Smartskaft

Jajjemän, ibland plingar det minsann till i den lilla lampan som lyser ovanför mitt huvud. Smart som jag kan vara så passade jag på nu att ansluta datorn till min iPhones internet,så nu har jag internet på datorn också! Har inte haft något internet på telefonen innan heller på det här stället men fick de nu av någon anledning så då passar man på att utnyttja det!
 
Idag har jag bara ridit och ritat., fick ett sms av en kompis som undrade om jag vill dra till sjön och grilla med henne och ett par andra men eftersom jag fick smset så sent så hann jag tyvärr inte :/ tråkigt tråkigt men det kommer fler dagar.
 
Vaknade av världens jävla mardröm inatt också, fy! Var så himla rädd så trodde fan jag skulle dö på riktigt..
Det sitter fortfarande kvar i huvudet så nu vågar jag inte gå och lägga mig heller,buhu HATAR att sova själv! :(
Tur man har hunden åtminstonde..
 
 
 
 


Postat av: Anonym

Vad handlade drömmen om? /R

Svar: Skulle jag berätta hela skulle det bli ett helt inlägg men lite kortfattat så handlade det om att det sprang runt en mördare där vi bor, (såklart) och han nynnade på en speciell melodi. Det var sett ifrån mitt perspektiv liksom, typ som att det var "jag" som var mördaren och såg den riktiga mig sitta i ett hörn och precis när mördaren skulle döda mig så vaknade jag. Jag kunde alltså inte se hur mördaren såg ut. Jobbigt förklarat men aa du fattar säkert :)
Linn Olsson-Park

2013-06-24 @ 23:47:17

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se