Julpynt

Julpyntade i stallet förra Söndagen, vart väl inte precis fint men jaja! Huvudsaken är att det är pyntat ;)
Puma har gått skitbra den här veckan!! Har ridit henne söndag, tisdag och torsdag och tänkte rida på lördag igen och då hoppar vi.
 
Söndag: Ridhuset, red dressyr och övade på att hon ska flytta för skänkeln vilket hon förstod ganska bra för att vara första gånger vi tränar på det!
 
Tisdag: Hade 2 galoppbommar på ena långsidan framme som det skulle vara fem galoppsprång emellan. Gick ASbra! Hon brukar alltid bli alldeles för pigg och börja hoppa runt och flänga med huvudet om hon inte får springa i raketfart men det gick sjukt bra och hon var pigg men lyssnade hela tiden så vi fick in jämna språng hela tiden!
 
Torsdag: Red ut på GP och hon var rädd för precis ALLT, hon var mest rädd för gräset, för att det rörde på sig när det blåste. Så jag satt rätt löst en gång när vi galopperade och hon helt plötsligt tvärnitar, slänger sig åt sidan och sen runt och aa, hon körde på en 180 graders sväng helt enkelt.. Hahah! Men det gick bra och hon jobbade på jättefint i galoppen. Inte ett dugg svettig eller trött när vi kom in men hon fick massage med arnika gel och sen ryggvärmare + lindor^^
 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se