Presentation M

Nästa ut är min andra häst Maja Gräddnos, henne har nog inte så många hört så mycket om eftersom hon står här på gården. Hon är ett b-ponnysto som man verkligen kan märka med STO i pannan..
Hon är en liten bitterkärring på 19 år (sorgligt det känns att skriva det..) och henne fick jag när jag skulle fylla 8 år. Hon är min första häst och eftersom jag haft henne i 9 och ett halvt år nu så kan vi liksom inte bara sälja henne. Hon är speciell. Troligen korsning mellan Russ och welsh men är otroligt lik en islandshäst.
 
När hon var yngre gick hon på någon ponnytravskola så hon är väldigt mycket körd och superrolig att köra. Hon har också varit tävlingsponny i både hoppning och dressyr. L:b eller L:a hopp och hon är nog utbildad Msv dressyr eftersom hon kan passage osv.
 
Det märks dock inte eftersom hon inte alls är mycket riden de senaste åren, jag var dessutom inte så pass duktig när jag var åtta år att skulle kunna plocka fram den duktiga ponnyn som faktiskt fanns i henne någonstans.
 
Maja hänger bara med här på bloggen under sommaren för sedan börjar jag skolan igen och då är det bara Shatte som åker med..
 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se