Hos jossan

Har varit hos jossan sen i söndags. Så underbar tjej! Har kommit sjukt nära henne under dom här dagarna, så himla roligt! Kommer uppdatera imorgon när jag kommer hem. 

/LINN


Datum att minnas

1 Januari är det ett nytt år :p
2 Juni 2013 fick jag min första vinst
3
4 November 2010 fick jag min handledsfraktur och fick ha ett superfint rosa gips
5 September 2011 hopptränade jag Baileys för första gången 
7 oktober 2010 provred jag Baileys och vi bestämde att ta hem henne. 
8
9
10
11 mars 2012 red jag min första A:0/A:0
12 Oktober 2010 tog jag hem min första ponny 
13 Debember är min födelsedag
14
15
16
17 Maj 2012 tävlade jag min första officiella hoppning med Baileys
18
19
20 Agusti 2014 börjar jag på gymnasium 
21
22
23
24 December är det julafton och min pappas födelsedag
25September fyller min mamma år
26
27 
28 Februari 2012 började jag rida Morado
29 
30 januari fyller min kära broder år
31 December 2008 förlovade min mamma och Hasse sig 

/LINN
 


Inget allsvenskan för min del

Ja ni läste rätt. Jag kommer inte tävla allsvenskan med Cassie. Supertråkigt då jag väntat sen flera månader tillbaka, men så är det. Inget jag kan göra åt. 
Anledningen till det tänker jag inte ta upp här, men perosnligen tycker jag att det är både tråkigt och synd då jag sett fram emot allting med Cassie. Det finns bara 11% att jag kommer tävla i allsvenskan. Så.. 
Bild som är använd 3i2740912 gånger. Menmen
 
 
 


Vet ni vad?

Jag har hoppat en "bana" på 130 (6 hinder) nyss.

Jag dog.
/LINN 


Hemma

Är hemma nu. Varit i hallstavik sen igår och hade inget internet .. Min skoldator är fortfarande sönder och min andra seg, men ska försöka få till mina tidsinställda.
Dock vill inte min film (sen jag trixtränade) vara i bra kvalité utan ser ut som skit.. 

Men snart ska jag förga och klippa håret! Nyfikna på hur det kommer se ut? ;) 
/linn 




Mina favoriter

Som ni vet gillar jag väldigt mycket bilder med citat/quotes på, men här är mina tre absoluta favoriter (just nu):
 


Små ändringar i designen

 Ändrade lite smått i designen och la in en helt ny och fräsch header. 
 
Men som ni kanske har märkt har jag haft en liten blogg-paus. Mycket privat har hänt som jag har fått mig att inte orkat blogga. 
Men här kommer lite tidsinställda rubriker som ni kommer få se inom en snart framtid: 
* Dagens... Har ni? 
* Inget allsvenska för min del. 
* Datum att minnas 
* Trixträning med Morado
* Lagträningen
 
Och mycket mer! 
Dock inte under bara idag, men ni får kolla in vår blogg nu, 1-3 inlägg per dag får ni iallafall se utav mig. Nu när vi har en ny och fräsch design så kommer iallafall jag få mer motivation. Speciellt när vi inte bloggat på över 4 dagar och besöken trillar fortfarandre in. 
Love
 


HJÄLP!

Skulle verkligen vilja ha hjälp med en sak och uppskattar verkligen om ni skulle kunna gå in och slänga ur er en liten kommentar i detta inlägget!!
 
Det hänger trotsallt på hur NI vill och jag kommer göra som ni tycker är roligast/bäst så som sagt, släng gärna ifrån er en kommentar :)
 


SYSTEMKAMERA SÄLJES

Ni läste rätt! Säljer nu min systemkamera då jag vill byta upp mig till en mer avancerad kamera och som kan filma, så om någon är intresserad så har jag en systemkamera tillsalu som funkar primaballerina! Tar riktigt fina bilder när man lärt sig hur den funkar, det är en så kallad "nybörjarkamera", alltså är den väldigt lätt att lära sig på. Så om det är någon som inte haft en systemkamera förut så är denna en bra första kamera.
 
