Dagens Dag

Började denna dagen med att bli väckt tidigt imorse av en kompis som bombade mig med sms om att jag skulle vakna haha! Alltid lika trevligt sådär ;)
 
Gick upp då iaf eftersom jag vart för pigg för att somna om, gjorde ett inlägg som skulle upp här men av någon anledning hamnade det i utkastet istället..hehe.
 
Red min fina springare strax efter det och gosh va fin han var idag! Lätt bästa passet på honom genom våran tid hittils! Alla skänkelvikningarna i TRAV satte han perfekt! Inte ett enda inslag av passgång. Sjukt stolt här.
Han var perfection idag från början till slut! Galoppen var också skitbra, ja allt, GALET.
Efter många pass med motgång kom äntligen ett stort jävla steg med framgång!! Det behövdes verkligen och jag fick nu bekräftat att vi tagit oss ännu ett steg framåt, vi stog alltså inte still i utvecklingen som det kändes först.
Fast jag är sjukt envis, ger INTE upp.
 
 
Efter bästa ridpasset på absolut bästa hästen tog jag tag i grejerna i sadelkammaren, skrev upp allt på ett, hehe okej MÅNGA fler papper än så. Efter det så smörjde jag ALLT läder och sen tvättade jag de benskydd som behövde en liten tvätt! Så nu hänger dom på tork och lite grejer är redan nedpackat.
 
 
Mamma och pappa är hemma strax och då ska vi käka kräftor till middag! Galet gott må jag säga ;)
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se