Ystad

Hej!
Igår tog jag och Natalie moppen till Ystad och sov hos Amanda. Åt på mcDonalds på kvällen med Gustav och Rebecka också, sååå mysigt! Speciellt efteråt när klockan kanske var 22, när vi satt på en lekpark i säkert 1-2 timmar och bara sjöng, pratade strunt och sen gick tillbaka hem till Amanda. 
 
Idag har vi spelat lite, annars ingenting innan jag och Natalie åkte tillbaka igen. Har suttit och tittat på Grimm tills netflix bestämde sig för att inte översätta fjärde säsongen, vilket ledde till att jag försökte hitta en annan sida att streama på, och det funkade tills halva avsnittet då det också bestämde sig för att sluta fungera. Så nu ska jag inte göra något speciellt, försöka skriva ihop något tildsinställt tills imorgon och sen sova. 
 
Nu är det bara tre dagar kvar och jag tror jag spyr på riktigt. SNART ÄR HAN HÄR?? Gah. Tror jag svimmar snart. Mamma ringde igår och berättade att transportörerna hade ringt. Tydligen ska det med en travare till Göteborg, så stackaren kommer få åka runt hela Sverige innan han kommer till mig, eller ja.. Det tar ca en timme längre tid, men ändåå! Tycker så synd om honom, min plutt. 
 
Frida eller Emelie skulle också hämta upp mig på onsdag innan han kommer. Så vi får se om jag hinner med att åka till Flyinge och kolla på Avelschampionatet. Vi skulle vara tillbaka vid 17 och jag måste isåfall åka nästan på direkten.. Men mamma ska skriva när de åker hemifrån Sören. Åker dem 9 eller tidigare skippar jag nog Flyinge och ber om ledighet. Åker det senare, kanske vid 9:30-10 så följer jag nog med. Men vi får se helt enkelt. 
Han är så fin.



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se