Pizza och huvudvärk

Hej!
Jag slog i huvudet som tusan på gymmet i tisdags, så igår när jag vaknade hade jag ruskig huvudvärk. Men tvingade mig till skolan, men vid lunch så mådde jag illa så gick hem och skippade traktorkörningen. 
Fick vara ledig ifrån skolan idag igen, men till kvällen mådde jag bättre så jag gick till min mentorsgrupp och gjorde pizza. 
 
Har lite ont i huvudet efter allt skratt, men funkar. Så ska ta en huvudvärkstablett innan jag går och lägger mig, och sen en imorgon när jag vaknar innan körningen. Därefter har vi ridning och slutar med matte. Ska åka till Amanda sen och sova där i helgen, mysmys!
 


Pepparkaksmys med Cornelia

Hej, slutade halv fem i skolan idag, avslutade med en seg engelskalektion innan vi slutade och åkte till tomelilla. Handlat, bl a. pepparkakor (som jag och Cornelia snart ätit upp), juice och riskakor. Mums!
Imorgon är det dags för ridprov och traktorkörning igen! Är så taggad, gud! 
 
Kvällen har spenderats i gymmet med Cornelia och framför tv:n med pepparkakor och Skyrim. Corre ska sova över idag eftersom Amanda inte är här (och det är ju faktiskt inte så kul att vara helt ensam i ett litet hus, usch spöken). 
 
Nej, men nu borde vi snart gå och lägga oss. Godnatt ♥
 


Death leaves a heartache no one can heal, love leaves a memory no one can steal.

Tre månader idag. Jag saknar honom så enormt. 
 


Tillbaka på Bollerup!

Är tillbaka på Bollerup på sitter just nu i soffan och spelar the sims 4 med Amanda och Natalie. Jag och Amanda har gjort så vi fått Jensen och Misha som våra män, hehe.
Är både taggad och inte taggad för skolan imorgon. Vill hinna vara hemma mer men ändå vara här. Önskar att skolan låg 70mil närmare, haha.. 
Världens finaste hund.


Stockholms storstad

Några bilder jag tog med min nya kamera igår när jag och Jossan var i Stockholm. De små bilderna är klickbara! 


;)





Ögonblicket jag väntat på!


STOCKHOLM NU KOMMER JAG ❤️❤️


Filmkväll

Hej!
Dagen har gått fort, trots att jag tvekade starkt i morse över att ens stiga upp ur sängen, shit vad trött jag var?
Iallafall, vi slutade skolan 13:30 och ska snart (vid 20) till idrottshallen för att kolla på skräckfilm tvåorna fixar. 
Ska också packa inför en helg hemma på Väddö. Ska bli så skönt att åka hem igen, saknar familjen och bästavän, så på lördag åker vi in på bio och ser Mockingjay, mamma bokade platser igår på sergel så jag hoppas att filmen är lika bra som jag antar ;)
 
Slutar 13:30 imorgon och ska få skjuts vid 13:35 imorgon till tomelilla för att sen åka till malmö airport för flyga igen. Inte så taggad på själva flygningen, men jag är taggad att komma hem igen ♥
 
Snart sitter jag på vita faran och myser ♥
Älskade häst. Och som alltid står himlens finaste ängel på vår sida. 


SPN - supernatural

Har flyttat ifrån internatet äpplet till ett liten tvårums stuga som kallas dockhuset med Amanda! Flyttade in de sista grejerna idag och det är såå mysigt! Efter helgen kommer jag tagit med mig min kamera tillbaka, så då kan jag fota lite och visa er, ska bli riktigt kul!
 
Iallafall, idag hade vi traktorkörning igen. Jag fick sätta på en vagn och köra slalom eftersom jag inte kunde göra det förra gången då jag var sjuk. 
Efter skolan hade jag prov som jag också missat om Östersjön och reningsverk. Förhoppningsvis gick det bättre än jag kände att det gick och jag kan åtminstone få ett D? Satsar ju alltid på A men vi får se, haha!
 
