Shatte igår + dagens planer

Red dressyr på S igår och han var delvis jättefin men extremt energisk och väldigt mycket power i sina rörelser så han var inte lätt att rida. Han var såå stressad över flugorna vid hans öron också stackarn.. Ju längre in i passet vi kom ju mer stressad blev han över flugorna och tillslut slog det över i huvudet och då kom vi varken framåt eller bakåt, stog bara på stället och stegrade uppochner. Så då hoppade jag av och ledde runt honom och sen in i stallet.
 
Tycker så himla synd om honom för han är så sjukt känslig för sånt, men nu har jag iaf lärt mig att huvan ALLTID ska vara på när jag rider ute! Och vid tävling såklart..
 
Men bortsett från flugorna var han väldigt duktig :)
 

Idag är väl dagens planer typ som så att om en timme så kommer jag och en kompis åka och shoppa! Är välbort några timmar, sen hem och då ska familjen åka och fiska och då ska jag inviga mitt nya ROSA spö ;)
 
Asså shiieet vad det åskar ute just nu! Aldrig varit med om värre, inte i sverige, men Grekland, uuh fyfan..!
Det konstiga är väl ändå att solen skiner?
 
Jaja, bilder kommer på de nya sakerna, tror inte jag hinner idag men vi får se! Hoppas på att hinna rida också men det beror på hur länge vi blir borta och handlar.
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se