Nationella prov

Hej, längesen nu!
 
Iallafall. 
Har haft körterori nu på morgonen. Ska ha prov i det nästa vecka, och snart ska jag ha nationella prov i engelska. "Kul."
Åker hem imorgon. Ska fira valborg med Jossan och ev. Kasse, sen ska mamma prata med Sören om att kanske löshoppa Potter hoppas! Funderar på att köpa nytt smink medans jag är uppe, annars händer det väl inget speciellt antar jag, förutom att rida min ponny.
ÄLSKAR denna bild på oss, lycka♥


Naturbruk, ridning och matematik

Hade precis Naturbruk sen åtta. 
Vi gick en rundtur på Bollerup och pratade om Bollerups historia som vi ska ha prov på om två veckor. Vi fick sluta 40minuter tidigare och vid tio har jag ridning. 
Om det blir som tänkt ska vi hoppa igen. Vi hoppade i onsdags också, jag hade Bristic. En stor, brun valack. Gillar honom supermycket, jättemysig att rida. Dock är han också grymt jobbig att gå med på marken, haha!
 


Find another you ♥

'


He's mine. Sorry.

 


Nationella och promenad

Hade nationella nu på morgonen i svenska. Satt med NBL (lantbrukarna) då jag stressar så mycket i min klass. På torsdag när det är del två ska jag sitta med  NASA (samhälls och naturvetenskapsklassen). 
 
Var ute på en promenad efter skolan och tog med kameran.
Såå mysigt! Gick trean som vanligtvis brukar ta ca 30minter att gå, men idag tog det över en timme. 
© as always. 


Mot gymmet

Hej!
Jobbat från 8-16:15 idag. Varit lugnt, lite småproblem med mjölkmaskinerna annars gått som smort! 
 
Jag och Corre ska strax till gymmet. Ska bara hänga upp min tvätt och sen ska vi äta potatisgratäng och lövbiff - mums!
 


Jobbat 7,5

Vaknade 6:35 idag och gick till jobbet 6:50. Idag var det lugnt och skönt så när jag inte hade något att göra passade jag på att städa och tvätta lite. Annars var det det vanliga, mata kalvarna, ge ungdjuren mat och valla kor.
Idag fick jag dock också skriva upp alla kor som tappat ena lappen i örat. 
 
Så inget speciellt hände idag alltså. Ska gå en promenad ikväll med Corre. Annars händer det väl ingenting, kanske kollar på en film. Ska försöka kolla på något avsnitt av American Horror Story eller Supernatural. Amanda var här förra helgen och "hjälpte" mig att komma ikapp lite genom att pressa mig att titta på fyra avsnitt av Supernatyral haha. 
 


Teoriprov

Var precis i ridhussalen och skrev teoriprov på ridningen. Det enda grejen jag tänkte innan jag gick dit var Linn glöm nu inte att skriva linjerna på de olika sitsarna! Och var är det jag glömmer?... Snacka om att jag blev irriterad när jag gick därifrån. Dom tur är kan man komplettera det sen om det är något man fått fel på haha.
 
Ska snart ha körning och köra ett dressyrprogram. Inte såå svårt bara att jag inte har lärt mig det ännu haha. Det är ett roligt program och är säkert något jag skulle kunna göra med Potter sen bara för övning, dock slänga in en galopp istället för att bara trava - haha!
I helgen hälsar jag på dessa sötnosar. Ska jobba där både lördag och söndag 7-16. 
 
 


Att göra lista

  • Skriva Naturkunskaps kompletteringen ska vara klart innan sommaren
  • Skriva Samhälls kompletteringen ska vara klart innan sommaren
  • Skriva klart min biologiredovisning ska vara klar på tisdag
  • Plugga till provet i verktyg ska göras nästa onsdag 
  • Plugga till teorin i ridning ska göras imorgon

Och mina prov som ska göras inom närmaste framtiden är: 
  • Naturkunskap
  • Idrott och hälsa
  • Djurhållning
  • Teoriprov i ridning
  • Verktyg
  • Samhälle 
  • Nationella i svenska 
  • Nationella i engelska
Nu längtar jag bara mer och mer att dessa sju veckor går väldigt snabbt så jag får ta lite sommarlov! - Men ännu mer tills 2017 och får ta studenten!
Lite såhär känner jag inför studenten. (Vilken tur att jag planerat att bo hos min mamma resten av livet.)
 


