D va längesen

Jo men hej! Har inte bloggat på länge, har ingen ursäkt, det behövs inte :) Vet inte varför men har inte så mycket motivation till att logga in och blogga här, sad but true. Som sagt, vet inte varför men har liksom inte den där "känslan" längre, ni som bloggar själva vet vilken jag menar, när det känns liksom kul och motiverande, inte att man loggar in och skriver bara för att skriva göra.
 
Så antagligen kommer bloggningen från min sida ligga lite på halvfart. Bloggar ju på min egen blogg och där känner jag att det är kul, men jag gillar när det är mitt liksom. Det kanske är så att det behövs en uppfräschning här? Ny design och en ruskigt snygg header, då brukar motivationen komma tillbaka!
 
Men ja, vi får se hur det går helt enkelt men ni vet vart ni hittar mig annars.
 
Tävling i helgen! Taggad! Ska bli så galet kuuul. Man blir ju så sjukt sugen när man ser att alla andra kommer igång nu med det. Hoppning står på schemat idag och det blir bana för att träna inför tävlingen och jag ska försöka få med någon som kan filma med sin systemkamera för det blir grym kvalité då! Film kommer komma upp i helgen då och förhoppningsvis också film från tävlingen! Har ju bara ett fungerade Movie maker på datorn hemma.
 
Men återkommer antagligen ikväll efter hoppningen om hur det gått så vi hörs! :)
 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se