Internet = död.

Hej!
Inte haft internet på två dygn nu, därav ingen bloggning. Men nu kom jag på att jag faktiskt har en internetsladd (eller ja, kom på det igår vid elva tiden), så nu är jag tillbaka! 
 
Red Constansia igår igen. Hon var SÅ ofokuserad och ville verkligen inte sammarbeta. T o m så att Amanda fick hoppa upp och försöka få henne fin, men knappt det gick... Så efter en timme av tjurigt sto + tjurig Linn resulterade det att så fort jag fick henne avslappnad den millisekunden i galoppen tog vi henne till Lilla Ridhuset och släppte henne där istället så hon fick springa av sig.
 
Idag har jag haft skolfoto efter Svenskan, usch säger jag bara. Hatar att bli fotad typ sex stycken bilder och sen bli bra på en utav dem. Jag vill vara ute i naturen och få fiina bilder och ha tvåhundra bilder man kan bläddra igenom istället!
Ska snart till ungdomsmottagningen så har tagit ledigt från hästkunskapen. Sen ska jag som sista ha hoppteori. Efter det ska jag hoppa Constansia och sen börja packa inför helgen då jag ska åka till Flyinge och vara funktion'r på Fälttävlans Breeders! Komer vara så kul!
Enbild från när jag red Constansia i söndags. Inte helt i korrekt form, men hellre där och vara avslappnad än spänna sig!



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se