När skolan slutat och jag fått upp det mesta i rummet satte jag och Amanda oss och kollade på det nyaste supernatural avsnittet. Sååå bra! Nästan helg (/vid kvällarna efter skolan) ska vi börja kolla från säsong 1 eftersom jag hoppade direkt in i 8ans säsong. Så det ska bli riktigt kul! 
 
Instagrambild.


Snö

Godmorgon alla morgonpigga människor!
Vaknade tio i sju för tänkte att vi skulle gå vid tjugo över sju. Men Sen kom jag på att vi inte behöver gå förrän sjugo i åtta eftersom vi börjar åtta, så nu sitter jag vrålhungrig i min säng och hoppas på att Natalie och Amanda kan gå med på att gå vid halv istället.
 
Iallafall så slutar vi vid halv fem idag och efter det har jag inga planer alls. Se klart på frozen som jag började kolla på igår kanske? Älskar den filmen, haha!
 
Har börjat längta till jul så jag vet inte var jag ska ta vägen. Amanda säger att det inte brukar vara snö här förrän i januari/februari (???) så jag längtar verkligen tills jag åker hem under min födelsedag och under jullovet helgen efter. Det ska vara snö på min födelsedag. Jag minns en vinter för några år sen det inte var det och jag blev så sjukt besviken. 
 
Nej nu ska jag fixa det sista innan vi går och äter frukost. Ha det bra!
"Vi ser det snöar, vi ser det snöar vi har det roligt hurraaa"


Önskelista

Canon EOS 60D
 
Anti-possession tattoo. 
 
Navelpiercing
 
Alla säsonger av Supernatural på DVD
 
Supernatural convention i Tysland, sommaren 2015 med Amanda
 


APL

Hej!
Har en timmesrast nu innan sista lektionen som börjar 15.00. 
Var precis i datasalarna och pratade om APL-plats eftersom vi har prao dom två första veckorna efter jullovet, så vecka tre och fyra är jag i Lysekil och praoar hos en hästcoach! Ska bli riktigt kul och jag är taggad till tusen!
 
Bild Amanda tog när jag red E-type 


Lets dance

Hej!
Gårkvällen spenderades med lets dance och mysigt med vänner. Gick och la mig vid kvart i ett och vaknade vid åtta. Somnade om och drömde att jag skaffade ett fosterbarn, kom på att min mamma inte skulle gilla det och smsade till dom som lämnade barnet till mig att jag inte ville ha det.. Hahaha!
Vaknade igen vid nio, åt frukost med Cornelia och fortsatte kolla på the walking dead. Så nu är säsong 2 avklarad, bara tre till.
 
Har inga planer inför dagen. Ska se om dom vill gymma, annars ska jag väl dammsuga mitt rum. Var så duktig så har plockat undan alla kläder, spel och skolböcker som låg på marken igår.
Nej nu ska jag fixa te och sen får vi se vad dagen erbjuder, ciao!
Tia, Halmstad, midsommar 2014. 


The walking dead - maraton

Har haft et riktigt the walking dead maraton med Cornelia. Kollat 16-17 eipsoder sen igår runt 17 haha! Galet..
Iallafall, det blir ev. en gymtur senare på kvällen, får se vad som händer.
 
Nästa vecka blir inte spännande överhuvudtaget förutom att jag åker hem på fredagen och stannar över helgen. Ska ta bilder, se på Hunger games: Mockingjay part one och bara umgås med familj och Jossan. Har inte några planer på att träffa några andra faktiskt, så länge inte dom ska följa med på bion haha!
Kan passa på att lägga upp en bild på en utav världens snyggaste killar, Misha Collins
 


Monsters - Timeflies ft Katie Sky | Dagens låt

Visst är den fin? 


