HARRY ÄR NU SKÅNING!

 
Ja! Nu är Harry officiellt Skåning. 
Han åkte som sagt vid nio imorse, Frida, Lasse och Alexander hämtade mig strax efter fyra och vi åkte hem till dem. Sen pratade vi, väntade in Emelie som kom med pizza. Efter det satte vi på Konjak och Turbo (deras fuxar) täcken, + att sätta in dem i en annan hage, innan Harry kom vid kvart i sju.
 
När jag gick in i hästbussen stod han bara och skakade, tyckte såååå synd om honom, min bäbis! (Var dock överlycklig för att hästen överlevt den nästan tio timmars långa resan ner till mig.) Chaufförerna berättade att han varit superduktig och stått jättesnällt hela vägen förutom i början hos Sören, t o m när travaren gått ut i Göteborg var han helt lugn! 
Dock tog det oss ungefär två minuter innan hästen gick ut, han TOTALvägrade att gå ner ifrån rampen. Han ville hem till mamma stackarn. När vi väl fick ut honom gick han superlugnt brevid mig och jag använde inte ens kapsoner (hade det över grimman så hade linan på kapsonet och grimmskaft på grimman), var så stolt över honom! 
 
Vi gick in i hagen där vi släppte honom med deras ettåriga hingst "Stampe". De blev vänner direkt och sen gick bara Harry därifrån, utan konflikter. Efter ett tag valde vi att släppa in Konjak till dem också. Gick exakt lika bra förutom att Konjak slog med frambenen en gång och tjöt lite. Då gjorde Harry en "Jaha okej då går jag väl härifrån" och gick bara till Stampe. Kändes såå skönt!
 
Vi  Frida och Emelie var mest oroliga när vi släppte in Turbo. Han brukar tydligen vara ganska elak. Men Harry och Turbo hälsade, sen vände sig Turbo om, sparkade bakut emot Harry som sa "jaha" och sedan hälsade det snällt på varandra. Men Harry tyckte nog de stora hästarna var läskiga och gick till Stampe istället. 
 
Efter ett tag rusade dem tillsammans på ängen (med Harry i täten, inte ens Turbo - trots hans namn - kom ikapp ;) ). Så skönt att den nya flocken accepterat honom och att han inte brydde sig om dem. 
 
Nej. Nu är Harry officiellt Skåning och vårt äventyr börjar NU. Förresten firar vi 2 månad idag som officellt äkten ägarskap! Ska bli så kul att se hur min älskling förändras i phyket, utseende och personlighet tills treårstestet. Nej, nu känner jag såhär: This is our time, so be ready for the ride! 

Nu kan jag förövrigt sova ikväll utan att tro att min häst kommer dö i en transport iallafall. 
 


Han har åkt.

Nu är han på väg ner hit. Han åkte vid 9 imorse och jag skulle tippa på att han snart är i Linköping. Sen åker han ner mot göteborg, och sist åker till mig i Röddinge. Frida ska hämta mig vid 15:30-16 för att vi ska hinna prata, antar att vi ska planera något och sen så jag hittar lite bättre. Vet inte om dem redan tagit en del av hagen eller om vi ska göra det också. 
 
Känns som att det här blir bra. Jag har sovit i fem timmar inatt och vaknade upp med fruktansvärd huvudvärk igen. 
 
Mamma berättade iallafall att han var suuuuperduktig att lasta! Han gjorde tydligen samma sak som första gången han gick in i en transport, kollade så att rampen höll, och sen klev han bara på. Känns så skönt! Men han blev lite orolig när de stängde rampen igen, men det får man räkna med. 
Jag hoppas bara att han inte bryter nacken, blir påkörd, eller att något annat hemskt händer så jag måste avliva honom. Usch. 
Nej nu ska vi tänkte trevliga tankar! Men om ni ser den här hästbussen, KÖR FÖRSIKTIGT FÖR MIN HÄST STÅR I DEN! ♥
Sista bilden på min fina på Väddö. Nu ska han bli Skåning! Ser ni hur jäkla överbyggd han är bak också? Ylva tror att han kommer bli superstor, ugh..  
 
 


Snart är han här

Gah. Har varit hemma ifrån skolan idag. Är sååå stressad över Harry så jag har haft superont i huvudet hela dagen.. Nu är det dock lite bättre och jag ska gå till skolan imorgon. Förmodligen blir det bara halvdag då jag inte tror jag kommer kunna följa med till avelschampionatet på Flyinge. 
 