Det är en Canon eos 1000d och det som följer med kamerahuset är kitobjektivet 18-55 mm.
 
Den är i väldigt fint skick, inga repor eller liknande. Kom med BUD! Dock inga skambud, säljer inte kameran för under 1000kr. [email protected]
 
Är det något ni undrar så är det bara att fråga det vet ni :)
 
 

 


D va längesen

Jo men hej! Har inte bloggat på länge, har ingen ursäkt, det behövs inte :) Vet inte varför men har inte så mycket motivation till att logga in och blogga här, sad but true. Som sagt, vet inte varför men har liksom inte den där "känslan" längre, ni som bloggar själva vet vilken jag menar, när det känns liksom kul och motiverande, inte att man loggar in och skriver bara för att skriva göra.
 
Så antagligen kommer bloggningen från min sida ligga lite på halvfart. Bloggar ju på min egen blogg och där känner jag att det är kul, men jag gillar när det är mitt liksom. Det kanske är så att det behövs en uppfräschning här? Ny design och en ruskigt snygg header, då brukar motivationen komma tillbaka!
 
Men ja, vi får se hur det går helt enkelt men ni vet vart ni hittar mig annars.
 
Tävling i helgen! Taggad! Ska bli så galet kuuul. Man blir ju så sjukt sugen när man ser att alla andra kommer igång nu med det. Hoppning står på schemat idag och det blir bana för att träna inför tävlingen och jag ska försöka få med någon som kan filma med sin systemkamera för det blir grym kvalité då! Film kommer komma upp i helgen då och förhoppningsvis också film från tävlingen! Har ju bara ett fungerade Movie maker på datorn hemma.
 
Men återkommer antagligen ikväll efter hoppningen om hur det gått så vi hörs! :)
 
 


Valentines Day & tävlingen

Såhär firade jag alla<3dag:
 
Med Moa och Amanda. Vi gick till pelikanen och fikade, bytte ut min vanilj latte mot Amandas varma choklad! Fråga mig inte varför jag tog kaffe när jag inte ens gillar det.. Sen gick Moa hem, hennes låtsaspappa fyllde år! 
Jag och Amanda gick till specsavers och "beställde" en tid till mig. Både att dom "vill" att jag ska göra ett syntest för att jag ska ta moppekort. 
 
Tävlingen igår gick superbra. 
Jag hade en bra känsla under hela dagen! Cassie var lite stissig, men kunde göra dom snävaste svängarna vid framhoppningen och vi var riktigt snabba på banan! 
 
Dock rev hon samma hinder både i LC och LC+5, och vägrade i LC+5... Lite synd, men annars gick det superbar och jag är jättenöjd över henne! 
 
 


Årets första tävling

 


Träningen i tisdags och resten

Träningen i tisdags gick inte alls som planerat. Gick helt enkelt superdåligt. Jag var inte alls på humör, Cassie var konstig och allt blev bara kaos i början. 
 
Hon var stark, ordet långsamt fanns inte på världskartan, hon hoppade konstigt, jag fick inga bra språng, ja listan kan göras lång... Men i slutet så gick det någelunda bra. Eller ja, mamma och Carina tyckte det såg jättebra ut men jag hade ingen bra känsla förutom vid sista rundan. 
 
I onsdags gick det nästan lika dåligt, hon vägrade lyssna, kopplade bort mig totalt och jag hoppas det går bättr på lördag så det är TÄVLING!
 
Idag så var ag hemma från skolan, ont i huvudet, så jag stannade hemma, läste ut Catching Fire, började på Mocking Jay. Mådde bättre runt 16, och just nu har jag knappt ont i huvudet överhuvudtaget. Så ska gå och duscha, sen hoppa i säng för imorgon blir det iallafall skola!
 
