrån idag världens vackraste min eller nått
 


Sönder

Tog nyss sönder min frälsarkrans.. Hittar inte den sista tystnadspärlan heller, så kan inte ens laga det. #linnarg
 
Iallafall. Jag var i Norrtälje under förmiddagen och handlade kläder. Tänkte springa hem till en kompis men åkte hem istället. Ska snart upp till ica och handla mat, efter vi ätit ska jag rida båda hästarna.
 
Igår red jag båda, Baileys tog jag mer och bara raceade med. Morado övade jag på högergaloppen eftersom han har blivit svagare i den. 
Idag tänkte jag göra samma sak förutom att jag bara ska skritta och trava med Baileys. 
 


Ny design

Fräshade upp bloggen med ny design och ny header!
 


Regn

Stannade kvar och sov hos Jossan igår istället för att åka hem. Det började regna mycket och det stod på vädret att det kanske skulle åska, så jag stannade där och spelade kort med henne och Emma till halv tolv på natten. 
 
Idag skulle jag egentligen ridit Sessan, men vi lät Jossans småsyskon My och Michelle rida istället och vi gick med. Sen gick vi ut en promenad med henne hundar innan jag åkte hem vid ett. 
Ska rida båda hästarna idag och vädret tillåter, tänkte göra det runt fyra då jag faktiskt är duktig och bakar paj nu! 
 
Om det blir finare väder som det var tidigare idag (just nu är det molnigt och ser ut att bli regn) så tänkte jag gå ner och sola en stund på stranden, men det är en väder-fråga. 
Ska också redigera lite bilder ifrån tävlingen.
Skolavslutningsskorna 


Funktionär

Sådär ja! Nu har jag fotat över 3000 bilder under mindre än 5 dagars tid, varit ute i solen runt 6 timmar i 5 dagars tid, varit med underbara människor i 5 dagars tid och borde nu få klubbrabatt i 5 års tid framåt! 
 
Jag har alltså varit funktionär i Edsbro nu i helgen. Två dagars häst-meeting och förra helgen var det ju tre dagars med ponny klasser. Jag har varit fotograf och på en dag har jag fått 7 mejl om att dom vill jag ska skicka bilder till dom!
Jag har även sovit hos Jossan från i fredags tills igår då jag sov hemma. Idag ska jag hem till henne en snabbis bara innan jag ska hem och rida en (förhoppningsvis) långtur med mamma.
 
I lördags så red jag och Jossan. Det gick också superbra, Jossan höll in Baileys superbra när Morado fånade sig framför. Allt var läskigt, speciellt dom där stora höbalarna på åkrarna, dom kan ju faktiskt äta upp honom?
 
Jag red Morado igår. Fokuset låg endast på dressyr, mycket skänkelvikningar på grusvägen, stanna och stå still, lugn galopp i form där vi vanligtvis brukar racea osv. 
På grusvägen gick vi fram och tillbaka i sänkelvikning bara för att han ska lyssna till 110% på mina hjälper och bli kvickare i tänket, så det blev direkt från ena sidan till andra. 
Han lyssnde superbra och jag var riktigt nöjd med honom.
 
Fick också prova på att rida Sessan idag. Riktigt rolig häst! Jossans storesyster Bea hjälpte mig och det gick bra i slutet tyckte jag iallafall. Det gick hyfsat snabbt att lära sig hur man skulle göra för att inte tappa balansen och tillslut tog hon ner huvudet och inte gå med nosen upp i vädret.
Fin fina Sessus från idag, saknar ponnytiden 


Campat

Var ute i skogen mellan onsdag till torsdag med några ifrån gamla klassen. Sjukt mysigt och jag skulle gärna göra om det!
På torsdagskvällen så var det en liten konsert på puben i byn där doug seegers spelade! Riktigt kul! Träffade på massor med släktingar, drack cola och pratade med Jossan i telefonen i tre timmar haha! 
Fick också tandställning igår. Har sjukt ont i tänderna nu, men annars är det bra!
 
Eftersom jag har så ont i tänderna kan jag varken le eller smacka, så ingen ridning blir det idag. Imorgon blir det först Edsbro (ska vara fuktionär) och sen ska jag rida båda hästarna. Den 15e ska jag rida en pay and ride på Morado. Det blir LC:1 och LB:1 vilket kommer bli riktigt kul! Så vi ska kolla om vi får låna Anna-Lenas volt på måndag och rida igenom båda programmen. 
 
Ska snart åka till Jossan. Ska bara duscha och packa lite innan! Högst upp på packlistan blir min yoghurt, kan inte ät något annat och till och med det gör ont att äta... 
Dom två senaste bilderna ifrån min instagram.