Iförregår blev Harry också avmaskad, vaccinerad och igår blev han verkad. Han var tydligen en ängel. Ingenting av avmaskningen spilldes på golvet, han var super att verka och han brydde sig inte om vaccineringsnålen. Min finaste!Imorgon kommer Frida/Emelie och hämtar mig, sen åker vi och möter upp min häst. Kan inte förstå det. Min häst.
Har längtat efter det här sen jag var sååå liten, och nu händer det äntligen. Gaah är så nervös, kan knappt andas. Kommer inte kunna sova inatt och har värsta klumpen i magen. Tänk om han gör något jättedumt i hästbussen, eller att det kommer en lastbil och kör på de bakifrån?! - Usch. Hatar att vara nervös. 
 
Mamma skrev iallafall detta inlägg på facebook idag. Så söt ♥
"Imorgon får då äntligen Linn sin Qalle :)
Då flyttar grabben till Skaune och jag är säker på att de båda kommer få en härligt spännande resa tillsammans! Lycka till gumman!! Kommer bli så himla bra det här! Du har köpt en fin häst och får bra hjälp där nere så det kan inte bli annat än bra!! Med din målmedvetenhet och envishet och hans temperament blir ni oslagbara!! ♥"
Hoppas hon har rätt. 


Jag är med ännu en gång!

Tävlingen hittar ni HÄR 


Två år sedan.

Jag saknar honom något otroligt. 


Lista.

1. Hur länge har du bloggat? Jag började blogga första gången 2011 på bloggplatsen. Och denna 2013. 

 

2. Varför började du blogga?  I mina första bloggar var det för att ha en dagbok och jag ville bli känd (hahhaha). I lozt ville jag bara ha en blogg med Sofia.

 

3. Vem/vilka är dina favorit bloggare? JossanAmigo.blogg.se, teamtyra.se och ztreliin.se

 

4. Vad tycker du är roligast att läsa för blogg inlägg? Hmm.. Blandat. Det beror helt på vad jag har för syfte att läsa bloggen. Vissa loggar tycker jag "vad har jag gjort idag"-inlägg är skittråkiga att läsa, medans på mina favoritbloggare älskar jag att läsa allt. 

 

5. Vad tycker du är roligast att skriva om? Harry, helt klart. 

 

6. Vem/vilka får du inspiration av? JossanAmigo.blogg.se, teamtyra.se och ztreliin.se - Alla superduktiga bloggare och på olika sätt ger de mig insperation. 

 

7. Tycker du det är roligt att fixa nya designer på din blogg? Ja, eller iallafall headers så jag iiinte är speciellt så bra på design. 

 

8. Hur länge tror du att du kommer fortsätta blogga? Så länge jag känner för det! Nu när jag har Harry så kommer det nog bli länge. Bloggen är min dagbok (och bevis vad jag gjort) som jag vill skriva i om allt jag gör med honom, utveckling ect. 

 

9. Vilken kamera använder du för att fota dina bilder till bloggen? Min Canon EOS 70D eller mobilen. Händer ibland (väldigt sällan) att jag lånar mammas Nikon också.

 

10. Vilket är ditt favoritställe att fota bilder till bloggen på? I stallet, paddocken eller ute i naturen!

 

11. Hur kom du på ditt bloggnamn? När jag och Sofia började blogga, ville vi ha en kombination av våra namn. Så jag kom på los (Linn Och Sofia) men tyckte lost lät roligare då vi båda är lite "lost". Men då ville Sofia att vi skulle stava med z istället, för det såg lite ballare ut!

 

12. Om du fick välja en bloggare att ha en blogg tillsammans med, vem skulle det vara? Det skulle vara sjukt kul att ha med en riktigt stor bloggare, typ Nellie Berntsson eller Linn Strelin. Men det är ganska jobbigt att blogga två, så om jag inte blev tvungen skulle jag nog vilja blogga själv, men gärna ta deras läsare ;)

 

13. Hur många bilder tar du per dag? På mobilen tar jag hur många selfies som helst haha... Med kameran blir det kanske 50-700 bilder beroende på humör och varför jag ska fota. 

