En vecka avklarad

Just nu sitter jag i min säng, har precis ätit vårrullar och ska strax ut på en promenad efter jag skrivit klart inlägget. 
Jag flög ner till Skåne för precis en vecka sedan, åkte buss till Frida och sen körde vi ner till Bollerup. Nu i veckan har jag haft APL och den har tyvärr varit under förväntan. Vi skulle få hålla på med unghästarna och rida osv, nu har nästan alla unghästar ringorm, så de ska vi inte hålla på med inte för jag vill det heller... Jag vägrade t o m när vi skulle byta bete på dem bara för jag inte vill riskera att min häst ska få det. 
På tal om Harry, på fredag efter sista APL dagen ska vi åka och hämta honom! Sen på lördag kommer mamma och Hasse ner och hjälper mig att flytta sakerna från Frida och tar med sig saker jag inte fick med på flyget. 
 
Nej jag är inte så taggad på denna sista APL vecka förutom att idag kom ettorna, så det ska bli roligt och samtidigt jobbigt med nya ansikten. Hoppas de är trevliga bara haha... 
Spenderade helgen hos Frida också, åkte därifrån idag, så vi har varit ute när hon jobbat (hon hade beredskap denna helg så jag följde med ena gången hon blev utringd). Sen har jag mer eller mindre legat i soffan hela helgen förutom en gång när jag var ute på en promenad med hundarna haha... 
 
Dessutom flyttade min favorit student från skolan idag också (hon jobbade här under sommaren), så det blir lagom ensamt nu. Dock så har hon lovat att komma och ta ännu fler bilder på mig och Harry än vad hon redan gjort. Du får ha det så himla kul på nya äventyr Malou! 
 Fotade Malou och hennes häst Polle nu i veckan, åh vad jag kommer sakna detta otroliga ekipage!



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se