Shopping, tavlor och jobb.

Efter meetinget igår följde jag med Maja till Täby Centrum där hon skulle laga sin telefon. Passade på att shoppa lite då också, blev två ankelband (köpte även ett tredje som jag gav till Maja, hehe), två tröjor ifrån Hollister och en crop top ifrån H&M. Även två nagellack, halsband och en powerbank gick på bankkortet. ;) 
 
Idag blev det jobb 5:30-10:00 ca. Sen hem, titta på Supernatural och Home. Sen somnade jag i två timmar haha.. Är helt slut. Så ska snart gå och lägga mig. 
 
Igår kom också Hasse in med världens största tavla han köpt till mig. Jag tittade på den supermycket i puben men den var ganska dyr. Men igår kom han in med den på mitt rum♥ - Tack♥♥ Kommer passa perfekt i Skåne över mitt skrivbord! 
 
Imorgon blir det jobb och sen ska jag rida Baileys. Yatzee får vila denna vecka då han har fått hål i en tand och har inte pratat med Carro ännu om Kråkan, så vi får se hur jag rider honom. Ska även eventuellt hälsa på Harry på torsdag med mamma när hon kommit hem ifrån sin tjejträff och ta lite bilder. 
 
Har dessutom köpt ett limegrönt lami-cell schabrak och ett hunterträns till Harry. Han kommer bli sååå snygg!
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se