Besöket i Skåne

Kan börja med och säga att shit, vilket fint ställe. Och jag ska bo där liksom! Hehe, nejmen det var galet fint verkligen. Resan och allt gick bra, eller typ, mamma gjorde så vi virrade bort oss någonstans i Skåne, fast vägen pappa ville ta faktiskt var den rätta! Men det löste sig och vi  lyckades ändå komma 1,5 h för tidigt..
 
Dom hade 13 stycken föl i en stor hage med sina mammor, asså fattar ni 13 stycken små bebisar?! Jag dog, så där kommer spendera mååånga timmar, för att fota speciellt, om jag får. Så förbaskat söta!
 
Först fick jag min nyckel till huset och mitt rum, sen gick vi och kollade på mitt hus. Det var verkligen jättefint där inne, superfräscht! Mitt rum var väldigt stort och med utsikt över en hage där det ibland går föl ;)
Men det var verkligen superfräscht allting så jag är skitnöjd!
 
Sen gick vi och kollade på privatstallet, det var stort, drygt 50 boxar. Men det är sååå skönt att man får sköta sin häst HELT SJÄLV vad gäller ALLT! Det är jag också supernöjd och glad över!
 
Tog sen ett snack med rektorn och så kollade vi lite till efter det och sen packade vi in alla mina väskor i mitt rum.
Det var typ det, vi åkte hem sen och käkade någonstans, vet inte var haha!
 
Kom hem halv 11 på kvällen och var supertrött så inlägget fick komma nu istället! Glömde fota så lånar en bild från skolans facebooksida sålänge. Men det här känns bra gör det, riktigt bra! Taggad på flytt nu :D
 

Stallet från utsidan!
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se