Snart är han här

Gah. Har varit hemma ifrån skolan idag. Är sååå stressad över Harry så jag har haft superont i huvudet hela dagen.. Nu är det dock lite bättre och jag ska gå till skolan imorgon. Förmodligen blir det bara halvdag då jag inte tror jag kommer kunna följa med till avelschampionatet på Flyinge. 
 
Iförregår blev Harry också avmaskad, vaccinerad och igår blev han verkad. Han var tydligen en ängel. Ingenting av avmaskningen spilldes på golvet, han var super att verka och han brydde sig inte om vaccineringsnålen. Min finaste!Imorgon kommer Frida/Emelie och hämtar mig, sen åker vi och möter upp min häst. Kan inte förstå det. Min häst.
Har längtat efter det här sen jag var sååå liten, och nu händer det äntligen. Gaah är så nervös, kan knappt andas. Kommer inte kunna sova inatt och har värsta klumpen i magen. Tänk om han gör något jättedumt i hästbussen, eller att det kommer en lastbil och kör på de bakifrån?! - Usch. Hatar att vara nervös. 
 
Mamma skrev iallafall detta inlägg på facebook idag. Så söt ♥
"Imorgon får då äntligen Linn sin Qalle :)
Då flyttar grabben till Skaune och jag är säker på att de båda kommer få en härligt spännande resa tillsammans! Lycka till gumman!! Kommer bli så himla bra det här! Du har köpt en fin häst och får bra hjälp där nere så det kan inte bli annat än bra!! Med din målmedvetenhet och envishet och hans temperament blir ni oslagbara!! ♥"
Hoppas hon har rätt. 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se