Hoppning.

Hoppade som sagt Constansia igår. Gick såå bra! Specielly i slutet! 
Fick ett sms direkt när jag kommit hem efter ridteorin av Amanda där det stod "Har du mycket att göra idag?" Först tänkte jag bara Nej nu vill hon att jag ska mocka åt hennes häst eller något.. (Hade haft en skitdag så jag antog de värsta.) Men så frågade hon om jag ville hoppa C istället, och självklart sa jag ja! 
 
Det gick super, Constansia är ju väldigt stor och stark häst, och när hon inte fått hoppat på hela sommaren förutom en gång så taggade hon vääldigt mycket + novabett! Så vissa gånger orkade jag inte riktigt hålla emot henne utan styrde in henne i hörnen istället, hehe. 
 
Men annars gick det superbra. Tror vi hoppade som högst 90-105 någonstans, och jag är supernöjd med henne! För att vara tredje gången jag rider henne kändes det super! 
 
Idag efter hoppteorin fick vi avståndstabeller av Hans (vår hopplärare), då skämdade Amanda att vi äntligen kan hoppa bra nu. Så jag kommer nog hoppa henne nästa vecka igen. Och hon frågade även om jag ville hoppa för Hans någon lektion också, vilket jag självklart vill! Så när jag tränat lite bättre i dressyren och har ett liiite starkare bett så ska jag hoppa för Hans. Shit så kul! 
Sista språnget, kändes såå bra!



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se