Destiel, Jossan och Kråkan

Hej!
Sov hos Annika igår. Åkte dit efter att jag varit på introduktionskurs till körkortet. Så fort vi får tillbaka vår bil från verkstaden ska jag få börja övningsköra shit
Åkte därifrån vid kvart i tio då David hämtade mig och sen körde mig till Kråkan. Red en lågtur på lite mer än en timme. Mycket bra backar för att öva konditionen och för mig att stå i lätt sits då jag piercade mig igår så kan inte rida "normalt" utan måste stå upp i sadeln när jag travar/galopperar. Är så nöjd by the way. 

Köpte även lite kläder och två nya par converse, ett par med USA mönster och ett par vita med platå. Köpte en crop top i spets och sen en kjol som jag tänkte ha till. Dock så ligger de i bilden som somsagt är på verkstaden (hehe). 
 
Jossan ska snart åka hit och jag håller på med min novell om Destiel (Dean och Castiel i en fanfiction). Får se vad vi hittar på, förmodligen ser på en film eller något. 
Någon har satt ihop dess två bilder och jag DÖR helt ärligt. (Cred till http://thespywhospies.tumblr.com/ som gjorde den underbara gifen)
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se