Bocken och rida med revbensbrott

Hej!
Igår så hade jag stalltjänst på morgonen och eximination i ridning (två och trepunktsits) på sista lektionen. Det kan jag inte direkt säga var bra för mitt revben som förmodligen har en spricka i sig. Menmen. Sa inget till ridlärarna men började storgråta under lektionen för det gjorde såå ont. Så red bara några varv till i galopp efter det (då jag vägrade hoppa av hästen) innan jag hoppade av och ledde in Hot Stuff i stallet igen. 
Rida en het häst med ett sprucket revben var inte att rekommendera. 
 
Iallafall. Idag fick jag veta vart vi skulle bo i tvåan. Det blir Bocken med Nathalie och två andra. Hade hoppats på att det bara var vi två, menmen. Man får inte alltid som man önskar och jag får väl "stå ut" - nä skämtosido, de andra två är ganska sjysta det jag märkt av de korta stunderna vi har pratat. 
 
Har snart engelska, sista lektionen och sen slutar jag 14:30. Ska bli såå skönt. Måste verkligen plugga till Naturkunskapsprovet jag har ikväll. Gårdagen var så händelserik av känslor från både mig, vänner och intelikamycket vänner. Så blev inte så mycket att plugga om.
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se