Lista.

1. Hur länge har du bloggat? Jag började blogga första gången 2011 på bloggplatsen. Och denna 2013. 

 

2. Varför började du blogga?  I mina första bloggar var det för att ha en dagbok och jag ville bli känd (hahhaha). I lozt ville jag bara ha en blogg med Sofia.

 

3. Vem/vilka är dina favorit bloggare? JossanAmigo.blogg.se, teamtyra.se och ztreliin.se

 

4. Vad tycker du är roligast att läsa för blogg inlägg? Hmm.. Blandat. Det beror helt på vad jag har för syfte att läsa bloggen. Vissa loggar tycker jag "vad har jag gjort idag"-inlägg är skittråkiga att läsa, medans på mina favoritbloggare älskar jag att läsa allt. 

 

5. Vad tycker du är roligast att skriva om? Harry, helt klart. 

 

6. Vem/vilka får du inspiration av? JossanAmigo.blogg.se, teamtyra.se och ztreliin.se - Alla superduktiga bloggare och på olika sätt ger de mig insperation. 

 

7. Tycker du det är roligt att fixa nya designer på din blogg? Ja, eller iallafall headers så jag iiinte är speciellt så bra på design. 

 

8. Hur länge tror du att du kommer fortsätta blogga? Så länge jag känner för det! Nu när jag har Harry så kommer det nog bli länge. Bloggen är min dagbok (och bevis vad jag gjort) som jag vill skriva i om allt jag gör med honom, utveckling ect. 

 

9. Vilken kamera använder du för att fota dina bilder till bloggen? Min Canon EOS 70D eller mobilen. Händer ibland (väldigt sällan) att jag lånar mammas Nikon också.

 

10. Vilket är ditt favoritställe att fota bilder till bloggen på? I stallet, paddocken eller ute i naturen!

 

11. Hur kom du på ditt bloggnamn? När jag och Sofia började blogga, ville vi ha en kombination av våra namn. Så jag kom på los (Linn Och Sofia) men tyckte lost lät roligare då vi båda är lite "lost". Men då ville Sofia att vi skulle stava med z istället, för det såg lite ballare ut!

 

12. Om du fick välja en bloggare att ha en blogg tillsammans med, vem skulle det vara? Det skulle vara sjukt kul att ha med en riktigt stor bloggare, typ Nellie Berntsson eller Linn Strelin. Men det är ganska jobbigt att blogga två, så om jag inte blev tvungen skulle jag nog vilja blogga själv, men gärna ta deras läsare ;)

 

13. Hur många bilder tar du per dag? På mobilen tar jag hur många selfies som helst haha... Med kameran blir det kanske 50-700 bilder beroende på humör och varför jag ska fota. 

 

14. Lyssnar du på musik när du skriver ett blogginlägg? Nej. Det stör mig bara.

 

15. Vem/vilka taggar du till att göra den här tagen? Alla!




Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se