Puma - 28 oktober

Hoppade henne för första gången hemma idag! Jag hade lagt fram 3 travbommar på kortsidan fast mellan B och E. Sen hade jag bara ett räcke snett igenom som från början låg som en upphöjd bom. Så vet inte om man ska kalla det hoppning menmen ! :) Hon var iaf jätteduktig och tyckte det var superkul! Travbommarna gick super och då började jag trava över den upphöjda bommen 2 ggr i varje varv, sen 2 ggr i varje varv i galopp.
Efter det så höjde vi upp hindret så att det låg på 70 cm och så hoppade jag det 5 ggr. Först red jag skitdåligt och lät henne bara springa, men jag har ju inte hittat knapparna än så.. Men iaf det resulterade till rivning men sen skärpte jag mig och tog tillbaka henne och satte lite mer tryck i henne istället för fart och då taggade hon till som bara den och hoppade SUPERBRA! Travade av lite på travbommarna och sen skrittade jag av henne för hand.
 
Så idag hittade jag fler knappar inte bara i hoppningen, hon var hur fin som helst när jag bara travade, skrittade och galopperade också! :) Hoppade som sagt bara 5 ggr på räcket, tyckte det räckte eftersom hon skötte sig så himlans bra och man ska ju sluta när det går bra och fortfarande är roligt och inte fortsätta traggla tills hästen blir trött! 
 
Men är verkligen supernöjd över min prinsessa idag och hon var som hon brukar, tvekade inte på ett enda hinder trots nytt ställe, ridhus + speglar!
Himla cool är hon för att va en bebis ;)
 
Kan passa på och säga också att jag tänkte ta min mobil och filma så ni kunde få se, men det får nog bli en annan gång .. för när jag tog upp mobilen ur fickan tappade jag den rätt ner i ridhussanden och eftersom jag inte kan hoppa av och på min häst själv utan medhjälpare än så fick den ligga där tills jag var klar! hahaha..
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se