 

14. Lyssnar du på musik när du skriver ett blogginlägg? Nej. Det stör mig bara.

 

15. Vem/vilka taggar du till att göra den här tagen? Alla!



Ridning på morgonkvisten!

Hej!
Ska snart gå ner till stallet och rida lektion. Hoppas jag får en ra häst idag, inte speciellt taggad då jag nu är inne i min tredje vecka med daglig huvudvärk.. Blä. 
Sen har vi prov i ridning, olika gångarter, ska förklara t ex arbets-, ökad-, samlad- och mellantrav och hur man ska göra för att få till alla olika, i skritt, trav och galopp. + prov på allting vi gick igenom förra året. Inte taggad!
Sen avslutar vi dagen med engelska, det är jag väl inte speciellt taggad över heller, men man måste ju tyvärr ha det för att få högskoleförberedande. 
 
Nu är det bara två dagar kvar. Jag smäller snart av. 
Jag och Hasse, världens bästa låtsaspappa! ♥
 


Ystad

Hej!
Igår tog jag och Natalie moppen till Ystad och sov hos Amanda. Åt på mcDonalds på kvällen med Gustav och Rebecka också, sååå mysigt! Speciellt efteråt när klockan kanske var 22, när vi satt på en lekpark i säkert 1-2 timmar och bara sjöng, pratade strunt och sen gick tillbaka hem till Amanda. 
 
Idag har vi spelat lite, annars ingenting innan jag och Natalie åkte tillbaka igen. Har suttit och tittat på Grimm tills netflix bestämde sig för att inte översätta fjärde säsongen, vilket ledde till att jag försökte hitta en annan sida att streama på, och det funkade tills halva avsnittet då det också bestämde sig för att sluta fungera. Så nu ska jag inte göra något speciellt, försöka skriva ihop något tildsinställt tills imorgon och sen sova. 
 
Nu är det bara tre dagar kvar och jag tror jag spyr på riktigt. SNART ÄR HAN HÄR?? Gah. Tror jag svimmar snart. Mamma ringde igår och berättade att transportörerna hade ringt. Tydligen ska det med en travare till Göteborg, så stackaren kommer få åka runt hela Sverige innan han kommer till mig, eller ja.. Det tar ca en timme längre tid, men ändåå! Tycker så synd om honom, min plutt. 
 
Frida eller Emelie skulle också hämta upp mig på onsdag innan han kommer. Så vi får se om jag hinner med att åka till Flyinge och kolla på Avelschampionatet. Vi skulle vara tillbaka vid 17 och jag måste isåfall åka nästan på direkten.. Men mamma ska skriva när de åker hemifrån Sören. Åker dem 9 eller tidigare skippar jag nog Flyinge och ber om ledighet. Åker det senare, kanske vid 9:30-10 så följer jag nog med. Men vi får se helt enkelt. 
Han är så fin.


Önskelista - skönhet

Nytt smink(!!!!)
Betala för en del av min hårförlängning när jag måste göra om den, hehe. - upptill 3000:- 
 
Nya gelénaglar - ca 400:-
 


Kort inlägg

Hej!
Imorse hade vi ridning - hoppning. Hade Rachel, den tittigaste och mest osäkra hästen på Bollerup jag ridit haha! Trots det tog vi oss runt hinder hon aldrig sett förut och det var en skön känsla när hon började lite på mig. 
Efter det tog jag en snabbdusch och sedan sprang till Naturbrukskursen - lunch - engelska och sist hade vi matte. 
 
Jag har haft ont i huvudet sen förra måndagen, men nu börjardet lätta. Men som vanligt kommer det väl tillbaka imorgon på morgonen.. 
 
Nu är det mindre än en vecka kvar. Är så sjukt nervös så det finns inte. Säger till Natalie att jag ska sälja honom hela tiden, haha! Min största rädsla är nog ändå inte att han ska slänga av mig och jag ska bli skadad eller något, som det nog borde vara. Utan det är att förstöra honom. Han har så bra förutsättningar på livet ch tävlingsbanorna, jag vill inte förstöra det.. Nej usch - kvällstankar.
 
Ska se klart mitt avsnitt på grimm nu, sen sova och ladda upp för morgondagen. I helgen åker jag och Natalie nog till Amanda och sover där en natt, mysig tjejkväll! 
 


Min fina

Kolla vilken snygging han är! Min fina Harry, ser ut som en arabhingst med den där halsen!


