Gårdagens ridpass

Sorry för ingen film, men det vart ju liiite pin vissa delar när man inte kan snabbspola ljudet, låter bara efterbliviet annars och så mycket bjuder jag inte haha!
 
Men ett inlägg om gårdagens ridpass istället då.
 
Maja: Red somsagt rätt ut i skogen för att leta nya ridvägar, men, jag red vilse! Hahah såå dålig! Så då var vi fast någonstans mitt i skogen och inte nog med det var det en älg i buskarna  precis BREVID oss, vet inte vem som vart räddast, jag eller älgen? Hur som helst så brydde sig inte grisen ett skit, trygg ponny var det ja!
Hon var som en bulldoozer och gick fram precis överallt, fanns liksom inget för den där ponnyn som kunde stoppa henne, som vanligt då. Lät henne gå själv och hon hittade vägen ut efter att ha gått igenom allt mellan himmel och jord. Red en sväng på grusvägen då men hon valde att parkera i diket istället :)
 
En fågel lyckades även få en fullträff rätt i nackstycket på tränset, fresh, blev att smörja lite fågelskit efter det då..
 
Shatte: Honom red jag lite på gräsbanan, helt galet busig!! Krumbuktade sig hela tiden i galoppen och körde ner huvudet mellan frambenen och sprang skitfort, så söt. Han var så himla glad att få röra på sig eftersom han fått vila då han tappade en sko.
 
Så ja, båda hästarna gick väl mer eller mindre bra igår, galet kul hade vi iallafall och ska se om jag törs lägga ut lite klipp sen haha ;) Bjuder stort på det isf.
 
Om det ens är någon som vill se gårdagens kaos som fångades på film?
 
 
 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se