Nu är han min. På riktigt.

 


Inte ens en månad kvar.

Inte ens en månad kvar innan jag sitter i skolänken igen, rider skolhästarna, äter skolmaten och träffar klasskompisarna. Både taggad och otaggad. Skulle gärna velat ha ett sex månaders extra långt sommarlov, men nu är 1/3 avklarat och jag går in för nästa del! 
 
Om bara några dagar kommer jag, Sören och mamma sitta hemma hos Sören och skriva på ett kontrakt som kommer förhoppningsvis bli en del av min framtid. Iallafall i minst 25år framåt. Köpeskontraktet på Harry. 
Sen flyttar han i slutet av September ner till en beridare ca 20-30minuter ifrån mig (om det går som planerat, annars direkt til skolan), och sen åker han efter en eller två månader ner till skolan och det börjar på riktigt.
 
Jag är extra taggad att få träffa de nya ettorna, se hur mina klasskamrater förändrats sen i våras, ta ner Harry och träffa alla lärare igen. Det kommer nog bli ett bra år, är nästan 100% säker på det! Kommer sakna förra årets studenter dock, men får tänka positivt att jag förhoppningsvis kommer träffa dem jag klickade bäst med igen! 
 
Nej, Gud vad jag saknar skolan just nu. Inte allt plugg, men själva området, kompisarna och dramat (som pågår ungefär varenda dag. - Blir nog lite mycket då man blir så på alla eftersom alla bor på samma ställe..). Sen kommer det bli så underbart att kunna skriva om Harrys utveckling och träningarna. 
 


Harry Potter - 23/7-2015

 


Shoppat, Vallentuna och varit sjuk.

Hej!
Åkte till Vallentuna (till Sofia) i fredags och glöme datorn hemma, därav blev det ingen bloggning.. Sov där tills i söndags och när jag åkte hem vart jag sjuk så inte velat hålla på med datorn. Men nu är jag tillbaka och redo att blogga!
Vi shoppade under lördagen, köpte kedja, två par bettskivor och en ryktlåda till Harry. Sen massor med piercingar, kläder och smycken till mig. Kan ta bilder sen och visa! 
Ska snart upp till stallet och sätta på flyghuvorna. Sen ska jag övertala mamma att låta mig övningsköra lite, och efter det åka och mäta hur lång rygg Harry har, så vi kan köpa nya täcken. 
 
Ser ni dessa före och efterbilder förresten?! Det är kanske 3-4 månader mellan dem och han har ändrat sig sååå mycket!
FÖRE
EFTER


Sneakpeak

Sneakpeak ifrån dagens bilder med Harry. - Resten kommer imorgon! 
 


Norrtälje

Ska med mormor till norrtälje vid halv tio, så åker ca kvart över tio från mig. 
Vi ska till sjukhuset och mormor ska röntgas, sen åker vi hem igen. 
Blir även jobb hos pappa idag, skulle rensa i hans rabatt. Sen när mamma kommer hem ska vi övningsköra. 
oj vilket flummigt inlägg 
Så ja, röntgen, jobba, övningsköra och rida blir min dag idag. Red inte igår då jag inte hann. Men ska även redigera bilder ifrån helgens meeting och skicka iväg de till folk som bett om dem. 
 
Men nu måste jag skynda mig! Bloggar senare ikväll. 
 


Shopping, tavlor och jobb.

Efter meetinget igår följde jag med Maja till Täby Centrum där hon skulle laga sin telefon. Passade på att shoppa lite då också, blev två ankelband (köpte även ett tredje som jag gav till Maja, hehe), två tröjor ifrån Hollister och en crop top ifrån H&M. Även två nagellack, halsband och en powerbank gick på bankkortet. ;) 
 
Idag blev det jobb 5:30-10:00 ca. Sen hem, titta på Supernatural och Home. Sen somnade jag i två timmar haha.. Är helt slut. Så ska snart gå och lägga mig. 
 
