Inte ens en månad kvar.

Inte ens en månad kvar innan jag sitter i skolänken igen, rider skolhästarna, äter skolmaten och träffar klasskompisarna. Både taggad och otaggad. Skulle gärna velat ha ett sex månaders extra långt sommarlov, men nu är 1/3 avklarat och jag går in för nästa del! 
 
Om bara några dagar kommer jag, Sören och mamma sitta hemma hos Sören och skriva på ett kontrakt som kommer förhoppningsvis bli en del av min framtid. Iallafall i minst 25år framåt. Köpeskontraktet på Harry. 
Sen flyttar han i slutet av September ner till en beridare ca 20-30minuter ifrån mig (om det går som planerat, annars direkt til skolan), och sen åker han efter en eller två månader ner till skolan och det börjar på riktigt.
 
Jag är extra taggad att få träffa de nya ettorna, se hur mina klasskamrater förändrats sen i våras, ta ner Harry och träffa alla lärare igen. Det kommer nog bli ett bra år, är nästan 100% säker på det! Kommer sakna förra årets studenter dock, men får tänka positivt att jag förhoppningsvis kommer träffa dem jag klickade bäst med igen! 
 
Nej, Gud vad jag saknar skolan just nu. Inte allt plugg, men själva området, kompisarna och dramat (som pågår ungefär varenda dag. - Blir nog lite mycket då man blir så på alla eftersom alla bor på samma ställe..). Sen kommer det bli så underbart att kunna skriva om Harrys utveckling och träningarna. 
 


Postat av: Sarah

Tiden går så fort :/

2015-07-28 @ 20:31:03
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: Skogsraah ☾

Vad spännande! Superfin bild :)

2015-07-28 @ 22:21:10
URL: http://skogsraah.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se