Nu får jag ta och skärpa mig!

Hej!
Jag har tagit en omedveten bloggpaus i ungefär en vecka (+/-). Men nu är jag tillbaka och fit for fight! Har sååå mycket att skriva om, speciellt då Harry kommer OM ÅTTA DAGAR!?! Är såå himlans taggad och äntligen är det dags för vårat äventyr att starta! Så när han kommit ner blir det minst två inlägg per dag, alltid ett efter att jag varit hos honom iallafall, och ett innan.
 
Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Vaknade upp med den fruktansvärda huvudvärk jag haft sen förra måndagen, men tog mig ändå till skolan. Hade första intruditionen till vårt nya ämne Unga Hästens Utveckling (äntligen!) och sen efter det hade vi matte. Jag gjorde både dagens och nästa lektions uppgifter på 45 minuter (ska egentligen ta två timmar) så fick sluta 15minuter tidigt då min lärare inte hade mer för mig, haha... 
 
Nu har vi fyra timmars lunch eftersom vi ska titta på film imorgon efter skoltid med svenskan, så vår lärare har tagit bort två utav våra lektioner som komplettering. Ganska drygt att Harry inte är här då jag kunde åkt till honom, utan kan nu bara sitta hemma och stirra in i väggen typ.. 
Nä kanske inte riktigt, ska titta på Grimm, äta lunch och plugga inför biologiredovisningen vi har vid 3. 
 
Denna vecka är nästan bara planering för mig. Harry ska komma, ganska mycket prov just nu och många lektioner. 
Var ju hemma i helgen så passade på att träffa min fina. Som ni ser har jag även fixat löshår igen. Är såå nöjd så bätte bild kommer i ett annat inlägg. Men ser ni hur söt min häst är? Han har ju lärt sig "puss" och ääälskar att pussas, så när vi gör det vill han bara göra de mer och mer. Världens finaste ♥


Flyinge Breeders Throphy 2015

Hej!
Inte haft internet på hela helgen, därav ingen bloggning... 
Men i fredags red vi på morgonen, hade hoppning på Ruzzin. Ett urgulligt brunt sto. Hoppade bra och var min typ på häst, pigg och lite jobbig, haha! 
Sen vid tre rörde vi oss emot flyinge, byggde banan till lördagen och åt sedan middag. Gick till boendet vi fick låna och sov. 
 
På lördagen var det dags för hoppningen. Fyraåringarna startade och det var sååå kul att titta på! Då ser man också hur konkurrensen ser ut när jag väl vill vara där med Harry ;) Skämtåsido, men hästarna var sjukt fina och jag var verkligen imponerad av allas insatser! Inte lätt att komma på en fyraåring och hoppa ett helt meeting i fälttävlan. Först dressyr på fredagen, hoppning på lördagen och terräng på Söndagen.
 
Dagen fortsatte iallafall med fem och sexårschampionaten och sen var det enstjärnigt och sedan den öppna 100-klassen. Min lärare var där och hoppade den enstjärnade klassen också. Såå duktig och hans häst är så fin - inspirationskälla! 
 
På söndagen åkte vi till Flyinges terrängbana och satt där under alla klasser. Guud så kallt det var! Blåste, regnade och var allmänt kyligt. Nej, usch. Funktionärsjobbet är roligare i ridhus, haha! Men det gick iallafall bra, breeders avslutade med finfina hästar, vackra rosetter och duktiga ryttare! 
 
Får bli ett litet snabbinlägg, ska fixa min och Natalies biologiredovisning nu och sedan vid klockan sex ska jag upp och rida Constansia och fixa i stallet då Amanda fått en spricka i revbenet stackarn!
Två bilder jag tog på Hans när han hoppade den enstjärnigaklassen! Galet imponerad att efter han kommit helt fel på nummer 17 (sista bilden) hade han tre galoppsprång att rätta upp hästen och sedan hoppa ett trekantigt stort hinder och han klarar det utan några fel! Hindrerna var verkligen inte små heller! 


Internet = död.

Hej!
Inte haft internet på två dygn nu, därav ingen bloggning. Men nu kom jag på att jag faktiskt har en internetsladd (eller ja, kom på det igår vid elva tiden), så nu är jag tillbaka! 
 
