Hej!

När jag red i söndags så följde Johanna med mig och filmade (ska fixa iordning filmen när jag har tid, mycet nu inför treårstestet), gick superbra! Han blev uttråkad när jag skrittade extra länge och han blev trött i slutet, men annars gick han perfekt.
 
I onsdags när jag red var han hyfsat jobbig haha, me jag kände att det är bättre att han får vila upp sig dessa dagar än att jag skulle rida idag då han är "jobbig" nu för han är trött. Inte hans fel liksom. Så imorgon och på lördag kommer han få komma in lite tidigare än han kommit in de senaste kvällarna, sen ska han få lite extra havre och så får jag hoppas att han är på hugget på söndag!
 
Nej, nu ska jag packa färdigt alla saker i mitt rum och börja möblera tillbaka som det stod när jag flyttade in, hehe..
Idag kommer Hasse, mamma och Jossan ner för att titta på treårstestet. Saknar de så mycket♥
 


Gårdagens ridpass

Jag tog en födelsedags ridtur på Harry igår. Först så trodde jag att det skulle gå skit då han bestämde sig för att fåna sig när jag longerade och bockade som tusan i galoppen hahah.. Men tillslut satte jag mig upp och började rida och det gick sååå bra! Han var riktigt, riktigt duktig! 
Han tog galoppen fel någon gång, men jag tror det är pga att jag har honom lite inåtställd och det är lättare för hästar att fatta ytterställd, så såfort jag ställde honom lite mer ytter fattade han perfekt! 
 
Annars gick han hur fint som helst! Kändes riktigt bra! Sökte sig ner, lyssnade på alla hjälper jag gjorde.. 
Ska rida senare idag igen. Får försöka fixa någon så jag kan filma idag igen också! 
 
Hur min och Harrys vecka ser ut:
Måndag: Vila
Tisdag: Vila, jag ska in till sjukhuset och röntga min arm. 
Onsdag: Rida
Torsdag: Vila, eventuellt rida/longera om han var superpigg och jobbig på onsdagen
Fredag: Vila
Lördag: Vila, duscha Harry 
Söndag: TREÅRSTEST.
Ska även in och köpa kläder med Frida någon dag förhoppningsvis. Annars gör jag det själv på tisdagen när jag åker till Ystad! 


Grattis på treårsdagen Harry!

Idag fyller min ängel tre hela år ♥
 


Studentbal, ridning och veterinärklinik.

Hej!
Igår red jag Harry på morgonen med Amanda som red Constansia. Det gick suuperbra! Vi skrittade t o m över bommar två gånger och travade över en. Han tyckte det var suuperkul! Det var även första gången jag galopperade när någon annan var i ridhuset samtidigt. Så det var superkul att han börjar bli så lugn! 
Dock hostade han en del, så jag gick till Anders på vår veterinärklinik och rådfrågade, så ska vänta till på måndag och om det inte gått över tills dess ska jag dit med honom.. Känns sisådär lagom fram till treårs nästa söndag.. 
Kollade också på studentbalens fotografering. Åååh vad jag längtar tills jag står där nästa år. Har redan börjat kolla på klänning.. ;) 
 


Treårstestet närmar sig med stormsteg.

Nu har jag fått sååå mycket klagomål från sååå många människor att jag inte bloggar. Så nu tänkte jag faktiskt ta tag i det. Iallafall försöka. Men jag har inte mått så jättebra psykiskt då det hänt lite inom familjen och sen är det nu i slutspurten av skolan, så det är väldigt mycket läxor och prov osv. 
 
Iallafall. Treårstestet. Det kommer närmare och närmare och Harry börjar komma i tipptopp. Förutom att igår när jag skulle longera snubblade han ner så han lyckades trampa på inspänningarna och så fick han lite ont. Men på med kyllera, ut i hagen, in till stallet vid nio och då på med lindor. Idag varken markerade han, ömmade, var svullen. Han var något varm, men tror det beror på att han hade tjocka stallpaddar jag lånade från Amanda. 
Så idag blir det bara en promenad för honom. Jag tänkte gå trean och springa lite intervaller för att både öka hans och min kondition inför treårs som är om knappa två veckor. 
Imorgon blir det förmodligen löshoppning på låga hinder och sedan blir det ridning på torsdag om allt går som planerat. Jag kan lägga upp planeringen senare inför de två sista veckorna. 
 
Jag är helt ledig från skolan nu denna vecka och var det även förra då hela min klass är ute på APL förutom jag då jag gjorde den på påsklovet och veckan efter. Det var då jag var i Spanien, och nej. Jag vill inte prata om hur det var där då det var kasst och jag önskar jag aldrig åkte då det bara var slöseri med pengar och jag grät varje kväll för jag ville hem.... 
 
Ska göra om ett omprov idag jag har i djurens biologi med fysiologi, mycket om muskler och olika kroppsdelar. Så drygt när jag vet att jag kan få A i allt och jag har det hittills i det ämnet förutom två moment, och ena kommer jag komplettera nu när jag är ledig. Har dock omprov i Djurhållning om djurens tarmsystem osv som jag ska försöka ta tag i antingen på fredag eller på måndag. GAAAH hatar omprov. Värsta som finns. 
 
Beställde hem en ny hjälm idag också. En Charles Owen Sparkly, eftersom de nya reglerna säger att man måste ha en VG-1 märkt hjälm och jag vill ha en ny hjälm inför treårstestet, så fick det bli den. 
 
Foto: Malou Svensson
Jag och Malou var ute och fotade i lördags. Så här har ni ett litet smakprov! 


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se