Helgen

I fredags så sov jag i kyrkan med konfagruppen, hur mysigt som helst ju! Fick massage i kanske 30minuter utav min konfaledare, kunde inte känna en enda knut efter det(!!). Jag, Nicklas, Håkan, Wanda och Annika var uppe till 5 innan vi gick och la oss vid orgeln. 
 
På morgonen (9:00) väckte jag och Wanda alla genom att spela på den. Allt ifrån what are worlds till att bara ta ner alla tangenter och hoppas på att inte skulle behöva spurta iväg. 
 
Sen åkte jag till Cassie och hade ett huuuur underbart dressyrlektion som helst! Dock var hon väldigt stark, men bärde upp sig själv fint och hade hur fina gångarter som helst! 
 
Senare på dagen så åkte jag hem till Moa. Vi hade en mysig filmkväll med 4 personer till. Jag, Simon och Fredrik gick ut en sväng på kvällen och pratade och satt vid isbanan på idrottshallen en stund innan vi gick tillbaka till "festen". 
Klockan 5 blev det ännu en gång, men ändå vaknade jag av mig själv först halv 8, sen halv 11. 
Vid 13:45 hämtade Carina mig och vi åkte till Rimbo med Cassie 14:15 ungefär. 
 
Där hade jag en fälttävlansträning inomhus. Vi hoppade tunnor, spetshinder, lastpallar och smala hinder. Avslutade på en bana på 100cm ungefär. 
 
I måndags så red jag en barbacka tur för första gången på Cassie! Suuupermysigt! Travade lite också. Helt utan krav och på långa tyglar! 
Bara när hon började spänna sig kortade jag så gick ner i form och kunde tänka på annat än bussar och bilarna som körde förbi. 
Vi red ut en kortis i skogen också på långa tyglar som en fint avslut när hon var så avslappnad!
 
Carina har köpt ett pullarträns och benskydd som jag ska använda idag på träningen för Micke på Mon!
 
Eftersom min skoldator är just nu dum i huvudet så kommer söndagens träning någon gång under veckan då jag måste redigera den i min andra dator som är världens segaste!
 
Puss
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se