Dagens favoriter från Perfect Sits of Sweden

Flat Out Revolution träns - 1499:- LÄNK
Hoppschabrak Pop - 399:- LÄNK
Förbygel med trepunktsfäste och martingal - 999:- LÄNK


Min sommar

Eftersom jag är en youtube nörd så får ni en video utav en favoritvlogare jag har - Keyyo. Ungefär såhär har min sommar varit hittills. 


Jobb jobb jobb

Jobbade idag 5:30-10/10:30 ca. Flöt på ganska bra, rätt många kunder som behövde hjälp, men det funkade. 
Imorgon är jag iallafall ledig, ska hem till Jossan på morgonen och sen vet jag inte. Måste iallafall hem så jag kan sova lite då jag jobbar på torsdag. 
Tänkte ändå gå upp vid 5 eller 5:30 imorgon och se om jag kan hitta lite djur att fota! 
Oktober 2012 ♥


Pay and jump - Onsdags

Först när vi kommer dit så rider jag fram lite snabbt, och direkt när jag har börjat hoppa och tagit lilla några gånger så startar tävlingen. Det skulle egentligen varit en i 40, men tydligen hade hon strykit sig så jag var först (vilket jag inte visste om). Så jag tog några språng på räcket och oxern innan jag skyndade mig in på banan. 

Kråkan var superduktig. Dock så vägrade han och totalblockerade mina hjälper på trean innan Carro drog över honom, haha. Resten var han felfritt på. 
Tog en omstart och han vägrade en gång på trean men då fick jag över honom efter att ha gjort en liten volt, så fyra fel där, men är supernöjd för fick en jättebra känsla. Även fast jag inte red bra överhuvudtaget så var han super!
Från omstarten. 


Jobb & tävla

Har börjat jobba på Ica nu. Igår fick jag jobba över till 13 när jag egentligen ska sluta 9:30, haha! Idag gick jag vid 9:30 för att kunna fixa mig då jag ska tävla Kråkan idag, 50cm på Edsbros Pay and Jump. (Högt va? ;) )

Så ska strax åka till Baileys och gå en kort promenad med henne, kolla vattnet och hämta min väst innan jag åker till Kråkan. Imorgon blir det först jobb, sen ska jag rida Baileys, hon har fått stått i några dagar nu. 
Uppdaterar er ikväll hur det gick!
Från min instagram.


Destiel, Jossan och Kråkan

Hej!
Sov hos Annika igår. Åkte dit efter att jag varit på introduktionskurs till körkortet. Så fort vi får tillbaka vår bil från verkstaden ska jag få börja övningsköra shit
Åkte därifrån vid kvart i tio då David hämtade mig och sen körde mig till Kråkan. Red en lågtur på lite mer än en timme. Mycket bra backar för att öva konditionen och för mig att stå i lätt sits då jag piercade mig igår så kan inte rida "normalt" utan måste stå upp i sadeln när jag travar/galopperar. Är så nöjd by the way. 

Köpte även lite kläder och två nya par converse, ett par med USA mönster och ett par vita med platå. Köpte en crop top i spets och sen en kjol som jag tänkte ha till. Dock så ligger de i bilden som somsagt är på verkstaden (hehe). 
 
Jossan ska snart åka hit och jag håller på med min novell om Destiel (Dean och Castiel i en fanfiction). Får se vad vi hittar på, förmodligen ser på en film eller något. 
Någon har satt ihop dess två bilder och jag DÖR helt ärligt. (Cred till http://thespywhospies.tumblr.com/ som gjorde den underbara gifen)
 


Wow.



Väddö

Bytte till en mer stilren header. Hoppas ni är lika nöjda med den som jag är!

Är tillbaka på Väddö sen i fredags nu. Tagit en mini blogg-paus och försökt få upp allting i mitt rum osv. Dessutom ridit Kråkan och Baileys. 
I lördags gjorde jag nästintill ingenting förutom att packa upp och städa mitt rum. Söndags satt jag mest hemma och latade mig och höll på och packade upp. Måndags hoppade jag Baileys lite och på kvällen åkte jag till Jossan och idag red jag Baileys först och sedan Kråkan. - Lite snabbt om min helg. 
 
Resten av veckan ser ut att jag ska rida Kråkan igen på torsdag, annars rida Baileys. Pierca mig och umgås med Jossan. Ikväll blir det även möte på ICA eftersom jag ska jobba där i sommar och imorgon ska jag till Norrtälje för att gå på någon körgrej så jag får börja övningsköra. 
Bild från förra sommaren. Vill bada nuuuu!


Nothing can ever, ever replace you

Snart ett år. Fyfan. 


Funkar ej

Blogg.se börjar gå mig på nerverna. Igår kom man bara in på någon City Network och kunde inte gå in på bloggen. Så fick ett flertal meddelanden från vänner och familj som skrev "Jag kommer inte in på din blogg!" - suck. 
 
Iallafall. Idag har vi precis smörjt tre sadlar var i vår grupp. Ska sen ha en utvärdering av kursen och sen är det dags för djurhållning och sist ska vi köra. Förhoppningsvis får vi köra Axel Ohlins (vår ena körlärare som varit med i VM) hästar i tvåspann, ska bli såå kul!
Axel - foto: Hans Brand


Kunde ej logga in

Har inte kunnat logga in under helgen, så därför har jag inte bloggat. Men nu är jag tillbaka.
 
I helgen var jag och Julia iallafall på studentfesten, åhh vad jag kommer sakna treorna. Nu är det bara 2 år kvar sen står jag på ett flak med blommor runt halsen och sjunger för kung av foster "för vi har tagit studenten". Längtar så. 
Hade hagmöte idag och valde en hage utanför min kompis Amandas hus och bredvid hennes häst, så hon kunde hålla koll så Harry inte stod ensam ute, utan iallafall kunde se andra hästar. 
Därefter gick jag och Natalie till Bocken där vi ska bo nästa år - och guuud vad fint det var! Vi har varsitt dubbelrum, så båda får varsin dubbelsäng och superstora rum! Ska bli såå kul att flytta in där, verkligen! Dessutom har vi även en dörr mellan våra rum så vi kan gå in till varandra när vi vill haha!
 
Är så taggad inför tvåan. Kommer helt klart bli bäst. Potter kommer ner, jag ska förhoppningsvis gå treårstestet med honom under våren, bor med Natalie på Bocken och då är det bara ett år till studenten. 
Bara två år kvar... Om jag täknat rätt tar jag studenten den 16e maj 2017. 724 dagar kvar. 


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se