Red Constansia igår igen. Hon var SÅ ofokuserad och ville verkligen inte sammarbeta. T o m så att Amanda fick hoppa upp och försöka få henne fin, men knappt det gick... Så efter en timme av tjurigt sto + tjurig Linn resulterade det att så fort jag fick henne avslappnad den millisekunden i galoppen tog vi henne till Lilla Ridhuset och släppte henne där istället så hon fick springa av sig.
 
Idag har jag haft skolfoto efter Svenskan, usch säger jag bara. Hatar att bli fotad typ sex stycken bilder och sen bli bra på en utav dem. Jag vill vara ute i naturen och få fiina bilder och ha tvåhundra bilder man kan bläddra igenom istället!
Ska snart till ungdomsmottagningen så har tagit ledigt från hästkunskapen. Sen ska jag som sista ha hoppteori. Efter det ska jag hoppa Constansia och sen börja packa inför helgen då jag ska åka till Flyinge och vara funktion'r på Fälttävlans Breeders! Komer vara så kul!
Enbild från när jag red Constansia i söndags. Inte helt i korrekt form, men hellre där och vara avslappnad än spänna sig!


Världens bästa Josäfin

Jag skrev ett mejl till Josäfin för ett tag sen och frågade om hon kunde göra en film till mig (klarar knappt av att ens titta på videos på Morado utan att brista ut i gråt). Och snäll som hon är gjorde hon det. Är så himla nöjd över den, usch vad jag saknar honom. Världens finaste häst.♥ Kommer aldrig hitta någon som honom.


Lista

1. Beroende av?
Mobilen, datorn, hästarna.

2. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?
Rosaaa

3. Vad får du oftast komplimanger för?
Oj, mina ögon skulle jag nog tro! 

4. Dina planer innan 2015 är över?
Kunna sitta på Harry, att han ska vara mer lydig och kanske hunnit lära in något trix!

5. Brukar du skratta för dig själv?
Händer ganska ofta ja, hehe.

6. Vad är det konstigaste du ätit?
Oj, ingen aning! Äter inte så mycket konstigt då jag är väldigt kinkig med min mat haha

7. Hur imponerar man på dig?
Haha, det är svårt.

8. Vilken stad vill du helst bo i för resten av livet?
Om jag bara fick välja en skulle det nog vara London 

9. Hur ser dina morgonrutiner ut?
Vakna - klä på mig - gå på toa, borsta tänderna, tvätta ansiktet - sminka mig - gå till skolan

10. Vad längtar du efter?
Att Harry flyttar till Bollerup, treårstestet, första uppsittningen, ja Gud. Allt med Harry helt enkelt!
 

11. Serier du följer just nu?
Supernatural, Fear the walking dead, The walking dead, iZombie, The 100

12. När brukar du oftast gå och lägga dig?
Om jag är jättetrött händer det att jag går och lägger mig vid halv tio (men somnar inte förräns tio - halv elva kanske) men på helger brukar det bli mellan elva till tre.. 

13. 5 saker du vill göra i framtiden?
Tävla Harry, flytta till min egna gård, gå på högskola, skaffa jobb, gifta mig.

14. Vad finns alltid i din handväska?
Mobilladdare, tuggummi, pennor, sudd, smycken, hörlurar.

15. 3 bloggar du följer?
 
Jossanamigo.blogg.se
Ztreliin.se
teamtyra.se 


Önskelista

Eftersom det faktiskt "bara" är tre månader och åtta dagar tills jag fyller år, tycker jag det passar superbra att slänga in ett önske-inlägg så min mamma, låtsaspappa och pappa kan se vad jag vill ha, hehe ;) 
Rosa Starrider ridleggins - 379:- 
 
Tillåtelse att tatuera in "74587S" 
Svarta Tretorn Advance NU 1099:- (Orginal 3300:-) 
 
(Denna kan jag ju bara drömma om)
Rosa/svart Tävlingskavaj Alma - 3999:-
 
(Men isåfall måste man ju ha matchande schabrak ;) )
Rosa/svart Anna Scarpati Schabrak 939:-
Lami-cell hjälm 1695:-
 


Hoppning.

Hoppade som sagt Constansia igår. Gick såå bra! Specielly i slutet! 
Fick ett sms direkt när jag kommit hem efter ridteorin av Amanda där det stod "Har du mycket att göra idag?" Först tänkte jag bara Nej nu vill hon att jag ska mocka åt hennes häst eller något.. (Hade haft en skitdag så jag antog de värsta.) Men så frågade hon om jag ville hoppa C istället, och självklart sa jag ja! 
 