Let it be september

Känner mig så taggad inför semptember. Då tar jag ner min prins!
Fördelar med att jag tar ner honom är dels att jag har saker att göra efter skolan, mer ansvar läggs på mig och sen så blir mitt liv mycket mer intressantare och jag kommer ha sjukt mycket att blogga om!
 
I sommar blir det förhoppningsvis också mer bloggning. Då ska jag jobba midsommarveckan, åker ev. ner till Halmstad iår igen och sen så har jag hela sommaren med mina två hästar!
 
Var hemma idag. Har sjukt ont i huvudet, är lite förkyld och blir kallsvettig vissa stunder. Får se om jag pallrar mig till skolan imorgon, måste iallafall bli frisk till helgen då jag ska jobba i kostallarna! 
 
 


Helg!

Hej!
Sitter just nu och kollar lite insperationsvideor på youtube om Horsemanship. Är så taggad att börja med det med Potter! 
Vaknade för några timmar sen och sa hejdå till mina föräldrar. Vi var på utvecklingsamtal igår och idag åker dem tillbaka till Väddö. 
Har försökt gjort lite framtidsplaner med Potter om hur jag ska göra allt och i vilken ordning. Får se sen om jag kan hålla det, är inte så jääättebra med sånt, hehe.
Idag händer inget speciellt. Ska försöka komma tillbaka till gymmet och dra med mig Corre. Ska även försöka skriva några tidsinställda inlägg och se några avsnitt av American Horror Story. 
 


On the road again


Bara 78mil raka vägen ner till min älskade skola efter nästintill 2 veckors påsklov! 


Gosis

Var hos Potter i söndags och borstade då han hade rullat sig. Trots att jag stod och borstade på honom i en timme var han fortfarande lika dammig - självklart. 
Dock fick jag veta väldigt mycket om Potters personlighet. Han vill lära sig, är väldigt avundsjuk (när jag gick in till Tora tog han bak öronen och blev sjukt tjurig. Sen när jag gick tillbaka så fram med dem och tryckte ner mulen i min famn), han är även sjukt dominant och jättekaxig.
 
Han hade sår över hela kroppen, både bitsår och skrapsår, från när han slåss med de andra hästarna i hagen. Kommer bli kul att släppa ihop honom med de andra hästarna när jag flyttar till Skåne. 
 
Igår skulle jag egentligen åkt hem efter att jag tog av min tandställning, men tåget försenade sig och mina föräldrar bestämde att eftersom de ändå ska åka ner på torsdag så får jag åka med dem. Så jag får 4 dagar extra hemma; så skönt!
Så just nu tog jag Jossans dator. Följde med henne idag till skolan då vi inte träffas på tre veckor. 
 


Harry Potter

Var och hälsade på min prins igår efter jag mockat åt Baileys. Självklart följde kameran med!
Min skitgris. På söndag ska jag upp och borsta lite på honom!


Finisen



Jag klarar inte mer

Jag förstår inte det är över sju månader sen Morado försvann ut ur mitt liv. Och igår kväll satt jag och storbölade över honom igen. Jag klarar inte mer, jag vill inte. Jag kommer aldrig i hela mitt liv få se honom igen. Hans blick kommer aldig möta min, jag kommer aldrig få känna hans mörkbruna vinterpäls genom fingrarna, jag kommer aldrig kunna smeka hans nosrygg och säga hur mycket jag älskar honom. Jag kommer aldrig mer se honom. 
Förstår ni hur mycket det tar på mig? Energi i skolan, energi i stallet, energi när jag ska sova. Jag kan somna gråtandes eller med tårar i ögonen bara för jag saknar honom så fruktansvärt mycket. Jag har aldrig i hela mitt liv kännt såhär för ett djur. Han var verkligen mitt allt. Jag kan inte förstå att jag har förlorat honom föralltid. 
 
Om jag fick välja en önskan i världen skulle det inte vara fred på jorden, eller något sånt som kunde rädda flera tusen människor. - Nej, det skulle vara den mest själviska önskan. Ge tillbaka min Morado.
Om jag bara fick säga en mening till Morado just nu i denna stund: Kom tillbaka, jag älskar dig.
 
 


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se