 
 


Gick inte så länge

Innan jag började använda smink igen, oups 
Halvkontring bild men jaja
/LINN


Ajaj

Rev hindret med benet, fick hinderstödet raaaaaakt på sysåret. Lite uppskrapat.. Gjorde "lite" ont.. 

Uppdaterar om hela lagträningen när kag kommer hem. 
/LINN


3 hästar ridna.

Började dagen med att släppa ut hästarna, bli trampad över heeela foten av Morado och haltade hemåt(...). 
Funderade på om jg skulle skrippa ridningen på Cassie, men valde att åka upp vid 11 med buss dit iallafall. 
 
Tog en halvtimmes travpass på henne och arbetade henne i form. Hon var lite jobbigare än med raka bettet, men funkade efter ett tag! 
Åkte till älmsta, fick vänta i nästan 1½timme innan min buss hem gick, då åt jag mellanmål och sen gick upp för att rida mina två. 
 
Baileys var superpigg, Wanda ska rida imorgon med mig, får se hur det går. 
Stratchade lite i traven och skritten, mycket nyttigt för min älskling!
Sen Morado, gick superbra, mycket trav, lite galopp. Galopperade lite på grusvägen på långa tyglar, sen skulle jag krama om hans hals = bock serie, hahah! 
 
Mockade i bäcksvart mörker då en propp hade gått. 
Gick hem, gav katterna och hunden mat och sen fixade filmen ifrån i tisdags. Åh, så glaad! Hoppas det går likabra imorgon då det är Lagträning för att se vem som är den "svaga" och "starkaste" länken i laget. 
Världens bästa tränare, kommer gråta när jag hoppar sista träningen för dig. 
 


Hoppträningen sen i tisdags

130 <3
 


Fälttävlans träningen.

Inte 110% med mig och Cassie eftersom jag inte arbetade henne tillräckligt och hon var hur stark som helst, men annars tycker jag att båda presterade skitbra eftersom hon inte vägrade på dom läskiga hindrerna :') 
 


Puma - 5 februari

Tänkte tömköra men det var så många i ridhuset, så jag hoppade upp barbacka en stund tills alla gått. Skrittade bara och tricktränade mest, hade halsring på också och hon lyssnar jättebra med den, stannar på en gång när jag tar pyttelite i den! ^^ Travade igång henne lite också i båda varven och hon var pigg.
 
Sen var det dags att tömköra och hon var superfin! Galopperade nästan bara och pressade henne så att hon får gå riktigt ordentligt nån dag också. Hon lyssnade super på rösten så jag gjorde massor med övergångar från galopp-trav och tempoväxlingar i galoppen. ASduktig var hon och sen travade jag henne en stund innan vi skrittade av. Är jättenöjd med henne verkligen!
 


Hoppträningen igår

Hoppträningen gick jättebra. Till skillnad i söndags så var hon lugn dom 4 sista rundorna. Och då menar jag LUGN! Superskönt, så om det går såhär bra på tävlingarna sen... ;) 

Nejmen vi hoppade en serie, 4 räcken och banan hade väldigt roliga svängar! När vi övade på bara serien så höjde Micke sen upp till 130(!!!!) slagit mitt hopprekord och ett utav önskemålen 2014 är avklarade! 

Banan låg runt 115-120 tror jag. Han höjde upp oxern en gång till 135, men då vägrade vi, så han sänkte vilket jag tror var tur. 
Så vi avslutade på en bana runt 120 vilket kändes bra eftersom på lagträningen ska vi endast hoppa 110 först och sen 120. 
Screenshot ifrån filmen. 130!
/LINN



Hopprekord

Slog nyss mitt hopprekord, kan ni gissa till vilken höjd? ;) kan säga att det är medelsvår höjd.. 
/LINN


Helgen

I fredags så sov jag i kyrkan med konfagruppen, hur mysigt som helst ju! Fick massage i kanske 30minuter utav min konfaledare, kunde inte känna en enda knut efter det(!!). Jag, Nicklas, Håkan, Wanda och Annika var uppe till 5 innan vi gick och la oss vid orgeln. 
 