Det gick super, Constansia är ju väldigt stor och stark häst, och när hon inte fått hoppat på hela sommaren förutom en gång så taggade hon vääldigt mycket + novabett! Så vissa gånger orkade jag inte riktigt hålla emot henne utan styrde in henne i hörnen istället, hehe. 
 
Men annars gick det superbra. Tror vi hoppade som högst 90-105 någonstans, och jag är supernöjd med henne! För att vara tredje gången jag rider henne kändes det super! 
 
Idag efter hoppteorin fick vi avståndstabeller av Hans (vår hopplärare), då skämdade Amanda att vi äntligen kan hoppa bra nu. Så jag kommer nog hoppa henne nästa vecka igen. Och hon frågade även om jag ville hoppa för Hans någon lektion också, vilket jag självklart vill! Så när jag tränat lite bättre i dressyren och har ett liiite starkare bett så ska jag hoppa för Hans. Shit så kul! 
Sista språnget, kändes såå bra!


Constansia T - dagens hoppning

 


Hellu 2th september!

28 dagar kvar. 
 
Hej! hur mår ni? 
Jag mår bra. haft svenska nu på morgonen där vi pratade om Odyséen och Illiaden. Inte det mest intressanta, men svenska 2 måste man ju ha till högskoleförberedande. 
Sen hade vi idrotts teori. Och jag med min stress gjorde klart de 25 instuderingsfrågorna på 10-15minuter medan vissa andra bara kommit till fråga 3.. Så fick sluta tidigare och kollade på youtube. 
Ska snart ha dressyrlektion och rida för Hanna. Ska bli superkul och är riktigt taggad! Sen efter det har vi ridterori. Ska bli intressant! 
Pga blåsten är jag osäker på mina promenadtankar, får se om jag kan hitta på något annat annars. 
 
Nu är det bara 28 dagar kvar innan Harry flyttar ner också! Åååh låt tiden gå snabbare! 
 Slänger in min favoritbild på Constansia och Amand aockså jag tog i helgen. Ser ni förresten hur "normal" Amanda ser ut på henne om man jämnför med bilderna när jag rider henne?? Och jag är ändå 171cm?? 


Kvällsinlägg

Har dagen varit bra? 
 
Min första-september-tisdag har varit okej. Vi fick sluta tidigare nästan alla lektioner. Sen åkte jag och Natalie som sagt in till Tomelilla på lunchrasten och handlade, åkte hem, lagade mat (fisk i skolan uäk). Jag har städat i mitt rum, kollat på andra avsnittet av Fear The Walking Dead (äntligen har den haft premiär!!!!!) och tänt alla 17ljus, 3ljusslingor och "blomträdet" som också lyser fint lila. 
Mitt rum slår nog rekordet på mysigaste rummet på Bollerup iallafall! 
 
Morgondagen är planerad med ridning på eftermiddagen annars inget speciellt förutom vanlig skoldag. Ska se om jag kanske går och gymmar eller går en promenad. Vill börja komma igång med gymmet snart igen!
 
Har även planerat in att sätta i löshår och färga till det när jag kommer hem nästa gång den 17e september. Ska försöka fixa linser samtidigt så jag kan börja se igen också eftersom jag är väldigt dålig med att använda mina glasögon haha... 
 

Nej nu ska jag försöka välja ut kläder tills imorgon! Vi hörs då! 
29dagar kvar. 


Försov mig

Hej alla fina! 
Vaknade av att Natalie kom in i mitt rum och sa "Linn ska du inte gå upp? Klockan är tjugo över sju." Och jag skulle gått upp fem i sju.. Så jag stressade upp, tvättade ansiktet, sminkade mig och klädde på mig och hann ändå tills vi skulle gå till matsalen och äta frukost vid tjugo i. 
 
Därefter hade vi djurkunskap och pratade om staket, intressant, trodde inte att de fanns SÅ mycket olika staket faktiskt. 
Ska snart gå och ha matte, sen ska jag handla på lunchrasten och åka till apoteket. Och efter lunch har vi svenska och biologi. Är så himla trött. Ska gå och lägga mig vid nio ikväll, haha! 
 


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se