Igår och idag

Igår spenderade jag dagen med Jennifer. Hjälpte henne lite med hennes shetlandsponny Honey. Red även lite själv! Längesen nu ;) Jennifer tycker hon är jobbig i galoppen, så skulle försöka få henne till galopp osv. Haha blev tillochmed avbockad (eller ja jag hoppade typ av)!!
 
Inte trodde jag att en liten shetlandsponny skulle orka bocka med mig på ryggen? haha :) 
 
Sen så åkte vi hem till mig och jag red Baileys. Hoppade lite. Hoppade som max 70cm ungefär :) Gick jätte bra. Dock låg hon på vääääldigt mycket!
 
Idag så var det första dagen i skolan, suck. Vi ska gå till 15:20 på tisdagarna och onsdagarna :( 
 
Red Baileys sen. En tur runt slingan. Övade på att korta och länga galoppen! Hon var verkligen superduktig! Lilla älsklingen <3 
 
Morado fick även sin sko på igen. Så ska se om mamma kan köra mig på träning i gottröra på torsdag kanske ;) 
 
Ska försöka komma på lite tidsinställda, men nu när skolan börjat så finns det inte sååå mycket tid osv.. :/ Får se hur det blir med uppdateringen. Men ska försöka! 
 
Ska kanske cykla till skolan imorgon om jag pallar, haha :) Ska också börja träna igen. Har haft suuuperont i foten ett par dagar nu. Så får se hur det blir. Ska även rida Cassie vid 19.00 imorgon.
 
 


Postat av: Jakob Andersson

Vad spännande att flytta till Malmö, hur kommer det sig? :) Jag kommer säkert att komma till Malmö, en av mina bästa vänner bor där. :)

Om du är i centrala Stockholm imorgon eftermiddag efter 17:00 så är chansen stor att du springer på mig :) Tar gärna en bild tillsammans. Kram.

2013-08-20 @ 22:08:02
URL: http://www.detvarmindag.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se