Markträning

Som ni såg igår på filmen försökte jag göra lite markträning. Det gick väl både bra och dåligt. Han tappar ju fokus såååå snabbt.. Men jaja. Det gick bättre än förväntat! Försökte mig också på att börja bugning. Det var han väääldigt duktig med! Sen såg ni ju resten på filmen vad vi gjorde.
 
Idag har jag haft så sjukt ont i min handled. Bröt den 2012, och efter det har jag alltid haft lite småproblem med den, men jag gick till skolläkaren på kvällen och han fixade en remiss till mig för att se om det är något som kan göras åt det. Hoppas det. 
 
Harry fick vila idag. Han ska vila imorgon också, sen ska jag höra av mig till Frida/Emelie och se om vi hittar på något i helgen. Hoppas!
Kolla vad fin han börjar bli i kroppen! Nu står han lite konstigt, men han börjar få mycket mer muskler på överlinjen vilket jag är vääldigt glad över! Lite mer rumpa, nacke och rygg, sen börjar han bli riktigt fin! Skulle säkert kunna ta bort lite mage också, men eftersom han är svårfödd ser jag hellre honom lite för fet än för smal.. :) 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se