3 saker ni inte visste..?

1. Den enda tvångstanken jag har är att jag inte kan gå på brunnar, det började med att jag inte kunde gå på A-brunnar haha! Men nu kan jag inte gå på någon brunn utan att få panik. Har tillochmed lärt min hund att hoppa över alla brunnar för om hon går på en brunn och jag håller i kopplet så är det ungefär som att jag skulle gått på den själv..
 
2.  Jag har haft tandställning.. men det är jag otroligt glad för idag eftersom nu har jag raka tänder! Konstigt nog älskade jag varje gång jag skulle tillbaka till tandläkaren för att spänna tråden. Smärtan i tänderna efteråt kändes ungefär som träningsvärk haha! Asnajs, gud känner att jag låter helt störd men aa, lovar är inte det ;)
 
3. Har ganska ofta väldigt ont i min vänstra armbåge och kan inte bära tunga saker med den armen, helst. Detta eftersom jag flög av min kära kompanjon Shatte när jag skulle skritta barbacka damsadel över ett pyttelitet hinder, men precis innan hindret taggade han till som satan och hoppade med väldigt mycket rygg så jag flög åt helvete och landade på min stackars armbåge som knakade till något högt. Gick till doktorn efter den smällen och fick käka smärtstillande och han sa att om det inte går över skulle jag komma tillbaks.
Fast på den fronten får jag skylla mig själv för jag åkte aldrig tillbaks trots att den inte var bra! hehe.. smart.
 
Tidigare i vinras flög jag även av och fick en spark i huvudet, hej hjärnskakning vare då!
 
 
 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se