Hemma igen

Hade vääärldens roligaste dag på Gröna lund igår! Åkte tilt, jetline, blå tåget, kärlekstunneln, flygande mattan, eclipse, gick spökhuset och lustiga huset och säkert massa mer som jag glömt haha!
Vi blev faktiskt en mer än vi tänkt och visste om, Viktor kom och mötte oss efter ett tag, så han åkte några karuseller med oss!
Hade en grym dag och var hemma runt 22, tog ut hästarna och sen satt jag och Jossan och åt kakor, vattenmelon, chips och drack wolverine! Supermysig kväll och perfekt dag med underbara människor!
Idag så åkte vi till Jossan efter att vi mockat till mina hästar. Där spelade vi kort med hennes småsyskon + deras kompis. Började storma medans vi var där, så tillochmed parasollet blåste bort.. Haha!
Åkte iallafall hem vid 17:50 och red med Lisa. Gick superbra! Morado var dock liiite jobbig eftersom han blev rädd för ett par brevlådor och sprang ut på en åker + att några sköt softair gun emot VÄGEN?! På ett par burkar dock, men Morado blev superrädd och steppade fram resten av vägen.. Och inte nog med att dom sköt, dom slutade ju inte heller när dom ser att min häst blir rädd.... Typical icke-hästmänniskor... Jaja, det gick bra och jag lever ;)
Är hemma och ska äta vattenmelon snart! Mys!



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se