Packar för fulla muggar

Har grejor runt omkring mig precis överallt. Men så får det vara när man ska packa, eller? Jag har dessutom tappat bort min mobil i röran :( Okej då hör man hur illa det låter.. nej måste strukturera upp det hela här nu!
Galet mycket grejor som ska med, nu får jag ju inte glömma något heller, pappa kan liksom inte bara komma och lämna mobilladdaren som han kunde förut när jag bodde närmre.
 
Det börjar faktiskt kännas lite läskigt måste jag erkänna nu, hehe, jag har ju alltid varit nära mina föräldrar och dom har alltid hjälpt mig och kommit med mat på helgerna eller kommit ut med saker till Berga när jag glömt något. Nu måste jag börja laga min mat helt själv på helgerna. Kan jag inte det får jag svälta helt enkelt! Närå, det ska nog lösa sig. Kanske kan hyra in en privat kock? ;)
 
Jag tror faktiskt att jag kommer få väldigt mycket hemlängtan, för det fick jag efter att ha varit 2-3 veckor i sträck på Berga. Kanske inte så konstigt haha..
 
Men det ska bli kul att få lära sig att klara sig helt själv också! Det var ett stort steg för mig på förra skolan.
Jag har ändå lärt mig mycket och det enda jag typ inte kan nu är att laga mat och sen kommer det vara konstigt men jävligt roligt att åka och handla, man får tänka lite då vad det är man behöver för att överleva liksom.
För vem tänker att man kanske behöver köpa typ Vanish för att få bort fläckar om man spillt något på tröjan sin?
Haha jaja ni fattar säkert, men FAN va kul det ska bli ändå, GALET KUL! :D
 
 
Gulligulliguuull



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se