Världens finaste

Världens finaste vovve. - Älskar dig


Pigg ponny

Har ridit Baileys idag. Igår sparkade hon bakut i galoppen och gjorde några få bockningar. Riktigt pigg är hon nu - vet dock inte om jag kan säga att det är så kul ;) 
Idag var hon fortfarande pigg. Rider just nu på ett tredelat bett med äppelsmak, hon tycker verkligen om det, men funderar ändå på att byta nästa vecka. Ska prata med Ylva om hon har ett babypelham, vill testa det på Baileys innan jag byter tillbaka till det tredelade. 
 
Ska åka till Elin om någon timme också. Så fort Hasse kommit tillbaka från jobbet åker jag dit och sover där, upplever gamla minnen och imorgon ska jag till sjukhuset. Mer info om det kommer sen
 "snodde" Tobbes keps i fredags också, haha!


Godmorgon!

Hej!
Försökte gör ett inlägg ifrån telefonen igår, men hade inget internet, haha.
Är iallafall på Väddö nu, såå skönt att vara hemma! 
Ska till stallet idag och sen vet jag inte riktigt. Imorgon tänkte jag försöka ta mig till Norrtälje eftersom jag inte köpt klart alla julklappar än. 
Bild ifrån Halmstad i sommras
 


Dagens outfit

 


Skäms

Hej!
Jag har varit på tipspromenad, sjuk och varit stamkund hos skolsyster senaste veckan. 
Fick något konstigt eksem på armen i måndags så det har hon haft koll på nu under veckan.
Imorgon blir det hemfärd till Stockholm. Guuud, tre veckor hemma och sen två veckor på praktik direkt efter! - Längtar så!
 


Sjuk

Legat hemma hela dagen i sängen, kollat på the notebook och druckit te. Mådde illa idag, blev bättre och nu mår jag illa - igen?? 
Aja, ska strax gå och lägga mig och försöka gå till skolan imorgon. Har också fått något konstigt utslag på armen, kliar som sjutton. Om det inte går över imorgon får jag försöka pallra mig till skolsyster. 
Får försöka ta mig till gymmet också nu under veckan, sen när det blir jullov är det löpning som gäller! 


Grattis till mig!

Skitig ponnie och skitig hage 
Firade min födelsedag med familj och en liten del utav släkten. Fick ett 50mm objektiv, en till playstation 3 kontroll, extra batteri till kameran, 21 trisslotter (som jag dessutom vann på 8 utav, 360:- och pengar), underbar födelsedag helt enkelt!
Spelen jag köpte i veckan och som mamma hämtade till mig igår(?). 
 
Så nöjd, hade inte kunnat vara bättre! ♥


I know you sleep in heaven

 
Jag kommer aldrig att förstå 
 
 


Upptagen

Hej!
Idag gymmade jag, gick i skolan och fotograferade lucian som fritid bett mig göra ganska stolt, hehe. Men har varit lite för upptagen för att blogga. Tårar har runnit ner för mina kinder, och förhoppningsvis kan jag förklara bättre imorgon då det kommer ett tidsinställt inlägg om jag hinner göra fördigt saken idag. 
 
Imorgon sitter jag här igen. 


Backa med släp

Imorse hade vi komplitering på teori inom ridning, hade några grejer jag glömt men hoppas det gick bättre den här gången!
Sen var det naturbruk och därefter traktorkörning, som vanligt på onsdagar. Anders, vår lärare, var jättenöjd över mig. Han sa att jag var superduktig för att ha varit borta så mycket (har varit sjuk 3-4 lektioner) och att jag är nästan i de andras nivå nu. Så nästa gång ska de andra göra uppkörning och jag ska förhoppningsvis få göra det näst-nästa gång! 
Han var extra nöjd med hur jag backade med släp. Han tyckte det var kontrollerat, snabbtänkt och lugnt, så det tar nog inte så långt tid innan jag åker med hästtransport efter mitt bilkörkort ;) 
 
Kvällen har sett ut som vanligt, supernatural och ätit lite kvällsmat. Imorgon ska jag och Corre gymma. Tänkte bara ta överkroppen då eftersom jag gjorde hela kroppen både i måndags och tisdags. 
 
På fredag åker jag hem, så resten av kvällen ska jag packa och packa! - Längtar sååå! Presenter, mihihi! 
 


