Cassie

Cassie är då ett halvblodssto på 11år. Hon är ungefär 1.70 (lite mer) i mankhöjd och jag ska börja rida henne en gång i veckan! Sen får vi se vad vi gör efter, då jag ska även börja hoppträna henne lite framåt i tiden. 
 
Iallafall så red jag ett dressyrpass idag för tränare. I början när jag red fram så kände jag bara på henne lite och skrittade och travade. Hon var inte så jättelätt att få i form då jag inte har hittat speciellt många knappar på henne! haha. 
 
När jag Skulle börja träningen så hjälpte Susanne mig väldigt snabbt och jag fick ner henne i form, hon var verkligen superfin! Jag fick ta en galopp, och jag hade ju (smart som jag är) inte galopperat på henne på framridningen, så när jag tog fattningen flög jag nästan upp i luften! Haha ;) 
 
Nej men hon tar så himla stora steg jämnförelse med Morado och Baileys, så det tog en kort stund innan jag hade vant mig. 
 
Iallafall, jag tyckte att det gick superbra, Carina (Cassies ägare) tyckte det gick jättebra, Susanne tyckte det gick jättebra, så jag ska kolla när Amanda hoppar Cassie på måndag, och sen så ska jag rida någon annan dag den veckan. Vi har inte riktigt bestämt när. 
 
Jag är iallafall supernöjd, jättekul att få rida en 170 häst ;) 
 
 
Ingen kritik, jag vet att mina händer skumpar ibland osv. Men det här var andra gången jag ens träffade hästen och första gången jag rider henne, så vi kämpar! Okej? bra ;) 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se