Spirit 3/7-2014

Eftersom det regnat mestadelen av dagen så bestämde Ylva att vi skulle skritta ut en sväng på Spirit eftersom det var halt i hagen. Hon ledde med lina och jag satt på. 
När vi kommit iväg ungefär 20meter ifrån stallet ställer Spirit sig rakt upp. Jag märkte inte ens att han gjorde det innan han stod helt rakt upp, då tänker jag bara "oj kanske borde ge honom lite tyglar" och tog tag i manen. 
Det är något med mig att jag varken blir rädd eller riktigt bryr mig när hästarna stegrar, vilket är ett plus eftersom jag ska hålla på med unghästar. 
 
Sen fortsatte vi bara ca 50 meter innan vi vände vi och gick in i hagen iallafall. Spirit var spänd som en fijolsträng så vi skrittade bara runt lite lätt tills han lugnat ner sig. Då skrittade vi ungefär 3 varv till innan vi bestämde oss för att gå tillbaka till stallet. 
 
Då stallgången var full så tog Ylva av sadeln och så fick jag uppfostra honom lite på parkeringen/stallplan. Han var superduktig och gick tillslut bakom mig som en liten hund istället för att springa över en. 
Bild på en utav Sörens föl, jag personligen döpte honom till Harry Potter! 
 
Imorgon, lördag och Söndag ska jag fota och vara funktionär på Edsbro. Så uppdateringen blir lite sisådär. 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se