150 days

Hej!
Idag har jag bokstavligen inte gjort ett dugg förutom åkt till stallet och plockat in alla hästar. Annars har jag legat i min ascoola Onepiece jag köpte igår på rean och slappat med mormor, haha! 
 
Skulle precis gå in på min countdown app och lägga in hur många dagar det är kvar tills treårstestet, då ser jag att jag har ägt Harry hela 150 dagar idag! Och 1902 dagar sen jag fick hem Baileys?? Sjukt. Dessutom 490 dagar sen Morado gick bort. 
 
Iallafall, det är 147 dagar kvar (eller 148 beroende på om jag tar den 22 eller 23 maj)! Shit. Harry har varit här nere i 88 dagar endast och nu är det snart dags fö treårs. Gaaaah! 
Tänkte försöka mig på att lägga upp imorgon allting jag köpte + julklapparna. Dessutom ska jag åka till Lina i hennes salong och ta ut hårförlängningen och leka lite med håret så det är snyggt innan nyår... ;) 
Bild på min bror och mig från min födelsedag.


Postat av: Team Nelander, Amanda

Hej! Kul att du ville vara med och synas på vår blogg. För att din anmälan ska vara giltig bör du kommentera din mail för att vi ska kunna kontakta dig snabbt. Kram Amanda

2016-01-03 @ 12:26:21
URL: http://nouw.com/teamnelander

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se