Byter häst

Hej!
I måndags kom Turbo (Fridas ena häst) hit och så fick Harry åka till Frida. Hon ska nämligen åka upp till sin familj i en (/en och en halv) vecka nu och då måste Turbo motioneras, så istället för jag ska åka dit varje dag så åker en vän till Frida dit och kollar till Harry och Stampe, medans Turbo får stå här och jag rider honom. 
 
Sen på måndagsmorgonen red jag och Iris ut på Harry och Ragnhild. Gick hur bra som helst och vi galopperde t o m brevid varandra utomhus! Duktiga hästar ♥
Fick även då veta mitt resultat på talet i svenskan som jag skrev om feminism och manshat ect, fick ett A och är otroligt nöjd. Blev så arg när jag sa talet.. Hehe. 
 
Hämtade ut två paket igår efter skolan, fyra parfymer och ett par byxor. Dock måste jag byta byxorna då det var för liten storlek. Så tänkte åka in på fredag och skicka iväg det paketet, så kan jag åka förbi Harry då också. 
Därefter var det mössprovning till studentmössan. Är sååå taggad! Har dock redan gjort och ska snart beställa min mössa. Nu börjar det kännas på riktigt. 
 
Gammal bild från när Harry löshoppade 1.30m 


Update om Harry

Hej!
Harry kom ju till mig i slutet av augusti från betet och nu har vi kommit igång med ridningen igen. Dock har han börjat störa sig på bettet, så i torsdags slängde jag mig upp i repgrimma och det gick hur bra som helst. Första gången bettlöst och han var mycket med lyhörd än vad jag någonsin kunnat tänka mig! 
Styrde även lite med spöet på bogen, och även det förstod han hyfsat. Så idag när jag ska rida tänker jag ta med båda spöna och öva mer på det. Min finaste, så duktig! 
 
I måndags märkte jag dock att han var röd i ögonen och hade kliat otroligt mycket, så jag antog ögoninflammation och sprang till veterinären som skrev ut medicin som han ska sluta med imorgon. Det är en medicin som ska in i ögonvrån, så vet trodde jag skulle bli tvingad att få hjälp av någon, men Harry är så otroligt snäll och låter mig fixa det själv, trots att det är äckligt och måste göras både morgon och kväll. 
 
Nej, min lilla underbara plutt, detta kommer bli bra. I vår ska vi försöka kvala till falsterbo, och nästa höst eventuellt gå kvalitén om jag känner att jag vill. Jag längtar sååå tills jag får ta studenten, tävla Harry och flytta hem honom. 
 


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se