Igår kom också Hasse in med världens största tavla han köpt till mig. Jag tittade på den supermycket i puben men den var ganska dyr. Men igår kom han in med den på mitt rum♥ - Tack♥♥ Kommer passa perfekt i Skåne över mitt skrivbord! 
 
Imorgon blir det jobb och sen ska jag rida Baileys. Yatzee får vila denna vecka då han har fått hål i en tand och har inte pratat med Carro ännu om Kråkan, så vi får se hur jag rider honom. Ska även eventuellt hälsa på Harry på torsdag med mamma när hon kommit hem ifrån sin tjejträff och ta lite bilder. 
 
Har dessutom köpt ett limegrönt lami-cell schabrak och ett hunterträns till Harry. Han kommer bli sååå snygg!
 


Puben & cowboyhattar

Hej!
Det gick superbra för hemmaklubbens ekipage igår. Tvåa och femma blev två utav dem, grattis!
Idag är det dag två med tre klasser, 115, 120 och 130. Ska bli riktigt kul att fota och sen ska jag be hemsidan lägga upp att jag fotat så jag kan få in lite pengar! - Har inte haft tid att göra en lapp, och bara en skritflig lapp känns inte så snyggt... 
 
Igår var jag, mamma och Hasse också på bypuben. Det var ett band där och spelade så vi ville lyssna lite. Sen träffade jag på flera släktingar så det var supermysigt! Kent (ägaren och vår granne) gav också mig en cowoyhatt haha! Snälla Kent ♥
 
Sitter just nu och för över alla bilder ifrån tävlingen vilket snart är klart. Så måste byta om och sen ta moppen till Edsbro (ugh).
Ska förmdligen hälsa på min fining ikväll också ♥


Meeting

Hej! 
Igår krånglade min dator under morgonen när jag kom hem ifrån jobbet, så det blev inget inlägg tyvärr.. 

Iallafall, hoppträningen i torsdags: 
Det gick superbra, Kråkan var jätteduktig och vi hoppade som högst 95/100. Han har aldrig hoppat så högt under ryttare, så jag är jättenöjd!
Dock när vi skulle hoppa 105cm så hade han hunnit blivit trött och orkade inte, så då blev det vägring på vägring och tillslut att vi krashade in i hindret och jag ramlade för första gången av Kråkan.
Så vi sänkte lite och han fortsatte vägra på t o m 50cm. Antar att han bkev väldigt osäker och tappade självförtroendet lite vid krashen, så vi "tvingade" över honom några gånger tills han kunde hoppa lite mer i flyt, då travade och skrittade jag av honom. 
 
Idag och imorgon är det meeting på Edsbro RF igen (det var de för två helgen sen också), så jag ska som vanligt fota.Så för just över ca 5000 bilder från förra meetinget så mina simkort är tomma. 
Bild på Ebba och Jaffa. - En favoritild under förra meetinget (oredigerad och blogg.se förstör kvalitén)


Bildserie från dagens hopp






Text (och ev film) kommer imorgon! 


Jag är tillbaka!

Hej!
 
Det har varit väldigt mycket just nu, både i mitt huvud och med hästarna. Rider just nu tre hästar, Kråkan, Baileys och en travare vars ägare ville ha lite hjälp, Yatzee. 
 
Jag har varit på payandjump med Kråkan och förra tisdagen var jag även på hoppträning. Gick superbra och han var jätteduktig! - Film kommer senare idag!
 
Jobbar fortfarande på ica och ska snart skicka in en anställningsanmälan till att jobba nere i skåne. Spännande. 
 
Annars har det väl varit som vanligt, träffat vänner, ridit och jobbat. Saknat att blogga lite (har ju trotsallt inte bloggat på prick tre veckor), så nu är jag tillbaka och fit for fight!
 
Min fina från ena gången jag var och hälsade på honom - Harry Potter


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se