Meningslöst

Usch vilken tråkig dag, det har inte hänt någonting idag. Hatar att bara sitta och vänta på att tiden ska gå snabbare. Nej, roligare kan man ju ha. Känner mig helt ensam, skulle kanske tagit en fika med en kompis idag men jag är ju på landet.. hade mer än gärna åkt in till Stockholm också men ska med syrran och höftledsröntga hennes 2 goldens om några timmar. Vill rida min fina springare men han skulle dö av värmeslag om jag gör det nu.
 
Inte nog med det så har jag upptäckt att världens finaste människa bor i Stockholm och så ska jag flytta till Skåne..
Ännu sorgligare är att jag hade aldrig haft en chans ändå.
 
Haha men nu vart det ju sååå tråkigt att läsa säkert men så här är det ibland och det får det lov att vara. Känns som om jag har gjort typ allt man kan göra när man har tråkigt men ändå har jag tråkigt? Jaja, förhoppningsvis blir det lite svalare om ett tag så jag kan rida min fina!
 
Han gör mig nästan alltid på bra humör. Ingen kommer nog förstå min kärlek till den hästen eller bandet vi skapat mellan oss. Är så sjukt tacksam att få chansen att äga en sån fin häst. När han blir rädd för en annan häst i hagen eller något ljud längre bort så gömmer han sig alltid bakom mig. Jag är hans trygghet likaså som han är min.
Det är skönt att ha någon som man faktiskt kan lita på till 200% efter alla gånger man blivit sviken. Han skulle aldrig svika mig, för han kan inte. Han kan inte säga ett ord till någon eller hitta på fula lögner. Följer mig som en svans vart jag än går och är bara världens finaste. Vet att jag tjatar om att han är det, men han ÄR det. Och jag borde få lov att säga det och säga att jag är stolt över MIN HÄST ♥
 
We don´t need to speak the same language to communicate.
 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se