Flyinge Breeders Throphy 2015

Hej!
Inte haft internet på hela helgen, därav ingen bloggning... 
Men i fredags red vi på morgonen, hade hoppning på Ruzzin. Ett urgulligt brunt sto. Hoppade bra och var min typ på häst, pigg och lite jobbig, haha! 
Sen vid tre rörde vi oss emot flyinge, byggde banan till lördagen och åt sedan middag. Gick till boendet vi fick låna och sov. 
 
På lördagen var det dags för hoppningen. Fyraåringarna startade och det var sååå kul att titta på! Då ser man också hur konkurrensen ser ut när jag väl vill vara där med Harry ;) Skämtåsido, men hästarna var sjukt fina och jag var verkligen imponerad av allas insatser! Inte lätt att komma på en fyraåring och hoppa ett helt meeting i fälttävlan. Först dressyr på fredagen, hoppning på lördagen och terräng på Söndagen.
 
Dagen fortsatte iallafall med fem och sexårschampionaten och sen var det enstjärnigt och sedan den öppna 100-klassen. Min lärare var där och hoppade den enstjärnade klassen också. Såå duktig och hans häst är så fin - inspirationskälla! 
 
På söndagen åkte vi till Flyinges terrängbana och satt där under alla klasser. Guud så kallt det var! Blåste, regnade och var allmänt kyligt. Nej, usch. Funktionärsjobbet är roligare i ridhus, haha! Men det gick iallafall bra, breeders avslutade med finfina hästar, vackra rosetter och duktiga ryttare! 
 
Får bli ett litet snabbinlägg, ska fixa min och Natalies biologiredovisning nu och sedan vid klockan sex ska jag upp och rida Constansia och fixa i stallet då Amanda fått en spricka i revbenet stackarn!
Två bilder jag tog på Hans när han hoppade den enstjärnigaklassen! Galet imponerad att efter han kommit helt fel på nummer 17 (sista bilden) hade han tre galoppsprång att rätta upp hästen och sedan hoppa ett trekantigt stort hinder och han klarar det utan några fel! Hindrerna var verkligen inte små heller! 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se