Utvärdering Kyllera

Köpte en kyllera från Swede Clay för ett tag sen ju. Tänkte göra en liten utvärdering på den nu eftersom jag använt den några gånger!
 
Jag använder den främst när jag har hoppat eller om jag har ridit ett lite hårdare pass bara. Men man kan också använda den om hästen t.ex är svullen i ett ben. Shatte har som tur är *peppar peppar* inte blivit svullen någonting nu i sommar, tror även det kan ha lite att göra med att han går på bete även på nätterna. Så på den fronten har jag inte kunnat kolla om den funkar, men vet att alla som har använt den som jag har läst är jättenöjda för att svullnaden alltid har gått ner!
 
Men iaf, jag har använt den då när jag har ridit lite hårdare och jag tycker den verkar super! Åtminstonde så har jag inte märkt något åt det motsatta hållet ;) Men det som jag tycker är bra är också att man behöver inte använda mycket alls för att det ska täcka ett jämnt lager på benet, vilket gör att den räcker väldigt länge.
 
Man blir ju självklart kletig om händerna men det är superlätt att tvätta bort med endast lite vatten! Vilket också är väldigt skönt och bra för det värsta som finns är att ha klet på händerna..!
Den är även lätt att borta bort från hästens ben när den torkat.
 
Den är inte ett dugg dyr heller! Tror jag köpte min för ENDAST 249 kr och då fick jag 4 KG.
Sjukt bra pris, brukar ju ligga på över 500 kr annars.
 
Så ja, jag rekomenderar verkligen den :)
 
 
 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se