Ett år

Igår firade vi ett år. Min bäbis.


Jag börjar bli så trött

På riktigt. Jag HATAR vissa kunder. Som idag; en kvinna kommer fram, ber om rabatt för gurkan hon VALDE inte var tillräckligt bra. Jag förklarar att jag inte vet om jag kan ge ut rabatt pga det, hon blir hur sur som helst och klagar på typ allt. Nej, men vill du inte ha den där gurkan, ta den inte. Gah. 
 
Iallafall, igår var det mysdag med mormor och mamma i norrtälje. Superkul! Skaffade även det nya sparkontot, såå skönt! Vill bara ha all min lön nu så jag kan lägga in pengar där och tagga inför att skaffa körkort, bil och tatuering! 
Bild från 2013 tror jag när jag red arabhingsten Etyde. 


Ska försöka få det här att funka

Okej, nu händer det ganska mycket i mitt liv, så kanske ska ta och börja blogga igen. Har ju fått ganska mycket klagomål på mig att jag inte bloggar.. 
Men iallafall. Jag har börjat jobba som kassör på ICA. Inte direkt det roligaste när väldigt många kunder är otrevliga emot en, ska lassa upp allt i berg på bandet så allt rasar, överanalyserar kvittot och är sur för något kostade 19:90 istället för 19 prick, ungar som skriker och föräldrar som tjurar. Menmen. Jag får hyfsat bra betalt, så man får väl överleva de sista 3v som är kvar utav jobbet ;) 
 
Idag jobbade jag 10-15, sen efter det badade jag med Matilda i Mälby och såg på film i henne och hennes pojkväns nya lägenhet de precis flyttat in i. 
Imorgon är planen att jag, mamma och mormor ska till norrtälje och de ska köpa någon stol och mamma ska hjälpa mig fixa ett nytt sparkonto. Tänkte ha ett som jag INTE får röra, där jag ska spara till bil, resor, tatueringar och dylikt. Har ju redan två stycken sparkonto och ett kortkonto, men ena är Harrys sparkonto till veterinären ifall något skulle hända och det andra är där jag för över t ex lön, studiebidrag och underhåll, men eftersom jag inte tänker på hur mycket jag tar från mitt konto så blir det att jag inte sparar speciellt mycket varje månad haha. Så därför tänkte jag öppna ett till sparkonto så det är "se men inte röra" på. 
 


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se