Måndag och november

Tredje november, hoppade av flygplanet och tog buss/tåg till Bollerup igen efter ett underbart lov hemma. Det fick börja med en tur på gymmet med Amanda och Natalie eftersom jag inte gymmat en enda gång på hela lovet (!?!?). 
Idag har vi börjat med svenska och läst böcker. Jag lånade "Mannen under trappan" eftersom min bok "Aldrig släppa taget" inte kommit in ännu. 
 
Om 45 minuter har jag körning med Siri. Ska bli kul och förmodligen kör vi ut vilket kommer bli underbart i det här soliga vädret! 
Efter skolan ska jag inte göra något speciellt. Om jag inte lämnat kameran hemma så hade jag kunnat gå ut och fota, men nu blir det lite svårt. Jag ska iallafall diska upp all disk som ligger på mitt rum och sen får vi se hur kvällen slutar!

Mamma och jag har bokat flyg nu också, den 21a november, 12e december och 19e december är det planerat att jag ska hem innan höstterminen slutar. Efter jullovet ska jag också åka på prao i Lysekil hos en hästcoach vilket kommer bli riktigt kul! - Men mer om det senare. 
Ful web-cam bild. - Mitt löshår! 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se