Funktionär

Sådär ja! Nu har jag fotat över 3000 bilder under mindre än 5 dagars tid, varit ute i solen runt 6 timmar i 5 dagars tid, varit med underbara människor i 5 dagars tid och borde nu få klubbrabatt i 5 års tid framåt! 
 
Jag har alltså varit funktionär i Edsbro nu i helgen. Två dagars häst-meeting och förra helgen var det ju tre dagars med ponny klasser. Jag har varit fotograf och på en dag har jag fått 7 mejl om att dom vill jag ska skicka bilder till dom!
Jag har även sovit hos Jossan från i fredags tills igår då jag sov hemma. Idag ska jag hem till henne en snabbis bara innan jag ska hem och rida en (förhoppningsvis) långtur med mamma.
 
I lördags så red jag och Jossan. Det gick också superbra, Jossan höll in Baileys superbra när Morado fånade sig framför. Allt var läskigt, speciellt dom där stora höbalarna på åkrarna, dom kan ju faktiskt äta upp honom?
 
Jag red Morado igår. Fokuset låg endast på dressyr, mycket skänkelvikningar på grusvägen, stanna och stå still, lugn galopp i form där vi vanligtvis brukar racea osv. 
På grusvägen gick vi fram och tillbaka i sänkelvikning bara för att han ska lyssna till 110% på mina hjälper och bli kvickare i tänket, så det blev direkt från ena sidan till andra. 
Han lyssnde superbra och jag var riktigt nöjd med honom.
 
Fick också prova på att rida Sessan idag. Riktigt rolig häst! Jossans storesyster Bea hjälpte mig och det gick bra i slutet tyckte jag iallafall. Det gick hyfsat snabbt att lära sig hur man skulle göra för att inte tappa balansen och tillslut tog hon ner huvudet och inte gå med nosen upp i vädret.
Fin fina Sessus från idag, saknar ponnytiden 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se