Bildbomb - Stella och Baileys

Ser ni vilket vackert ekipage? Knubbis Baileys och lill Stella ♥


Bildbomb - Jag och Morado

 
Han gör mig lycklig ♥
Tack Jossan för bilderna ♥


Ny dator!

Hade precis varit ute och ridit och skulle in till rummet och byta kläder när Hasse sa att han hade en present till mig. En acer Aspire E laptop fick jag! 
Superskönt då den både är snabb och lätt! Dock finns det inget diskuttag, så det ska han åka och köpa imorgon (en extern). 
Så nu kan jag börja blogga och redigera på riktigt! 
 
Tack världens bästa bonuspappa ♥
 


Hästarna

I lördags red jag Morado i hagen. Stella (och familj som vi bodde hos i Helsingfors) hälsade på och hon fick rida Baileys. Jag red Morado och han var så sjukt jobbig. Låg på bettet i galoppen och visste väl inte vad ordet "harmoniskt" betyder. 
Jag tog dock av tränset och red en stund med bara tyglarna, det gick bättre, fortfarande pigg som tusan men fin. 
 
Jossan fick hoppa upp sen, han var så sjuuukt fin när hon red! Hon tyckte också han legat på i galoppen, men hon la också till en kommentar hans hals försvinner juu?! 
Eftersom Morado är väldigt kompakt har han väldigt kort hals. Så när han går ner i form "försvinner" hela huvudet och halsen blir väldigt kort. Jag och mamma stod bara och skrattade åt henne haha!
Men det gick så bra för dom. Riktigt kul att kolla på! Men Jossan rider väldigt bra, så det förvånar mig inte! 
Fotobomb kommer imorgon!
 


Film - Spirit

Filmen från när jag rider Spirit, långtråkig dock haha.
 


Spirit 3/7-2014

Eftersom det regnat mestadelen av dagen så bestämde Ylva att vi skulle skritta ut en sväng på Spirit eftersom det var halt i hagen. Hon ledde med lina och jag satt på. 
När vi kommit iväg ungefär 20meter ifrån stallet ställer Spirit sig rakt upp. Jag märkte inte ens att han gjorde det innan han stod helt rakt upp, då tänker jag bara "oj kanske borde ge honom lite tyglar" och tog tag i manen. 
Det är något med mig att jag varken blir rädd eller riktigt bryr mig när hästarna stegrar, vilket är ett plus eftersom jag ska hålla på med unghästar. 
 
Sen fortsatte vi bara ca 50 meter innan vi vände vi och gick in i hagen iallafall. Spirit var spänd som en fijolsträng så vi skrittade bara runt lite lätt tills han lugnat ner sig. Då skrittade vi ungefär 3 varv till innan vi bestämde oss för att gå tillbaka till stallet. 
 
Då stallgången var full så tog Ylva av sadeln och så fick jag uppfostra honom lite på parkeringen/stallplan. Han var superduktig och gick tillslut bakom mig som en liten hund istället för att springa över en. 
Bild på en utav Sörens föl, jag personligen döpte honom till Harry Potter! 
 
Imorgon, lördag och Söndag ska jag fota och vara funktionär på Edsbro. Så uppdateringen blir lite sisådär. 
 


Spirit



Ska rida Spirit snart. Får se om det finns någon som kan filma. 


Glad





Filmen krånglar.

Försökte fixa filmen igår när jag rider Spirit så hann inte blogga. Dock när jag lägger upp den på min youtube-kanal så är den helt krånglig.. Så får försöka idag igen. 
 
Red båda hästarna igår. Morado var superduktig och gjorde inga bockningar överhuvudtaget. La till spöt en gång när han ville det, sen gick han fint på en volt på åkern. 
Han är dock fortfarande sjukt pigg, så några korta galoppsteg blev det inte ;) 
Påbörjade även galoppombyten, gick inte sååå bra, men vi övar! 
 
Baileys gick helt okej. Sjukt pigg och ville inte ta den galoppen jag ville ta. Men annars var hon duktig och jag var nöjd över henne.
 
Hela dagen idag har jag och mamma byggt på hagen så dom kan komma ut på betet. När det väl var klart var Baileys mer intresserad av att äta hö än långt och fint gräs.. Morado stod och gnäggade på henne som ett "Hallå? Vår middag är serverad?" 
 
Ska rida ikväll när det blir svalare i luften. Ska iallafall rida Morado. Imorgon ska jag få mamma att fota om det är fint väder så jag kan påbörja en ny header. 
 
Ska även ringa Ylva nu och fråga hur det blir med Spirit i veckan.


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se