Teparty

Hej!
Igår satt jag med fritidsledarna, väktaren och Amanda medans vi hade teparty. Såå mysigt! Tända ljus, te, underbart sällskap = perfekt. 
Sen skypade jag lite med Axel, samma som idag. 
Gymmade både idag och igår. Idag var motivationen på noll både för mig och Corre, så vi gymmade bara i ungefär 40minuter och spelade badminton i 20-30. 
 
Har även fixat julklappar nu till släkten, alla förutom mormor och pappa. Men Jossan, Tobbe, mamma och Hasses presenter är snart inslagna och medtagna till Stockholm igen!
Bara några dagar kvar tills min födelsedag också, är sååå taggad! - Hoppas jag får en drake (a)
 


Barbacka

Red som sagt Constansia igår. Gick superbra! Riktigt trevlig häst Amanda har! 
Försökte mig inte på några jobbiga rörelser, dels för att det var första gången barbacka för hennes del, dels för att jag aldrig ridit hästen och dels för att hon blev löshoppad igår = trött. Men tog några galopper, travade lite, skritt, osv. Inget komplicerat alltså. 
Men som sagt var hon riktigt trevligt och resten av dagen spenderades med Amandas vän och supernatural-tittande. 
 
Idag då? Jo - jag vaknade vid nio, åt frukost, spelade Beyond two souls till klockan var kvart över tre då jag och Amanda satte på Supernatural och kollade klart på säsong tre. Under en vecka + en helg har vi sett tre säsonger, alltså 63 avsnitt, alltså 25,2timmar. Oh my god.. 
Har också pluggat lite inför imorgon då vi har sista provet i kursen Djuren i naturbruket. Sen blir veckan ganska lugn. Ledig första lektionen på tisdag så börjar inte förrän tio i tio. - Sköönt. 
 
Har fuskat lite med gymmet den här veckan, så ska försöka komma igång med mina flera-dagars träningar igen. 
 


James och Canstansia



Inväntar ridtur

Hej!
Amanada väckte mig imorse och min kommentar blev ett trött "mmmnejmmzZzzZ", så det blve inget Supernatural för mig. Men hon filmade lite åt mig så jag fick se iallafall ♥
Om 40 minuter ska jag upp till Gamla-Ko (privathäststallet) och fixa i ordning Canstansia. - Såå taggad! 
Får se om det blir några avramlingar ;) 
 
Idag ska även Amandas kompisar hälsa på vid 17. Ska gymma precis innan, så jag kommer väl tillbaka genomsvettig, haha!
Bild jag tog på Constansia och James när vi löshoppade de igår (och fotade, en massa!)


Helg!

Sådärja! Nu har jag tagit helg, sååå skönt! Trots att jag och Amanda ska upp klockan 4:15 imorgon för att kolla på en supernatural-grej, så är jag ganska taggad inför helgen! Ska också få rida (den andra) Amanda L's häst imorgon. Första gången jag rider henne så ska jag rida barbacka, haha! 
Hon har aldrig blivit riden barbacka, jag har aldrig ridit hästen och hon är en riktigt buse.. Får se hur det kommer gå ;) Nej men Amanda L ska filma så jag kommer väl lägga upp en riktigt fail-video här!
 
Ikväll ska jag kolla på supernatural, spela the last of us och sova tidigt, myskväll! ♥
Lånar en bild ifrån Amanda. Constasia T, morgondagens ridtur! 
 


Svullet ben

Hej!
Igår hade jag traktorkörning och när jag skulle skutta fram till min traktor efter 30-minuters rasten, snubblade jag på mig själv och idag har jag ett ganska svullet ben, fint. 
 
Sitter iallafall på samhällslektionen nu.  Vi skriver om alla hemskheter som hände i Venezuela i februari, så jag tänkte att jag passar på att slänga in ett blogginlägg nu när lärareninte är här! 
Efter skolan ska jag ha omprov på biologi. Mitt första F, i ämnet som jag endast fått A i - duktigt. T o m min lärare hade tyckt att det var superkonstigt att jag inte klarade det eftersom jag svarat på alla frågor under lektionstid två dagar innan. 
 
Sen är det väl inget förutom att gymma. Ska tvinga med Cornelia och Nellie, så tråkigt att gymma själv!
 