På morgonen (9:00) väckte jag och Wanda alla genom att spela på den. Allt ifrån what are worlds till att bara ta ner alla tangenter och hoppas på att inte skulle behöva spurta iväg. 
 
Sen åkte jag till Cassie och hade ett huuuur underbart dressyrlektion som helst! Dock var hon väldigt stark, men bärde upp sig själv fint och hade hur fina gångarter som helst! 
 
Senare på dagen så åkte jag hem till Moa. Vi hade en mysig filmkväll med 4 personer till. Jag, Simon och Fredrik gick ut en sväng på kvällen och pratade och satt vid isbanan på idrottshallen en stund innan vi gick tillbaka till "festen". 
Klockan 5 blev det ännu en gång, men ändå vaknade jag av mig själv först halv 8, sen halv 11. 
Vid 13:45 hämtade Carina mig och vi åkte till Rimbo med Cassie 14:15 ungefär. 
 
Där hade jag en fälttävlansträning inomhus. Vi hoppade tunnor, spetshinder, lastpallar och smala hinder. Avslutade på en bana på 100cm ungefär. 
 
I måndags så red jag en barbacka tur för första gången på Cassie! Suuupermysigt! Travade lite också. Helt utan krav och på långa tyglar! 
Bara när hon började spänna sig kortade jag så gick ner i form och kunde tänka på annat än bussar och bilarna som körde förbi. 
Vi red ut en kortis i skogen också på långa tyglar som en fint avslut när hon var så avslappnad!
 
Carina har köpt ett pullarträns och benskydd som jag ska använda idag på träningen för Micke på Mon!
 
Eftersom min skoldator är just nu dum i huvudet så kommer söndagens träning någon gång under veckan då jag måste redigera den i min andra dator som är världens segaste!
 
Puss
 


Cassie schema v. 6

Måndag: Lugn barbackatur på volten för det var en hårdtränings-helg. Blåser det tar jag en lugn skritttur med sadel och rider ut en sväng.
Tisdag: Hoppträning 
Onsdag: Motion, mycket trav. Blåser det på måndagen tar jag en lugn barbackatur. 
Torsdag-fredag: Carina rider
Lördag: Övergångar
Söndag: Lagträning (110 och 120 banträning)
 
Få se om jag håller dethär schemat. Har en tendens att göra tvärtemot vad som står. 
Vad gjorde hon ens under gårdagens träning? 
 


Skillnad

Såhär kan en veckas ridschema se ut för mina hästar. 
 
Morado: 
Mån: Vila
Tis: Vila
Ons: Vila
Tor: Lugn tur i skogen 
Fre: Motionspass
Lör: Racea lite på åkern
Sön: Motion 
 
Baileys:
Mån: Vila
Tis: Vila
Ons: Vila
Tor: Lugn tur i skogen 
Fre: Motionspass
Lör: Wanda rider
Sön: Wanda rider 
 
Cassie: 
Mån: Motionspass/öva mycket på formen 
Tis: Hoppträning 
Ons: Beror på hur hoppträningen gick (t ex om hon var för pigg så brukar jag öva mycket på volter så hon ska vara hyfsat lugn)  
Tor: Carina
Fre: Carina
Lör: Dressyrträning/tävling/Carina rider
Sön: Carina
Helt opassande bild till ett annorlunda inlägg endast för att uppdatera att jag lever. 
 


Fullproppad

Haft en fullproppad helg, sova i kyrkan i fredags, dressyrträning + sova hos Moa i lördags och fälttävlansträning (inriktning hoppning) idag. 
Ska snart åka dit nu iallafall, så vi hörs senare! 
/LINN


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se