Tankar

Ångesten väller över mig när jag tänker på att det bara är 3 veckor kvar av sommarlovet. Sen börjar skolan igen.. 3 veckor kan man ändå tänka, men 3 veckor går fort.

Nästan hela sommaren har gått och det känns som om jag inte har hunnit göra någonting samtidigt som jag har gjort massor.

Jag hatar skolan, samtidigt som jag älskar den. Min skola är speciell, minst sagt.. Det är trots allt mitt andra hem, jag har valt själv att bo där.

Men ingen gillar väl att gå och sätta sig vid sin skolbänk tio över åtta på morgonen och räkna matte liksom?

Men klart man saknar alla sina vänner, dom man tillbringar nästan all sin tid med under skolgången. Vi bor ändå tillsammans och är som en enda stor familj.

Jag vill inte känna press och vara stressad inför skolan, men jag har åtminstone min allra finaste skatt med mig som ingen kan ta från mig och det är en jävla tur att jag har honom för annars hade jag nog aldrig orkat med att gå i den här skolan, finaste Shapein.

Lite tankar bara som kommer upp såhär på kvällskvisten, hur känner ni om att skolan börjar snart? Gillar ni eran skola eller är ni lika trötta som jag?

/Sofia



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se