Tappa lusten

Det är över tre månader sen Morados bortgång. Ändå kan jag inte undvika att få ont i halsen och ögon som bränner när jag ens tänker på honom. 
Jag har mitt armband med taglet, hela tiden. Jag vill alltid att han ska vara med mig, alltid. 
När jag är hemma har jag ingen motivation att hoppa upp på Baileys att rida. Senaste gången jag var hemma så träffade jag henne inte ens för att jag mådde så dåligt över Morado. 
 
När jag är här är det svårare att undvika att träffa hästar, dock är det bra (tror jag), eftersom då fortsätter ändå mitt hästintresse. 
När jag är hemma har jag suttit på Baileys rygg och gråtit i flera minuter, stått i hagen och klappat henne och bara gråtit, jag har så svårt att se henne utan Morado, veta att han faktiskt aldrig kommer komma tillbaka till mig. 
 
Det är inte så att jag inte VILL träffa min ponny, för det vill jag. Det är bara att det är så svårt för mig att ens tänka tanken på att träffa henne och inte Morado. 
 
Jag saknar Morado så oerhört mycket att ibland vet jag inte ens om det är rätt att fortsätta med hästar, för jag vill inte uppleva den här sorgen fler gånger. 
Jag och Morado hade ett speciellt band jag inte haft med någon häst förut. Hans blick när man kom och skulle hämta honom i hagen, att han alltid gnäggade på en när man öppnade stalldörren på morgonen... Han följde mig vart jag än gick, jag hade planer och jag hade mål, och allt gick i spillror, på bara en dag.
 
Men såklart älskar jag Baileys så oerhört mycket också. Min första ponny. Vita faran som jagade bort alla andra hästar. Men Morado och jag fick ett starkare band och han har lämnat ett stort hål i mitt hjärta, för stort. 
Baileys kommer lämna ett minst lika stort hål i mig, men just nu finns hon här och Morado gör inte det.
 
Så fort jag pratar om Morado, tänker på Morado och skriver om Morado, kommer tårarna. Nej, jag kan inte hålla det inne, hur mycket jag än försöker. 
När Morado hade varit borta i prick tre månader pratade vi om tarmvred och kolik + avlivning på Djuren i Naturbruket. Och det tog, något rejält. Det var enda gången som jag bara kände tårarna i ögonen men inte på kinderna. 
 
 
Morado lärde mig så otroligt mycket inom hästvärlden. Aldrig ge upp, aldrig sluta kämpa. Från att inte ens få ta på honom till att hoppa i halsring trots att flera hästar var och travade runt på banan. Från att inte ens kunna gå framåt till att stå på prisutdelningen, från att vara hästen jag aldrig mer ville rida till min bästavän. Han visste mer om mig än någon människa. När jag mådde dålig satte jag mig i hans box och hans mule kröp ner i min famn, fyfan vad jag saknar honom.
 
Så just nu vet jag inte hur jag vill göra längre. Jag har fortfarande mina mål med livet och starta eget företag och allt det där, men jag känner hur de blir suddigare och suddigare för varje gång jag tänker på Morado. Det är inte lika kul som det var med honom. Men jag får tänka possitivt och tänka att han inte ville att jag skulle sluta.
 
Och vid varje framtida tävling kommer han springa bredvid mig, min älskade travare med dom snällaste ögonen.
Jag hade planer, bli bättre, få bättre resultat, hoppa högre och vinna mer. Men en natt, sen var allt borta.


Första december

Inte ens en månad kvar av 2014 nu. Sista första dagen av en månad idag. Vad har jag ens gjort med mitt år? Börjat på gymnasiet, Morado gick bort, flyttade hemifrån, skaffat nya vänner, flygit åtta gånger sen jag flyttade hit, tävlat allsvenskan med Cassie...
Det känns inte som att mitt liv har varit seciellt fartfyllt direkt. Men det har ändå gått över trehundra dagar på 2014 så jag har ju ändå hunnit med en hel del. 
 
Jaja, idag är det måndag och första lektionen börjar vid tio. Svenska, körning och djuren i naturbruket, sen slutar vi 16:30. 
Tänkte gå ut och fota Bollerup lite idag, får se hur jag gör. Ska också försöka slänga ihop ett känslofyllt inlägg som kommer upp någon gång i veckan. 
 


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se