Matematik 5000 1C

Hejsan! 
Igår åkte jag och Amanda tillbaka till skolan och hade en mysig dag i skolan. Svenskan var inställd så hade bara ridning och djuren i naturbruket. 
Idag så började vi med att ha idrott, spelade badminton, duschade och gick till matten. Där fick jag byta upp mig till matematik 1c istället för 1a. Så just nu är jag den enda i klassen som har samma matematik som skolans naturvetare (samma som de som går första året), spännande! 
 
Vi slutade skolan vid 12. Både svenskan och engelskan var inställda, så vi fick sluta fyra och en halv timme tidigare så sköönt!

Ska åka in till Tomelilla och handla idag också. Sen ska jag, Amanda och Natalie på massagekurs i två timmar för att lära oss grunderna i hur man masserar (och även bli masserade).
 Lånad bild


Ordning och reda



Hemma hos amanda

Bloggningen kan bli lite seg nu när jag är hos Amanda under helgen. Men jag slänger in något inlägg under morgondagen! 
Mobilbild på kvällens spelande!


Det är dagar som denna

Jag önskar att jag hade spenderat mer tid med honom och kramat honom mer.
 
"And now I have to let you go. But I'm not sorry I loved you, I will never be.
 
 
 


Mot gokart!





Ny design (igen)

Tröttnade på min förra design rätt snabbt, så laddade ner den här ifrån designadinblogg.se och gjorde en header lite snabbt. Trots att det har gått mer än två månader nu så kände jag fortfarande hur det brann i halsen när jag skrev och hittade citaten. 
 


Traktorkörning

Idag var vi ute och körde traktor. Jag, som aldrig i mitt liv ens tjyvkört en bil, var hely ny bakom ratten. Trots det så gick det superbra och jag lärde mig köra den stora röda measy ferguson ganska snabbt ändå. 
 
Vi red också under morgonen, och guuud vad kul det var! Jag fick Merlot, en stor fux valack. Supermysig att rida och var verkligen en Linn-häst!
Monica (min lärare) berömde mig jättemycket efter lektionen och sa: Man ser verkligen att du tar in allt jag säger och testar dig fram! Du visar verkligen att du vill lära dig, jag är jättenöjd med dig idag! Vilket var superkul att höra! Men det är klart, jag är ju där för att lära mig och inte bara rida. Då kunde jag lika gärna börjat på Roden och gått ekonomi eller samhällskunskap på Rodengymnasiumet där hemma. 
 
Ikväll är det kickboxning som jag och Natalie ska svetta oss igenom. Mår lite illa just nu, men får hoppas det går över.
 


Måndag och november

Tredje november, hoppade av flygplanet och tog buss/tåg till Bollerup igen efter ett underbart lov hemma. Det fick börja med en tur på gymmet med Amanda och Natalie eftersom jag inte gymmat en enda gång på hela lovet (!?!?). 
Idag har vi börjat med svenska och läst böcker. Jag lånade "Mannen under trappan" eftersom min bok "Aldrig släppa taget" inte kommit in ännu. 
 
Om 45 minuter har jag körning med Siri. Ska bli kul och förmodligen kör vi ut vilket kommer bli underbart i det här soliga vädret! 
Efter skolan ska jag inte göra något speciellt. Om jag inte lämnat kameran hemma så hade jag kunnat gå ut och fota, men nu blir det lite svårt. Jag ska iallafall diska upp all disk som ligger på mitt rum och sen får vi se hur kvällen slutar!

Mamma och jag har bokat flyg nu också, den 21a november, 12e december och 19e december är det planerat att jag ska hem innan höstterminen slutar. Efter jullovet ska jag också åka på prao i Lysekil hos en hästcoach vilket kommer bli riktigt kul! - Men mer om det senare. 
Ful web-cam bild. - Mitt löshår! 


I stallet

Har precis mockat och lekt med kattungarna. Så ska börja röra mig emoy mormor eftersom bussen inte går förren 17:55.. 

Bild ifrån igår. 


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se